Månkan anropar jorden

Whaaaaaatup??? Kingen här. Klockan är 20.59 och stämmningen är på topp. Har stekt lite i stan idag med boysen. Asfett. Nu käkar vi lasagne. Galet. Jag har köpt en ny kaptensmössa. Gal1 snygg. Matchar med min uniform jag skaffade i förrgår. För sommarbruk då. Nu ska jag vaska en dompa och slåss med gorillor! Vaska med måtta ikväll mina vänner! Adjöss mina möss


Vi måste ut och finnas till

Källaren är renoverad så jag tar en night off från allt mitt världsmötande i soffan med min julklappsfilt. Livet är vackert och omväxlande. Tummen upp för livet!


Har kul

Vem har störst mun:

Vem har störst läppar:
Vem ser mest ut som en fisk:
Vem som är mest glad:
Vem som är mest ledsen:
Vem som ser mest ut som en hamster:
Vem som är mest farlig:
Vem som ser mest ut som ett barn:
Vem som ser mest ut som Carola:
Vem som är mest psykisk störd:
Vem som är mest kannibal:
Vem som är mest på semester:
Vem som är mest under vattnet:

Taking it easy most of the time

Okej nu har jag träffat Helena och träffat Fanny så nu sitter på spårvagnen hem för att träffa Jessica. Saker jag ätit idag: pannkakor, dammsugare, aladdinchoklad, paradischoklad, frukt, pepparkakskaffe, lindorchoklad, tryfflar, kakor, chips, pepparkakor, nutella.......... Just det mjölk. Men tjarå ska äta middag!


sucking too hard on the lollipop


Sitter hemma hos min boyfriend (bild ovan^) i stadshagen och försöker underlätta dennes förstoppningsproblem genom att efter egen förmåga försöka tömma skafferiet. Fanny har godis, dammsugare, aladdinaskar, nutella (slut!), chips, lökringar, kakor, popcornkrydda... ingen juice dock den är slut. Det ligger en livsmedelsbutik en trappa ner men... ja... som sagt.. en trappa ner. God fortsättning!


you can feel it all over you can feel it all over people

God kväll! Jag, KG och Eliott sitter i Nillas säng och lyssnar på Billie Holiday på hennes nya grammofon. Här är en bild på Nilla som hon hade i sin dator:

Så länge havet ännu brusar runt den jord som ännu grönskar/Dansa matilda kom och dansa med mig

Folk säger att jag uppdaterar min blogg för mycket nu för tiden och att det hela gått över i madness. Det blir ganska ofta så med mig.. har kommit underfund med det på sistone. Antingen är det väldigt mycket svart eller så är det väldigt mycket vitt. Oftast är det vitt! Jag har i alla fall efter fem år av konstant dagboksskrivande bestämt mig för att sluta fundera över saker så mycket, så bloggen fungerar lite som ett nikotintuggummi, ett hälsosammare dagbokssubstitut! Hoppas ni haft en god jul. Jag har haft paketers, oavbrutet näringsintag och ganska mycket gitarrspel! Paketers!


Liveband hela kvällen

God jul igen tänkte jag säga för jag har en riktigt god jul och dessutom har jg liveband hela kvällen. Nån annan än jag som tycker att det är soft att svt förespråkar kommunism på julafton? Har aldrig sett karl-bertil johnsson förut men den var ju riktigt mysig. Hälsningar från familjen Gratte och vår knasiga tomte:

 


When you wish upon a star makes no difference who you are

Jag skulle bara vilja hälsa alla en riktigt magisk, god jul!


Man of the west FOR FRODO

Sitter och kollar på Sagan om konungens återkomst med Karl August och Felix. Har spårat med julpynt i julgranen och ganska i allmänhet också. Det är tomtar överallt helt enkelt, så det är väldigt najs. God jul och gott nytt år!


we wish you a merry christmas we wish you a merry christmas we wish you a merry christmas and a happy new year

Tjenaaaaaa!!! Sitter på tbanan och testar min nya fräscha blogg-app på ippen. Tänkte åka hem nu för första gången på ett par dar och hänga med mina bröder som aldrig är hemma och nu när de är det så är inte jag hemma. Soft! Så nu tänkte jag va hemma! God jul! Här är en regnbågsfilterbild på eliott:


making the pasta

like i said, vaknade med ett leende på läpparna och kokade pasta:

HAHA men neeeeej jag langade posen! det var verkligen inte meningen-- men man ser i alla fall pastakastrullen i bakgrunden

Bottom line är i alla fall att jag kokar pasta fast jag inte är hungrig och därför ler jag inte utan är bekymrad. Varför ska jag äta pasta när jag inte är hungrig? Sen ska jag i alla fall åka in till skolan även fast jag har jullov because i just CANT GET ENOUGH! plus att jag och eliott inte kan repa nån annan stans för han har inget piano och är allergisk mot mina katter. segish! men god morgon på er hoppas allt står rätt till!

I natt finns ingen väg tillbaks

Okej musik gör mig verkligen utvecklingsstörd. Missade jag min tunnelbana nu? Jag sitter ju liksom på rådmansgatan och väntar på mitt tåg, skojar jag att jag missar det? Lol mongo jag är. Sitter och funderar på varför det är så stor skillnad på att leva mitt liv när jag har lov och när jag inte har det. Om det är just att inte ha någonstans att ta vägen som får mig att må så bra eller just att jag brukar ha det. Och så tänker jag att man borde pressa sig själv åt helvete och smälla på utmaningar tills man drunknar i dem. Det är ju då man lever, tänker jag, när man måste kämpa för att få luft. Om man inte gör det så har man inget att kedja fast sig själv i. Tänker på alla dessa projektmänniskor, vars liv är ett projekt rakt igenom, och när det är slutfört har de redan ena foten i nästa. Det måste vara en jävla självbild man målar upp. Skulle också vilja ha en självbild. Flyter nog mest runt. Helvete alltså i natt finns ingen väg tillbaks. Det enda vore väl att sova. Låta skittankar vara skittankar och låta sängen vara hård och låta ljuset sticka genom ögonlocken fastän rummet är kolsvart. Så kan man vakna sen med ett leende på läpparna för att det är ljust på riktigt. Allt tar tid bara, gotta love it. Det mesta blir bra asså, om man bara låter det vila. Man behöver inte bearbeta allt hela tiden, som jag har intalat mig själv och andra större delen av mitt liv. Man behöver verkligen bara lära sig att sluta tänka. Lära sig välja. Välja sluta och välja sin dag. Det handlar om val. men FÖR I HELVETE nu kraschade spotify igen,HELA TIDEN, vad är grejen? Så. Skojar jag att jag har Oscar Linnros på min starlist? Dags att gå.... Trevlig pratstund! God natt!

Just like the water

Sitter med Liam o joel och ba chillar hemma hos edward med motown och hundar venne varför jag skriver suger på o skriva på mobilen hoppas ni har det! Kul alltså!

look into ma eyes this is who i am

Sitter på toaletten (lol, det gör jag INTE, sitter vid köksbordet bland rökelser och rosor) Igår fyllde jag år och det var sjukt najs. Fast det är såhär stelt att fylla år såhär sent på året, för det är liksom inte som att det är någon skillnad. Dessutom är jag bara sjutton, fast jag skuggar det lite för det blir obehagligt att säga att jag var femton för ett år sen. Vänta lite... var jag fjorton förra året? Nej? åh herregud here we go again...Nej men det kan jag inte ha varit. Fast förra året var jag fjorton för 10 dagar sen. Haha!!! Den ska jag köra på när min medelålderskris kommer (nu); förrförrförrförrförrförrförraåretvarjagfjortonför10dagarsen 
förrförrförrförrförrförrförraåretvarjagfjortonför10dagarsen förrförrförrförrförr
förrförraåretvarjagfjortonför10dagarsen förrförrförrförrförrförrförraåretvarjag
fjortonför10dagarsen (gjorde copy/paste skrev inte om allt igen för er som skulle tycka mindre om mig utan det förtydligandet) Nej men varför sitter jag här och är tråkig! det är ju jullov och kväll! (Och Scrubs) Nej men seriöst, ska röra på mig och andas frisk luft. Åka till djursholm bara för att det är så jävla långt och värsta projektet = ökad produktivitet för den som håller räkning. Nej men kul att ni kunde kolla in!

min thailändska födelsedagstårta förra året (i år fick jag en med könsorgan) (leveling up) Ha det!

jättenöjd

så nöjd nöjd nöjd nöjd glad för han e nöjd. Har; ätit skitmycket, skitläcker(!!!) mat, åkt tom buss, timeat spårvagnen, FÖDELSEDAG!!!, jullov, världens bästa vänner, (och ella), och är:
                   

(jättenöjd)
och har: vitare tänder i rätt ljus! P.S. I love you good night


i wanna wish you a merry christmas from the bottom of my heart

Såhär i juletid är det ganska vanligt att jag lyssnar på julmusik. Det är därför många av de senaste inläggen jag gjort har jultexter som headlines. (väldigt många läsare som har frågat så jag tänkte att jag svarar här för att reducera kommentarerna lite, kan faktiskt bli lite obehagligt när de väller in helt okontrollerat). Förstår inte hur jag bär mig åt, mina vänner bara står i kö för att bjuda mig på middag! Så ikväll tänkte jag åka till ekerö och avnjuta en supé hos Joel. Här är en bild från när pussinussi-gänget var på middag hemma hos mig:


P.S. I wanna wish you a merry Christmas from the bottom of my heart <3

Wunderbar

Tjena, chillar vid pianot på en 40 års-fest i stocksund och hoppas på att det snart är färdigminglat så jag kan ta mina cash och dra ut och kröka som man borde göra på lördagar. Omg chilla jag skojar okej!!! Jag har just nu tagit en paus och sitter och ler när jag skriver så att alla ska tro att jag smsar med min pojkvän eller liknande (=har ett liv) i stället för att vara den konstiga pianisttjejen som inte känner nån. Hoppas ni har kul! Haffa lugnt!

Why can't you seee you belong with meee

God morgon! Jag och Taylor sitter och sjunger in jullovet på en regnig busshållsplats i Orminge Centrum. Nu ska jag byta buss så jag måste lägga ned telefonen och fokusera. Så. Success. Brukar alltid faila här och hamma i fel del av stan. Nacka är väl ändå den platsen i världen som har fulast namn på sina stationer. Asså förlåt men Sarvträsk? Såhär ställe som man vill betrakta på säkert avstånd. Eller liksom Ruttnäs. Vem kom på. Jaja nu ska jag hem och sen ska jag jobba och sen ska jag hänga med mina poolers. Puss yes nu kom Håkan

vänspöken

Ni vet på facebook när man ibland har 2679 vänner och ibland 2678? och man ba hallå var fan är min 2679:nde vän?! ...................................... stör mig på folk som är så medvetna om sina facebookvänner att de ser när det fattas en. Såhär ser jag ut nu:
fast inte lika brun och minus skjortan för den är borta (r.i.p. </3.... saajjjk bara veklingar som säger vila i frid åt h&m-tröjor) (har ju cash så för mig är det bara att köpa en ny) (sajk nr2) idag addade Camillas pojkvän mig på facebook bara för att han vill skriva Grattis Gratte i min logg på måndag när jag fyller år. lagom orginellt.....

have yourself a merry little Christmas

på den här bilden är jag en tjock man med dubbelhaka, men jag älskar den faktiskt! jag och lille felix i julas i thailand

Dagens kick var mina mirakulösa vänner Alice och Emilie. De är bäst i världen på nästan precis alla sätt man kan tänka sig, och de påverkar verkligen mig. Har alltid sett mig själv som fett independent eftersom jag sällan, på gott och ont, tar åt mig något över huvud taget av vad andra människor säger till mig. Men jag insåg idag att jag faktiskt är beroende av mina vänner och att det känns så sjukt jävla najs! Är pepp tagg och väldigt lättflygande in the mind just nu, andaloveit,

och på jullovet ska jag: chilla 
chilla
chilla
skoja fett oskön kan även tillägga att jag ska
skriva låt skriva låt skriva låt och
lägga upp en låt som jag redan har skrivit på bloggen
och så vill jag verkligen träffa helena! och panda! och jessica! och chi! och fanny! och moa! ja..asså... you get the picture...har sjukt många friends helt enkelt.
och måns och felix vill jag träffa! läser ni min blogg? lol fet chans skriver på facebook. sjukt strukturerad jag är
puss!

Outtamamind

Gokväll! Sajk tänkte spela avslappnad och låtsas som att jag vanligtvis säger god kväll vid ett på natten en onsdag. Like it's average you know. Fast det är typ det för mig nu för tiden. Vanligt alltså. Fast inte det där med att det är kväll. Det är verkligen natt, hungern skvallrar. Jag har inte skrivit dagbok på hundra år och jag känner mig så LÄTT! och så finns det en massa bra människor i min omgivning också som får mig att känna mig lätt. Som emilie och eliott till exempel. De är himla bra. Allt blir bara så himla lätt. Fattar ni? Nu ska jag sova för jag känner att det spritter i benen. (blir typ rätt psycho på kvällen om jag missar för många sömntåg) god natt!

Mamma gästbloggar

Tjena här sitter jag i pyjamas och lyssnar till regnet... En katt på¨ena armstödet i fåtöljen och Huckus på det andra. Ja, hur kunde hon bli så där...slö...i ansiktet...när vi var så jäkla ärtiga... i ansiktet...ja, snygga vi var. Var tog du vägen, figuren? Hittar dig inte!
Skämt å sido, Huckus är den första, den största, den snyggaste och den allra allra bästa.
SÅ ÄR DET !
PUSS

Här är en bild på mig när jag var milf...eller kanske...snarare innan jag blev milf

Edit: "Huckus" = Matilda

Men stockholm det är ju vårt hem

Sitter på tunnelbanan vid universitetet, så långt hemifrån mig som man bara kan komma och fortfarande vara i stan. Vill inte ens åka hem. Jag är så jävla trött på mitt rum som badar i pluggångest och på köket som är så jävla kallt. På luften som inte går att andas på grund av alla jävla rökelser som jag brukar gilla. Är trött på min star-list på Spotify. Är så sjukt trött på faktumet att stockholm faktiskt är precis en sån där grå Tallin-stad som jag hatar. Det finns inga lila små hus med glasyr på och det finns inga halmtak med betande vildhästar. Jag känner faktiskt inte alls för den här staden, men stockholm det är ju vårt hem. Vårt mörka, kalla, regniga hem. Helvete vad trött jag är på allt jag har att göra. Och på mig själv som bara väntar ut alla chanser jag får för att inte behöva deala med dem. och på alla jävla deadlines jag har. Jul jul strålande jul. Fuck nu är hässelbytåget fullt också. Borde sova. Och på det här förbannade kontrabassolot som aldrig tar slut. Stör mig på alla dessa jävla kontrabassolon i modern jazz de suger och förstör allt

you better start swimming or you'll sink like a stone

TJENATJENA! Jag ligger i sängen och lyssnar på inspelningar av mig själv där jag sjunger If I Ain't Got You, haha, den är så jävla FÖR HÖG för mig, känner att jag helt enkelt borde acceptera det och gå vidare i livet, men nej, av med hatten, den ska jag sjunga imorrn på mitt terminsprov alltså. Soft. Nej men det blir kul. Kul när man redan har bestämt sig för att faila och mest sitter och räknar på vilket ansiktsuttryck man ska ha när man gör det. Då känns det lugnt!!! 
Nej men här sitter jag alltså. Här:


Skojja, där sitter jag på min trappa som 14-åring.
Enda snygga bilden som finns på mig från den tiden så jag prisar den högt. Erkänn ganska najs? Okej ska sluta leka ytlig i min blogg och go straight down to buissnes. Såhär vadå för buissnes. Nej men jag vet inte, har känt mig sjukt JOBBIG de senaste dagarna. Alltså i sociala sammanhang, ni vet. Känner konstiga behov av att hävda mig och att få rätt och att vara bäst och grejer. Ni vet såhär människa som man bara inte orkar hänga med? det är jag det! På riktigt, skitjobbig, tror det är för min mens håller på att ta slut. Ni vet... women-stuff... Yepp men hoppas ni har det trevligt! Imorrn är det karatefylla! Nu hypear jag det fett mycket det är inte ens så bra. Puss!

tänkte bara göra en liten grej:

här är min pappa och här är min mamma:            
+
                  =  
                                                        (jag)
 
Vad tror ni att det var som gick fel? Min bror är ändå en ganska skicklig gen-tjuv. Såhär ser han ut när han går in på klubben:

     
och sen kommer jag bakom såhär:


Känner mig ändå ganska berättigad att ställa frågan: vad var det som gick snett och i vilket stadium var det förlorat? Var ju ändå ganska söt när jag var liten och så... Det var någonstans upp mot puberteten (vilken jag inledde ungefär för ett år sen) som det började balla ur. Eller? Jag börjar förstå er som har dagisbilder på er själva som pp på facebook. Jag har för närvarande min mamma.
Nu ska jag skriva en låt, hoppas ni har kul!puss

älskar när man vaknar av att hela släkten från örebro står runt ens säng och petar på en med stämgafflartake it in take it slow let it out let it go

Heeeeeeeeeeeej! HÄr sitter jag med två chipsskålar (som bara är mina) (med 2 olika sorters chips i för bästa möjliga kontrast)(äter ett från den ena och sen ett från den andra - SMAKEXPLOSION) (det är SUPERCHIPS och grillchips med chili!). tänkte byta om till min onepiece nu för känner mig stel i mina jeans. Kom precis hem från en AWESOME konsert på fasching som Emilie bjöd mig på. alltså ja. no words. EPIK! Samson For President, himla bra kille... Hoppas ni haft/har en wonderful evening(what do i know kanske bara jag som kommer hem så här tidigt och tycker att min kväll är slut) 


olökig bild på mig innan jag har dansat - lökig bild på emilie efter att hon har dansat
Tro mig, ni hade kunnat få det the other way around men kände inte för den ikväll!!
Samson For President – Kibiriti (spotifylänk)

caaaaaaaaaatsauuuce

hello trying to stay awake i den heta mattetemperaturen! XD

är den som är den

Det är mitt nya favorituttryck, visst är det jättenajs? Vill inte vara den som är den, men nu sitter jag med min tekopp igen, lyssnar på modern jazz och läser Tranströmer. Känner inspirationen flöda. Asså seriöst, vill inte vara den som är den... men woop woop Tranströmer, inspirationen flödar. Ska skriva lite poesi och sen sova och vakna och gå i skolan och plugga matte. 


filear det här i "i brist på min dagbok" för att prove my point med förra inlägget

what i'm doing right now

Bloggarn ba kööör, antar att ni är intresserade av mitt matteplugg

Anonym: Detta är ett typiskt "lall"-inlägg och faller inte under kategorin "I brist på min dagbok" eftersom jag aldrig skulle skriva ett sånt här inlägg i min dagbok. Haha eller va, det skulle jag ju verkligen göra... Klipsk fråga alltså, jag vet faktiskt inte var gränsen mellan Lall och I brist på min dagbok går! Pluspoäng till dig!

Ke$ha's Tik Tok sold more copies than any Beatles single ever did

Ofta, eller hur?!
Vill bara poängtera att jag fortfarande lever förresten. I killer game. Och irl också förstås xD Chill liv! Sitter och läser facebookkommentarer från högerextremistiska ungjävlar och måste dricka mitt te i jättesmå klunkar för att inte kväva mig själv när jag sätter i halsen. Men det är kul att folk har åsikter! Love when it happens! Här är en erika-bild på lisa, emilie och mig från imorse när vi hade multi-kulti:

så är hon den som är den som gör den svartvit... Fattar inte grejen. Våra turbaner (/diskhandduk på emilie..?) var i alla fall av vindens alla färger! Styrkan och livsglädjen florerade!


jag ska försöka att förtränga doften av ditt hår jag ska skrika så det hörs igenom all grå betong och här kommer alla känslorna på en och samma gång

Alltså har ni varit med om när man tvingar sig själv att lyssna på en jättetöntig låt för att man försöker övertala sig själv om att det inte finns någon dålig musik, och så upptäcker man att texten är helt fenomenal och ba strikes you out och rakt in i hjärtat? Perran. Gessle alltså. Just den här textraden... njaa. Har inte riktigt någons hårdoft att förtränga. Har aldrig riktigt fäst mig vid doften av en persons hår, men jag kan förstå var perran menar! Här kommer alla känslorna på en och samma gång. Känslobomb. Såna är najs. På riktigt, vad de än innehåller. Om man ba dör för att lyckan pumpar som adrenalin genom kroppen, eller om man ba dör för att sorgen trycker ned en på marken i kramper av smärta - ändå najs. Nej, det är det verkligen inte. Men det är bättre än att inte känna alls. Perran asså. Skön lirare. Men här ligger jag och funderar i nattens hetta alltså. På om jag kanske skulle ta och sova ändå. Fast risken finns ju att jag inte vaknar imorrn och that would be disaster, men inte om man jämför med många andra saker.
                                                        

en bild från hur jag såg ut när jag var trött och hade lugg


Vi möttes mitt i vintern när mitt hjärta var tömt

TJena... Kom hem från konsert för ett tag sen. Gick ganska bra (lol) och så men jag var fett otaggad och skulle fortfarande vara fett otaggad om jag fick göra om det. Är så sjuukt jävla MONTERuppbokad de närmaste veckorna. Den 18e december är första datumet som inte har en såndär äcklig prick på sig i min iphonekalender. Eller prickarna är ju inte äckliga egentligen. De är uppfriskande, sjukt nästan hur uppfriskande de är!!! Gillar förresten det här med att dygna, det är verkligen min grej. Har dukat upp med fruktsallad och kaffe till natten. Alltså det är faktiskt min grej på riktigt. Känner mig häftig och trotsåldrig mot john blundis.
posar med kaffekoppen och piss-off-blicken

PÅ tal om piss-off så luktar min säng verkligen kattpiss och jag har Piss-off (asså spray mot kattkiss) och rökelser och doftljus och doftskålar och allt möjligt och det slutar inte FUCKING LUKTA KATTPISS. Kattkiss. Ahhh i have a cat to learn a lesson...kommer ändå inte kunna sova i den här sängen liksom. Det lägger sig alltså på plussidan för dygning om man vill tänka så! Jag gör såhär ibland. Dygnar alltså. Tycker det är soft. Äsch, kanske ändå somnar snart.... Jag önskar er god natt i alla fall! Kanske hörs senare när jag får tråkigt. PUrre

starköl nötter och chips

såhär ser jag ut när jag äter på ett tåg.
Igår var jag på Thanksgiving-middag och åt kalkon och lyssnade på vad alla människor var tacksamma över. Sen lekte jag med Emilies hund som ser ut som ett får (exakt såhär fast svart) och pratade om hur vi kommer se ut när vi äter på ett tåg i sommar. Fast mest om vad vi kommer göra när vi inte sitter på tågen. idag ska jag plugga hela dagen och nu ska jag ladda min dator. Tjingels!

rocket man lyrics

Hej! Läget? Kommer somna när som helst. Sitter i ett mysigt, eldsprakande, pepparkaksdoftande, katthårigt, jazzljudande, stearinbelyst, sherpaplädigt vardagsrum med släkt och family och nu blir det fan House-maraton. Kusinerna sover eller är på fest. Men inte jag. Här sitter jag i soffan. Och luktar pepparkakor. Like usual.

har börjat puta fett mycket med läpparna när jag posar så att min näsa ska bli smal. först gjorde jag det bara ibland för att jag tyckte att det var hot men nu har det blivit lite för mycket av en vana.. vetefan... vad tycker ni?

My world is changing I'm rearranging Does that mean Christmas changes too?Jag ligger i min säng och svävar runt bland lite olika tankar och åsikter som jag har. Försöker sätta ihop allt jag tycker till en enda ihopklistrad bild men jag börjar bara tänka på Grinchen hela tiden. Jag kommer så långt som till att hinna ifrågasätta vad jag håller på med, vad som är rätt, vad som är fel, och så: grinchen. Stops me every time. Jag tror jag ska gå ned och kolla på Grinchen nu och somna i soffan och vakna jätteobekvämt. God natt


SOS med varandraAlltså I can't believe I havn't died yet... Jag är ju verkligen inte den vaksamma typen. Jag är snarare den som inte riktar någon som helst uppmärksamhet åt någonting över huvud taget, och som mer än en gång då och då går in i saker (väggar, stoplar, hundar etc.) för att jag, inte kollar ned i en bok eller någonting sånt, utan helt enkelt bara går med blicken rakt på saken jag snart kommer att gå in i utan att hinna dra slutsatsen att jag kommer gå in i den innan jag faktiskt gör det. Jag önskar att jag var en uppmärksam person, eller åtminstone att jag kunde framstå som det. Att jag kollade folk i ögonen när de pratade som att jag la varenda detalj på minnet. Jag är ganska uppmärksam egentligen, men jag är så jävla... flängig, liksom. Take a chill pill och var på din vakt. Är fortfarande med i KILLER GAME och prioterar nu mördarstrategier framför uppsatsskrivande. Soft!


RSS 2.0