to stay in tune you must follow you heart

Ni ver när man inte har sett havet på alldeles för länge?
 
Japp. I det mörka rummet befinner jag mig nu.
 
 

dagarna på dagarna

Hej heeej! Såhär glad var jag för några dagar sen innan kröktåget torpederade tillvaron. Här är kvarlevorna:
Jag dricker alltså alldeles för mycket öl. Alltså alldeles, alldeles, alldeles, alldeles för mycket öl. Seriöst. Nej men på riktigt. Det är fan skärpning. Sedan mitt senaste inlägg har jag varit en sväng till Stockholm, en sväng tillbaka till London och en sväng in på ungefär varenda pub, klubb, bar, park, lägenhet, simbassäng i staden och gjort sorti ifrån samtliga med minst en pint i handen. Igår firades det midsommar i Hyde Park och på den här bilden ser vi jätteglada ut:
mer vet jag inte
 
ciao

söndags

 
Här spelar jag en egenskriven låt på min nya favoritbar. Filmat av John Banyard!

Här kan man va

Vi har gjort om i vårt vardagsrum och det går inte alls nåt bra att visa det i PhotoBooth:
 
 
Men det är i alla fall fint. Kan ta en ny bild när det är mörkt och jag har tänt ljusslingorna, värmeljusen, solcellslampan och mina rökelser. Allra bäst mår man när man lever som vattnet i bäcken och säger "hakuna matata" åt bullshit och fortsätter sin färd mot målet.
 
Imorrn åker jag till Stockholm! tjoho!

så jävla go natt

Sommarglad, efter-gig-glad, (gratis-)ölglad, kompisglad - skitglad över att bekymmerlöst kunna strosa hem ensam i varm London-natt iklädd ärmlös klänning. Trevligt att det finns folk som vill ha mig nära, att det finns folk som jag vill ha nära, att få göra det man älskar och typ belönas för det. Trevligt med rus till följd av själva livet som det är, utan substanser och utan genvägar. Typ trevligt att va nervös, att va rädd eller till och med ångestladdad, för det är faktiskt trevligt när man känner att man lever. Befriande att erkänna nåt som har legat och skavt i hemlighet. Bara släppa ut det så att det äntligen kan få vara nån annans problem och nån annans ställningstagande. Livet är så klurigt uttänkt alltså. Vem som än designade denna labyrint var ett jävla geni.
 
Såhär mycket köttade jag ikväll på Spiritual Bar. SHIT, vad jag älskar den där jäkla baren.

The Grand Budapest Hotel

 
Idag har jag varit uppe från 05:00 och jobbat på en hästkapplöpning ute i Epsom. Imorgon skulle jag egentligen ha jobbat ännu ett 12-timmarspass där, men jag valde som vanligt det goda livet i stället. Denna kväll blev det en Wes Anderson-rulle med min nyinflyttade (nja, måttligt nyinflyttade) roommate, Adam. Imorrn har jag ännu en gång ställt min klocka på 05:00, men bara för att kunna skicka iväg ett jag-har-spytt-hela-natten-sms (som jag redan har skrivit) till agenturen jag jobbar för. Det kan jag skriva här på min blogg för att jag har den ypperliga fördelen av ett språk som är helt bortom mina arbetsgivares förstånd. Kunskap är makt era löjliga, löjliga britter.
 
Puss och hej!

RSS 2.0