oceaner av toner


this time

Hej mina små fåglar,
 
Här sitter jag i sängen och är precis så trött och bakfull och illaluktande som man får och bör vara när man har semester. Stunden till ära har jag i alla fall blivit mailad några glammiga bilder från en sjukt värd studiosession förra veckan. Tillsammans med ett gäng löjligt talangfulla musiker spelade jag in några av mina egenskrivna låtar och jag hoppas kunna visa er resultatet så fort det är färdigmixat! Utöver bandversionerna passade vi i alla fall på att göra en liveinspelning av mig ensam vid pianot. Detta är färdigmixat och nedtankat på en skiva som jag nu håller i min hand (har en egen skiva - check). Här får ni ett akustiskt smakprov (på en låt som jag misstänker att jag har lagt ut tidigare):
 
 
Duktiga Lucinda var med och fotade under dagen. Här är några av hennes bilder:

Full fart

 
Håhå jaja. Jag har ju blivit så dålig på det här med bloggandet! Jag tror det började med att jag gjorde ett facebookalbum som sakta men säkert konkurrerade ut bloggen i kampen om mitt intresse. Men nu har det äntligen hänt något så stort att jag bara måste blogga om det. Jag har flyttat tillbaka till Sverige (därav yr, trött och förföljd av kolibris), men den stora grejen som har inträffat är att jag har fått en läsarfråga. Den lyder typ:

Är det lätt att få kompisar i London?
Och mitt svar lyder typ: Aa, det är det.
 
Åh guuud, jag är så oskön!!! Uppskattar helt ärligt läsarfrågan. Känner mig som en guru när jag får läsarfrågor av detta slag. Jag måste ju helt klart säga att det beror på hur du är som person. Men vill man träffa andra svenskar så kan man gå till svenska kyrkan och börja sjunga i kören (detta gjorde jag faktiskt i början av min vistelse men droppade ur efter 2 repetitioner) eller söka sig till londonsvenskar.com där folk har alla möjliga märkliga saker för sig. Alternativt går det att poppa in på valfri second hand-butik i Brick Lane och slå sig fanken på att hitta en liten gåsapåg nånstans mellan hyllorna.
 
Lycka till!

Gällande bloggandet ska jag försöka återkomma med tätare mellanrum. Inte mer än rätt då jag för närvarande lever lyxliv med diskmaskin, normalstark duschstråle, fungerande element och pengar på mobilen. Och så ere soligt!
Såhär ser min pappa alltid ut på selfies.

Haha, kolla vad lika:
#twinnie

RSS 2.0