Hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Här sitter vi i vårt hippa fönster i vår lilla lya! Idylliskt, kan man tro. Men det finns en problembild. The motherfucking hole in the motherfucking bed. Såhär ser det ut när vi sitter bredvid varandra i sängen och en sitter i hålet:
 
Och såhär måste man se ut om man vill sova i sängen:

Ovan ser ni vad jag tror har resulterat i Fannys onda höft. Sängsituationen var kritisk. Så vi skällde ut vår agentur och med svansen mellan benen skyndade de sig att köpa en ny säng till oss! Så nu väntar vi med spänning på den. Livet i London är kul! Har inte hunnit söka jobb än, dock. Det är dumt eftersom Fanny har pengar och vill köpa hyllor och sockor och hela faderullan. Det vill inte jag. Jag vill köpa mat och öl. Men det löser sig. En sista fråga till er, läsarna! Det pågår en överläggning här hemma angående vilka bilder som kvalificerar sig till en plats på väggen. Vilken av dessa skulle ni rösta på?
 
PUSS LÄSARNA LOVAYAAAA!!!
 
Pssst! Mormor: Jag får dina kommentarer men skriv till mig på Facebook i stället så kan vi chatta mer!

Inflyttningsmys

Tjaaaaa!
 
Igår fick vi nycklarna till vårt rum som ligger på näst högsta våningen i ett jättestort och jättefult hus i Camden. Vi bor i en flatshare med två spanska killar och en spansk tjej och tog över vårt rum efter ytterligare två spanjorer som lämnade oss en lapp med sina WhatsApp-alias "in case we like 2 party" (vad är grejen med spanjorer och WhatsApp) Vårt rum är ett sånt där rum som egentligen skulle kunna vara asfint med lite ljusslingor, två sängar och foton på väggarna, men så har man smällt in en skitstor svart skinnsoffa, två fula garderober, ett hopvikbart trädgårdsbord med tillhörande stol samt en fåtölj med begynnande mögelodling på ryggstödet. Så när Fanny gick till jobbet för att servera lördagsdrinkar så gjorde jag mitt bästa för att kortsiktigt förbättra vår boendesituation:

 
Nu har vi i alla fall lite golvyta! (en golvyta som behöver sopas och våttorkas men whatever) Sen är fjädringen paj i Fannys säng så det är en stor grop i mitten, vilket är klart negativt... Men imorrn ska vi till IKEA och lösa alla våra problem. Hoppas solen skiner på er! Tjohej

Alltså jag vet inte om ni förstår just nu

Alltså jag har ätit 3 ägg och en baguette sen jag kom till London. Och helt plötsligt när jag gick på gatan så slog det mig: let's buy some tortellini. ASSÅ SHIIIIIIIITT DÖÖÖÖÖÖÖR!!!!!!! SÅ JÄVLA GOTT MED MAT!!!!!!!!!!! ASSSSSAZERBAJDZJANNNNNNNN VAD GOTT DETTA ÄR. Nu ska jag kolla på Orange Is the New Black. Londonianska nattlivet är alldeles för stort och myllrande för mig ikväll. Flyr hem till Netflix. Tomorrow is a new night. simma lugnt! Pusss

Såhär ser det ut varje förmiddag:

 
Fanny har jobbat till 03:00 och ligger och sover medan jag sitter i fotändan av sängen och lyssnar på hennes konstiga sovljud. Det låter typ som att hon andas in och andas ut samtidigt, alltså ungefär "hhhhhhhhh hh hh h"
 
Igår var jag och fixade NI-nummer och det var HUR LÄTT SOM HELST. En intervju på 10 minuter (som till 90% gick ut på att jag satt och låtsaslog åt handläggarens rasistiska och kvinnonedsättande historier) var allt jag behövde utstå. Men nu har jag mitt nummer och kan söka jobb!

Jobb är lätt att få i London. Jag fick ett servitrisjobb påväg hem från Erika igår när jag gick in i en affär för att köpa godis. Dock var lönen bara 5 pund i timmen och om jag hade "psysical relations" med killarna som kom in och frågade om mitt nummer så skulle jag lose the job. Man ba:
VAD ÄR POÄNGEN MED ATT JOBBA SOM SERVITRIS OM JAG INTE FÅR LIGGA MED MINA KUNDER???
 
Nu ska jag göra bomben i sängen så att Fankan vaknar. Solen skiner ju!
 
P.S. Jag minns tyvärr inte var jag köpte min asfina molntapet :/// (när jag flyttade till Stockholm som 10-åring ingick den i en drömbild jag hade om mitt nya rum. Tyvärr lyckades mamma övertala mig om att inte skriva CAROLA med stora röda bokstäver utan nöja mig med att fästa bilder och diverse tidningsurklipp bland molnen)

Give me something

 
Woooooo. Här är min nya stad. Här går jag runt och väntar på att börja gråta eller typ åtminstone få nåt klartecken från mitt känsloliv att det har registrerat förändringen. Men den här identitetskrisen alla pratar om har hittills endast bestått i frågeställningen om huruvida jag borde börja jobba på Starbucks eller på klubb. Vilken typ av London-bo är jag liksom - coffee girl eller waitress?
 
Idag har jag skaffat mig engelskt telefonnummer, så om ni vill nå mig nowadays måste ni klicka in +447763598692
 
Nu ska jag till Dalston och dricka första London-ölen med Erika. Åka engelsk tunnelbana. Vill inte att nån ska ta mig för en Underground-rookie så när jag reser försöker jag se så casual ut som möjligt:
 
 
Det funkar! Idag kom en kvinna fram till mig och frågade var hon kunde byta till Picadilly line. Man ba men PLEEAAAAAASEEEE WOMAN JUST READ THE MOTHERFUCKING SIGNS ON THE MOTHERFUCKING WALLS (fast här måste man i stället säga "Of course love, don't you worry" annars blir man utvisad tror jag)
 
Aja, jag lever den värmländska drömmen här i London än så länge i alla fall.
Återkommer!

Uppdatering

 
Shiiiiiit!!! Jag är i London!!!
Crashar för tillfället i Fannys studentboende (mot lagen) då vi får tillgång till vårt rum i Camden Town först på lördag. Imorrn ska jag: 
- Fixa National Insurance-nummer
- Fixa engelskt mobilnummer
- Fixa ett jobb

JAG BOR I LONDON NU!

Avskedspresent

 
 
Här får ni en ny låt att lyssna på när ni saknar mig så att tårarna rinner och marken rämnar under er. Orkar inte trixa med ljudkortet längre så nu spelade jag in den på telefonen. Enjoy!

Jag flyttar hemifrån idag


Hatar att packa

 
Kolla väskan! Den är TOM! Och jag flyttar i övermorgon. Orkar inte ta tag i det så jag går runt som Kiera Knightley i stället och suckar jättehögt genom näsan, ni vet så att det bara låter "uhhhhhhhhhhhh".
 
Jättejättejätteoproduktivt.
Och jättejättejätteirriterande för mina familjemedlemmar.
 
Uhhhhhhhhhhhhhhh kan du ba PACKA gurl!!!

OCH SEN FLÖG DE ÅT OLIKA HÅLL

 
Åååååhhhhååhhhh och nu saknar jag en massa små delar av mitt hjärta!!!!!!

Flyttar till London

 
Hallå bloggläsarna. Jag älskar er. Svär att ni tycker att jag är en crazy schizofren bitch. Men jag älskar i alla fall er. Jag älskar er och jag älskar livet och jag älskar Fanny och jag älskar London. That is whyyy DETTA är vad som kommer hända:
 
 
Och framförallt detta:
 
 
Vilket är bra för er, eftersom min blogg därav kommer kunna bjuda på mer:
 
 
Naket!
Nej men nu skojar jag ju alldeles förfärligt. Exotiskt var ordet jag var ute efter. Bara ångrade mig nånstans på vägen... Bloggen blir nog inte mer exotisk bara för att jag bor i London. Men mitt sinne kanske blir. Och era hjärtan. Och världssjälen.
 
Jag har i alla fall sagt upp mig från mitt jobb och flyttar ihop med en bästis i en ny huvudstad nästa vecka. Så åtminstone en själ är at peace.
 
LOVE LIFE!

Egentligen

 
HALLÅ DÄR LIVET! MAN VILL JU BARA BITA I DIG OCH GOSA MED DIG!
 
PUSS PÅREJ LIVET.
NÄ, HÅNGEL TILL OCH MED.
 

Seriöst?

Hallå? Det är meningen att ni ska spread the word att min fantastiska blogg är på banan igen. Vad fan håller ni på med? Jävla nollor orkar fan inte ens
 

Mellanlägen har sina fördelar


För här har du livet

HEJ LIVET! Du ser inte ut såhär:
 
Eller såhär:
 
Eller såhär:
 
just nu. Men det är lugnt. Mellanlägen är nödvändiga. Snart ska jag ge dig eldar och drömmar och stjärnor som dryper av saltvatten och allt sånt där. Om du bara chillar LITE till. Lovar.

stela skärmsläckare

Edward har en dålig vana att ta halvnakna bilder på sig själv och lägga in som skärmsläckare på min mobil. Jag har väl egentligen ingenting emot det, men det leder ju till en del stela situationer. Typ häromdan när jag skulle lämna in mobilen på lagning. Jag står och ska förklara vad som är fel på den för killen bakom disken och halvnakna Edward blinkar hysteriskt om och om igen tills jag liksom känner mig tvungen att kommentera det. "Asså det är typ sprickan i skärmen och sen dampar skärmsläckaren också... typ byter bild hela tiden... såhär den här typ! Man ba va! Hehe..."
 
Edward tycker att det vore bättre om jag bara sa att det var min pojkvän, men jag vill nog påstå att det vore ännu konstigare? Vad tycker ni?
 
 

Badar

 
Har asnajs badkalas, läser asnajs Birgitta Stenberg, lyssnar på asnajs pappa som spelar asnajs gitarr i rummet bredvid (vilket såklart också är asnajs). Men framför allt så dricker jag ASNAJS päronjuice. Alltså helt seriöst, ni skulle dö. Päronjuicen:
 

Alltså

Tror jag måste tänka igenom på riktigt in order to sluta gå runt och halvdrömma hela tiden. Men jag är trött i hjärnan, pallar inte sortera liksom. Vill bara buffla in nosen under täcket, fast samtidigt luktar det så sjukt gott i mitt rum just nu eftersom pappa grillar nedanför mitt fönster och det vore ju klart onödigt att gå miste om det av rent symbolistiska skäl. Världen bara spottar och fräser på mig genom sina telefonlurar dagarna i ända utan att ens veta vem jag är så när jag går runt på stan så gör jag precis samma sak mot världen utan att veta vem den är. Så mycket hat att man nästan missar all kärlek och frihet och visdom och saker som man typ visste var viktiga nån gång men som nu är helt intrasslade i ett virrvarr av regler, logistik och skitvardag med "jag vill bara börja med att klargöra att jag inte ringer dig för att sälja något".
 
Vad ska man ta sig till med allt bajs i detta bajsiga landskap? Bajs kantar vägen bakom, bajs kantar vägen föröver, bajs blockerar flyktvägarna. Allt bajs gör allt så bajsigt i den tid som egentligen äger sönder. Jävla bajs nu skiter jag i dig.
 
Mitt Photobooth funkar inte så här får ni en bild på mig när jag var liten och gav fan i bajs
 
 

RSS 2.0