Ja må hon leva

Alltså mina fantastiska, fina, underbara, oslagbara girls hade ju bestämt sig för att fira min födelsedag idag. Jag har nog aldrig i mitt liv haft en så bra födelsedag utan att fylla år!
Jag leddes upp till vardagsrummet där de hade dukat upp en KILLER-breakfast. Alltså ser ni vad gott ALLTING på det här bordet är eller?! Där fick jag slå mig ner och blunda medan de sjöng "happy birthday to you, happy birthday to you" (since we're in London) och så öppnar jag ögonen - och då har de jävla galningarna gått och köpt en gitarr åt mig!
De är verkligen bäst. Nu är vi hemma igen efter en helkväll i Shoreditch. Vi har ätit vietnamisk mat, druckit svingoda milkshakes med kaffe och kahlua och pratat om fetischer, relationer, kristendom och supernovor. Nu ska jag sova och vara ledig imorrn. TJOHO vad livet är fint när man har en varm säng och folk som bryr sig om en.
All kärlek till er älskade, älskande älsklingsläsare. PUSS!!!

Hmmmm

Imorse när jag skulle gå upp och kissa så kom Savannah springande och motade in mig i sovrummet igen.
 
"SHHH! SOV! Du fyller år idag, okej?!"
 
Så, ja... Här har jag nu legat på sängen ett par timmar och lyssnat till hur det klinkas och pysslas uppe i köket. Väldigt spännande det här!
 
Jag återkommer!

Skyline

Ungefär varje gång jag träffar min lillebror nuförtiden håller han på och jobbar med en ny låt. Sist jag var i Stockholm hade han gjort en som han ville att jag skulle lägga vocals på. Så blev det, och idag kan man lyssna på hans preview på Soundcloud:
Så jävla bra tycker jag!!! Vad tycker ni?

Vackra London

Imorse gick jag och Savannah upp tidigt och kryssade yrvaket genom tanter och ösregn bort till Camden Stables Market där vi hade bokat kickboxning. Det var värt eftersom det var gratis och askul och nu när jag kollade mig i spegeln så ser jag att jag har fått 6-pack. Typ.
 
Nu har jag vandrat över den här loftgången och följt Savi ner till bussen. Passade på att handla lite mat (chips) och småsnackade med en trevlig granne i hissen. Och med det trevliga (och parodiskt brittiska) erbjudandet "If you need a cup of tea, you're more than welcome to pop in" ringandes i öronen (också jag avböjde trevligt och parodiskt brittiskt) så har jag bunkrat upp mig för filmkväll på övervåningen som jag har ALLDELES FÖR MIG SJÄLV (liksom resten av lägenheten). Är inne på sista säsongen i Breaking Bad och alltså inte för att vara den som är den (och dessutom lite för sent), men det är jäävligt spännande nu asså...!!!!
 
Puss på er!

I refuse to have you break me

Det bästa med att jobba är när man inte jobbar. Då kan man promenera längs kanalen mellan Tina och Savannah tills man trillar in på nån pub som ser mysig ut. Den senaste bryggde eget öl, spelade Norah Jones på bekväm ljudnivå och påminde mest om en aplin värmestuga. Så där slog vi oss ner vid ett bord och pratade killar och tjejer och värdsligt och innerligt medan klockorna ringde från S:t Paul's-katedralen på andra sidan vattnet.
 
 
Det där lät ju romantiskt, men en sak ska jag säga er om S:t Paul's klockor: NEJ. NEJ. NEJ!!! Jag jobbade ju som bekant på ett café alldeles bredvid katedralen. Varje söndag ringer klockorna. En gång? Japp. En gång. Utan avbrott. I en halvtimme. Tystnad i en halvtimme. En gång till. Utan avbrott. I en halvtimme. Och så fortsätter det så söndagen ut. Och det är inte heller så att det är vackert, som man skulle kunna tro. Det är hemskt! Epilepsiframkallande, psykiskt nedbrytande. Tänk er - vart man än vänder sig i cafét - KLINGKLINGKLINGKLONG. Kunderna: "Excuse me, could you shut the door, please? Those church bells are really loud!" Jag: "Oh, I'm so sorry honey but I fucking CAN'T BECAUSE MY BOSS THINKS WE'LL LOSE CUSTOMERS IF I SHUT THE DOOR" Oh. Does memories. Jaja, nu ska vi inte älta gammal mjölk (va? gör om uttrycket? bitch?) Ingen tid att slösa, jag och Savi tränar idag! (Vet att jag skrev igår att Fanny också skulle med, men kom igen, vem trodde på det)
 
Hörs!!
X O X O

You're not getting any younger

 
Här sitter vi och äter frukost på bästa platsen i lägenheten. Vi behöver fler stolar dock. Och mer utrymme att sätta stolarna på. Åhhhhhhhhhh!!! Jag älskar mina roomies. Fanny springer upp och ner för trapporna för tydligen har det hänt nåt stort i Paradise Hotel. Oj shit sorry SPOILER ALERT!!! Igår var trion lediga (mina roommates minus jag) och slog conversen i taket på gayklubb medan jag serverade mina 4 kunder med hela själen, hela hjärtat och framför allt - hela kroppen. Alltså förlåt, jag vet verkligen inte varför jag älskar att skämta om att jag är strippa. är så otroligt o-pk. Hatar mina roommates. De manipulerar mig med sina märkliga värderingar. Skoja. De är as-pk. Vi kör med sopsortering och vegetariskt och hela karusellen. Oj! Varför kände jag att jag behövde hävda mig lite där? 
Aja, nu ska jag till jobbet. imorrn är jag ledig och då ska jag, Fanny och Savannah KICKBOXAS!!! HAIIJJAAAAAAA
 
Bifogar 2 bilder på min PPP (Private Persian Princess) för att hon är det vackraste som finns:
 
Puss!

Kolla vad snygga händer jag har:

Är asnöjd med mina val av handattribut idag. Förbannat tillfredsställande. Jag och Fanky sitter i soffan och gosar. Såhär har hon hängt på mig sen igår natt då jag kom tillbaka från min blixtvisit till Stockholm:
Den här gången var Sverige kallt, najs, konstigt och såg ut såhär:
När man bara är hemma i 2 dagar måste man samla ihop så många hjärtan som möjligt på så få tillfällen som möjligt. Således blev det en jävla massa fikastunder för min del (inte mig emot!). Fikakompott:
<3<3<3<3<3<3
 
Inatt är jag ledig för att imorrn behöva plocka upp serveringsbrickan igen. Tror att det är dags att skaffa nytt jobb igen snart, har tröttnat lite. Jag har verkligen hittat mitt sätt att lära känna London. Jag betar av område efter område liksom, ska nog jobba i Soho nästa gång!
 
Ha det bra tills vi åter hörs!
 
PUss

BilderHEEEEEJ älsklingar. Hur har ni det? Jag mår som man gör när man har jobbat 6 nätter i sträck (i London, därav tjänat ungefär tvåhundra kronor) och äntligen är FREEEE. Free to watch Breaking Bad, äta pasta pesto och gå omkring i lägenheten onaturligt långsamt med ett leende inte helt olikt det Tina har på bilden ovan. 

Nu har en ocean av tid passerat sen jag senast gjorde ett ordentligt inlägg. Vill ni ha lite bilder?! Aa klart ni vill! Vad har hänt sen sist?
 
Jag har varit i Stockholm och firat jul med min fantastiska family:
Och när jag återvände till London så hade en till bästis bäddat ner sig i dubbelsängen!!! Med Moa, med nyår och med glada partygäster så tyckte vi att stunden var värdig en skål. En skål fick det således bli - i Sainsbury's 5 punds-champagne:
 
Dessutom har jag skaffat nytt jobb! Jag serverar drinkar på nattklubb i Brick Lane och tar så jävla mycket skit att man skulle kunna se bajsränderna om det var bokstavligt talat. Men vet ni vad!? Det är jävligt bra, tror jag! Det är bra när det är jobbigt för det betyder att man utvecklas! Lite mer slit bara sen ska jag bli superstar.
 
Annars är det väl bara det gamla vanliga. Jag har gått runt och spridit kärlek och stjärnglans medan Fanny har suttit på nåt hörn och varit jävligt obehaglig. Allt i sin ordning.
 
 
Puss!

LEVER


Hej! Jag lever. Typ halvt åtminstone. Ena foten utanför. Ni vet hur det är. Vad jobbigt att det här är sista året jag får skylla allt på att jag är tonåring. Jag verkar dessutom ha bestämt mig för att make the most of that, för jag är så förbannat JÄVLA tonårig nu för tiden. Inget jävla hyfs alls. Är tillbaka i London och gör stan osäker. Jobbar på nattklubb, går regniga promenader med bästisar, utbyter kloka ord i mörkret och diverse andra aktiviteter. Alltså inte i mörket. Eller alltså nu känns det som att vi helt går om varandra här. Vet ni, klockan är tio i fyra så vem bryr sig om nånting överhuvudtaget? God natt

RSS 2.0