Breathing You (egenkomponerad)

Hej kamrater!
Minns ni att det här är en musikblogg? det gjorde inte jag må jag säga.
men asså, här är en låt som jag skrev idag. Den här datorn har D to the A to the M TO THE P med sitt PhotoBooth och sådär så att tillslut så slängde jag den i marken lite och då fick den här versionen helt enkelt bli den slutgiltiga versionen. Men enjoy eller något! pusssssz


Sitting smoking Belgian cigarettes
Snart är det sommar mina små änglar och jag blir gladare än vanligt varje gång jag andas in det... Jag vet inte riktigt, det känns som att jag har levt ett sommarlov ett helt år nu. vill egentligen bara ha en paus från Stockholm och VRG och alla människor. Grekland kommer bli fett i alla fall, och resten av sommaren kommer bli en enda lång månpromenad under sommarstjärnorna. det ni! det är det inte alla som är med om!

Förra sommaren fanns det månpromenader så att det räckte och blev över. tänkte att vi skulle så rekord i år liksom. ibland när jag pratar med fanny eller moa så liksom bekräftar vi att förra sommaren var den bästa sommaren i våra liv. sen fortsätter vi prata och inser att det inte finns någonting som motbevisar att den här sommaren kommer bli ännu bättre. 

det är inte ens kul att skriva om moa och fanny i min blogg när det bara är lisa som läser den

asso lisa shit kan du sluta kommentera de e fan pinsamt!!!!!

omg de e inte ja svär :o

hej

hej

Dream how wonderful your life will be                                                 
Idag har jag bara skrivit om saltvatten och stjärnor och om mannen vid den svarta flygeln på stranden. I natt ska jag drömma som jag alltid brukade göra förr i tiden. förr i tiden tyckte jag att det var okej att skriva med små bokstäver och sätta punkter efter mina estetiska meningar. Nu gör alla det så då känner jag mig bara töntig. fast å andra sidan så bryr jag mig nog inte så mycket, jag kan skriva utan punkter. 
                                      
god natt bubblozar

hey mister, why are you running when you know there is nothing left to chase
Hittade lite bilder på min kamera som Oliver (ville verkligen göra en cool länk på hans namn men han har ingen blogg så det blev helt enkelt som det blev) har tagit i mitt rum. Mitt rum är verkligen bäst i världen. Det finns ingen bild på min säng och min sänghimmel annars hade ni fått se den för den är verkligen ännu bättre. Åhhhhgos, nu ska jag sova.
Förresten är jag lite nyfiken på vem Jesper är! Berätta är du snäll!

Pusss på er alla, sov så gott!
Edit: Tack så mycket, Jesper!!!!!!1

MYMYMYYYKONOS
asså grejen är att jag taggar sönder

saker jag, moa och fanny ska göra i grekland:

festa, fiska bläckfisk, dyka, leka, sola jättemycket, bada, dansa, campa, prata grekiska, läsa harry potter, fiska andra fiskar, stå på bardiskar och blanda grekiska paraplydrinkar, ligga på stranden och dricka grekiska paraplydrinkar, ha sandkrig, ha manetkrig, ha vattenkrig, stänga ut fanny på den grekiska balkongen, lämna fanny på hotellrummet när hon skypear med sin pojkvän och jag och moa går ut för att göra stan, gå på grekiska promenader, titta på den där väderkvarnen som man ändå måste titta på för att kunna låtsas att man var där av en intellektuell anledning, inte sova så jättemycket, och......... improvisera! TAGGTAGGTAGGATAGAGGG åå kalas <3

@ skolan

Hej!
Har känt mig så himla knasig på sista tiden.... Magen knasar, huvudet knasar allt är KNAS!!!!!
Nog om detta.
Funderar på att köpa ny jacka... Tips?
Vad har ni gjort idag kära läsare? Kan inte ni berätta om något roligt minne ni har?
ÅÅÅÅÅ är så himla sur på vädret vilö ju att det ska vara sommar..... FAN. :'( jävla sverige... hoppas på sol i helgen så man kan grilla.... och dricka bira. SKOJA.
Nog om detta :P
Nu har jag naturkunskap! Puss! (tror låten blir på gitarr förresten, nån tjej som tipsa så jag kör på det xD)
Peace!

Buy my love for two glasses of wine

vi börjar med en bild från weheartit:


och så hade vi kunnat fortsätta med några väl valda ord (med punkter emellan, självfallet), lite svårdefinierbara känslor och lite mer ord bara för att ni alla ska förstå hur OTROLIGT OMÖJLIGT det är att förstå mig som är så otroligt unik, speciell och SVÅÅÅR. Men så ska vi ju inte förstöra tisdagskvällen

Jag tycker att det är kul att leka med er. jag uppdaterar liksom verkligen inte ens sällan, utan jag uppdaterar helt enkelt inte, och ändå tittar ni in varenda dag! en hel del av er! tycker jag är mysigt! GOSISAR!!!!!!!!!!!!!!!!
shit förlåt ska sluta spåra
jag skrev en låt idag! men måste bestämma mig för om den är bäst på piano (ett instrument jag kan spela) eller gitarr (ett instrument jag inte kan spela) innan jag lägger ut den.

Ha en riktigt god natts sömn! pusssspuss young loverz

RSS 2.0