the master of killer game

Jag ropar deras namn och ser dem springa. Hörde någon skrika "YOU CAN RUN, BUT YOU CAN'T HIDE!!" och känner orden slå i takt med mitt hjärta. Jag ser dem i ögonen när jag dödar dem, en efter en. I'm gonna win this fucking shit!!!!!!!!!!!

Karatefylla

Omgggg karatefylla, det är så awesome!!! Ingen vet vad jag heter på Facebook. det är lite som att inte ha Facebook. Man får inga notifications. Som när man inte har Facebook. Jag är så himla rastlös ibland. Och så känns det som att jag verkligen skulle kunna göra något betydelsefullt. It's christmas time! ska vara hemma i jul för första gången på fyra år. Det känns skitnajs, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra av all tid. har en massa saker att göra egentligen. Men jag kan nog inte göra något alls när jag känner mig såhär rastlös. Borde hitta på något drastiskt. Klippa av mig håret eller nåt. Eller nåt som är drastiskt på riktigt. Så kan jag ligga på rygg i min säng sen och ba "hahahahhahaha vad i helvete varför gjorde jag det där" Japp, så får det bli. förvänta er något ogenomtänkt!
Här är emilie, sexig som en solnedgång... hon och jag ska på episkt vis resa genom europa i sommar. ser fram emot dagar längre än 3 timmar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Where do I begin


Turistbild på mig och Felix i THailand. (Eller vi är turister och är i Thailand så alla bilder vi tar räknas väl antagligen som turistbilder. Jag brukar i alla fall tänka att japanska turister tar turistbilder när de fotar sig framför pressbyrån. Jag antar att man borde kunna sätta likhetstecken)
          
I alla fall, lyssnar på Andy Williams och skriver uppsats och grubblar över vad som är mest betydelsefullt. Att skriva uppsats eller att lyssna på Andy Williams. Får egentligen inte ut så mycket av att lyssna på Andy Williams, å andra sidan fick jag nog ut mer av att kolla på Kronjuvelerna än att skriva uppsats. Andy Williams är ju bra! Skriver med versaler what's happening. Nu får jag ett facebooksamtal av Mäster Toast. Åh nej jobbigt att vi kör killergame i skolan, nu vet inte jag vem det är som ringer. Jag är faktiskt seriöst ställd inför valet av vad jag ska spendera min tid på. Här i livet. Börjar väl med att svara Mäster Toast

Edit: moahaha, know his real idendity. But I won't give him away. He has too much of my heart... </3 I mean she... I will go know. Wish me luck in killergame. Killkill

sad is to live in solitude


smoothie är så jävla gott! jag sitter i min säng och skriver health profile-uppsats (haha nej det gör jag inte) och hör mamma mixa där nere. Är det smoothie på gång????? kan knappt bärga mig. Men vill inte tappa fokus från min health profile (...) så jag ska inte springa ner och kolla. Inte än. Måste skriva klart (och börja) först. Smoothie. mmm

norweigan wood

Tjena, jag och alice och moa hänger i lägenheten över hornsgatan och hör bilarna susa förbi mot nya orter. Nu klinkas det med glas i köket. Drinkar på g. Skoja vi är mer te-kind-of-people. Faaan nu finns det kakor också jag som ligger i matkoma. Hoppas lördagen ler mot er imorrn ska jag skriva uppsats och laga mat!!! Trevlig kväll!


Tambala Kaah i silvernatt vid frukostmat

Hello! Jag och göran (that's ma cat) sitter i fotöljen i vardagsrummet och chillar bland sandal wood-rök och buddha bar. Nu kom pappa hem! Med en massa mat!! Alltså han är så himla överdriven. Nu kom han hem i shorts och ba: GUUUUD vad varmt det är ute!!! så har han gått hem från tennisen i kortbyxor för att demonstrera sin extrema motvilja mot vädergudarna som inte ger honom någon snö när det faktiskt är första advent. Jag vet inte om det brukar vara snö första advent, brukar det det? Han har i alla fall slagit sig ned i fotöljen bredvid mig nu och säger att han faktiskt tycker att Stockholms vatten är ganska gott. Vet inte om jag håller med där heller alltså, det smakar lite för mycket kalk, på något sätt.. Hoppas ni har en trevlig kväll!


tänk att ni är här.... undrar om man kommer känna sig fri när man har gått ut gymnasiet och inte har nånstans att ta vägen på dagarna längre. Eller om jag kommer känna mig låst. ´Jag kanske inte ens kommer våga sätta mig ensam på ett tåg utan pengar eller plan eller nån som kan bekräfta mig. Gud vad najs att ingen läser min blogg för balansgången mellan seriositet och intellektuell seriositet (feel free to misunderstand) är ganska tveksam. önskar i och för sig att det kunde vara så i verkligheten också. Nepp, har analyser att skriva om andra saker än mig själv. Man kommer inte särskilt långt på det heller, att analysera sig själv, menar jag. Det slog mig för ett tag sen att jag borde sluta med det.. uppenbarligen är man ganska subjektiv när det kommer till en själv. Woodstock i alla fall!! Fett! 
my best regards <3 and i am wishing you a very pleasant evening

Hands were all around

Heeeej bloggen!!! Ligger i min säng med ippen och chillar. Som det kan bli! Har matteprov imorrn klockan halv nio känns halvkul men så kan det gå. Är iof ganska taggad på själva matteprovet (haha omg helt fel ordval...) för jag tror att jag kan det, vilket betyder POOMSMASCHPANGBOOMPEPPARPEPPARITRÄET för så ligger det säkert inte alls till. Förstår inte grejen, ligger här o väntar på att tröttheten ska strike me out men inget händer. det är oftast hungern jag ger upp för ändå... Så himla ovärt att man alltid ska bli så fruktansvärt hungrig på kvällen! Det är ju liksom inte som att man går upp och äter glass och sen går och lägger sig igen? Var är logiken?däremot välkomnar jag gärna hungern på morgonen då jag inte alls brukar vara hungrig! Åh herregud mitt liv är så himla ointressant jag ska verkligen sluta skriva nu... Fanny har fått huvudrollen i en tv-serie på svt! Woho! God natt!

But you were all around

God kväll!! För- och nackdelar med att lägga upp låtar: Nackdel: ni kommenterar ju för fan inte vad är grejen can't read your minds. Fördel: jag får fler besökare! Varför får jag det? Rent teoretiskt, hur funkar detta? har ni en klocka som plingar när jag har lagt upp en video? Råkar ni helt enkelt läsa just när jag lägger ut musik? Läser ni om det?(de har skrivit en del i kvällspressen men i'm trying to stay low) Förklara! I alla fall är jag himla glad som vanligt och har inte riktigt kunnat definiera vad det är som bubblar, men någonting är det... 


Här är jag och alex schulman i mitt vardagsrum (=Alex Schulman har varit i mitt vardagsrum)

Trevlig kväll!

It Gets Darker In Your House (egenkomponerad)

Är de seriösa att det tar 40 minuter att ladda upp ett videoklipp på youtube? Det är 4 minuter långt och filmat med mobilkamera. FETTFLOTTIGA FLÄSKMONGO!!! brukar jag skrika när jag är arg, men jag blir sällan arg nu för tiden. Jag har faktiskt tänkt på att jag verkligen aldrig blir arg, har knappt varit arg alls de senaste 2 åren. Jag brukar i och för sig låtsas att jag är arg ganska ofta, bara för att visa poolersarna var skåpet ska stå. Men annars är jag ganska harmonisk alltså. (41 mintuer snart spricker det..................!!!!!!) Här kommer jag i alla fall infoga en ny låt när den har laddat klart. (fettflottigafläskmongo 41 minuter). Fanny kom på att det elakaste man kan säga till en annan människa är att den är en bajsmanet. Du är en bajsmanet. Tar verkligen hennes skämt nu utan att hon vet om det när jag går runt och säger det till alla. Bajsmanet. Fatta äcklig man är då. En bajsmanet liksom. Fick hjärtklappning idag när jag hade druckit kaffe och känner mig lite bajsmanetig i rollen som misslyckad estet. Jag brukar inte gilla att generalisera men herregud, hade ju just skaffat Dr martens, kånken och börjat med kaffe (mjukstartat med cappuccino) (standard) och så blir jag allergisk typ. Det är ju ändå lite bajsmanet. En estet som får epileptiska anfall av kaffe. Tror att jag underhåller er genom att skriva om bajsmaneter och kaffe men ni bryr er säkert inte. Låten! Njut! Om ungefär 36 minuter..!

Och just det lol på texten men den blir inte bättre än så. Nilla sa att en av de största delarna i konstnärsskap är att kunna acceptera sitt eget verk. (Älskar att referera till mig själv som konstnär) Accepterat!!


dina bröst är som svalor som häckar det är sommarn som bor i dig

Hej hej, jag sitter i soffan, äter sushi och kollar på Family Guy. Faaan nu är det 2 1/2 Men det suuuger.
Det är kul med bilder så här är en massa av dem (mest varma):
BILDEXPLOSION!!! orkar inte ringa in mig själv, fattar ni vad jag menar??
2 1/2 men är typ ganska bra idag förresten. Thailand och Skåne var det där.
Längtar till julen! Hej svej

I was so much older then I'm younger than that now

Ska kanske göra det här till en skön blogg?? där jag skriver om saker som andra inte vågar skriva om, där jag utmanar genusgränserna, där jag pratar om mens? (pratar alltid om mens irl så det vore ju inget big step för mig xD) Nu tror ni att jag blir bloggrapead men saken är den att jag skriver detta helt på eget bevåg. Lisa har inte ens en part i det! även fast det handlar om mens. Förstör mitt episka singsong-rykte nu men saken är den att jag nog tänker radera all musik som jag har lagt ut på youtube. den fläckar min image. Jag är ju ren awesomeness nu för tiden och mina låtar...... jaa asså... halvkul helt enkelt! Men det var ju kanonkul en gång i tiden! Man kliver in i nya faser i livet. Det här är sånt jag gör i stället för att sova när jag inte är trött.
Idag bokade jag en fika med mig själv och så köpte jag en kaffe på ett café som luktade häst (det luktade alltså väldigt mycket häst) och satte mig där och skrev dagbok och lyssnade på Melissa Horn. Skål för independence men någonstans får man väl ändå dra gränsen, tycker ni inte? Dagbok OCH Melissa Horn. 2 och en halv timme ungefär av kaffedrickande, hästluktande och Melissa-lyssnande blev det innan eliott och hans bror fick komma förbi i 10 minuter innan caféet stängde. Brukar annars gilla att vara på egen hand. Det var värt den första timmen ment sen rann det ut i sanden.. Väldigt mycket häst luktade det. Nu ska jag i alla fall sova. Hoppas det här gav er kraft att fortsätta! 
                                                                        

det här är jag i sjuan, kommer ihåg att jag tyckte den här bilden var skitsnygg!
Ser lite ut som Marilyn Monroe eller vad tycker ni????

RSS 2.0