dettafältmåste fyllasi

Hallihallå!!!HAllååHalli!Midsummer partyspiinning

eta myrer

Helllooooo!!!! Glad midsommar småkatter! Hoppas att ni har vågen bland löken.. eller hur det är man säger... Lök! Jag är sjukt hungrig. Här levs det loppan i alla fall, bland träd och bär och Måns och Felix. Idag är det midsommar och dans på italienska ängen och sånt här väder:
Vet inte om jag riktigt lyckades fånga sidledsregnet i midsommarmorgonen? Klassiker. Här hittade jag nåt trevligare:

Men saknaden grep mig som fiskmåsen griper fisken. Jag kommer kanske till Stockholm nästa vecka! Ringer er!!! Nu ska jag ut och dansa! Hörs!

morfar och läser tidningen

HEMMA FRÅN HULTAN!!!
Skoija..
Supercasualness2
Jag har verkligen haft LITE the time of my life på Hultsfred. LITE peace&love 2010-feeling och över huvudtaget 2010-feeling över mitt festivalande under denna festival. And that's the way to roll om ni frågar mig!!! Nu är jag i Skåne och jag carpar sönder det grågulliga vädret med min Tuppen och Havet-bok och sjukt mycket skvaller och drinkar med mamma och pappa på balkongen. Det är så det ska vara! Jag mår! Och jag saknar! En hel hel hel hel hel del. Men nu är det ju sommar så det finns ingen tid att vara sentimental! Eller asså... tid finns det ju.. men pallar man? Nej typ inte!
Never-ending spinning party wheel!!!!
TAGGA MIDSOMMAR! Pusssss

spelning

hej, hemma, spelning, gick bra, presskonferens imorrn ska börja hitta på vad jag ska säga
sov gott

Dumt med mobildagböcker:

Man kan bara skriva ett inlägg per dag!! Min mobbediary är ockupperad flera dar fram i tiden så jag sökee mig därför till dig bloggen för att säga; det är natt, det är ljust och jag går hem i ett fågelkvittrande Bromma.


Min EH-cornerTjena blog-readers! Tog sällskap med en stor kopp kaffe och satte mig på Espresso House på Roslagsgatan för att skriva min textanalys. Tänkte visa er detta och tog således en bild (i smyg, onödigt att främmande människor får intrycket av att jag är en ego-picare). Lyckas, förstås, se casual ut och sitta i en naturlig ställning med mobilen (som om jag spelade Rumble eller DragonVale), trycker på knappen och så ba: KABOOOMBLIXTBLIXTBLIXTCHICKACHICKKK!!! Hade ju glömt stänga av ljudfan! Och folk från hela världen vänder sina huvuden mot mig och tänker "HEeeeeeeeerrreeeeGUUD vilken ego-pic-tjej! Skojar hon! Idag kommer jag inte tänka på något annat än denna random tjej och hur töntig hon var när hon fotade sig själv på Espresso House!" 

Så hade det kunnat se ut alltså! Eller det såg ju lite ut så i min hjärna där ett tag. Innan jag insåg att JUST DET! Jag är ju inte världens mittpunkt! Idag gick Carola förbi mig i matsalen och jag fick verkligen feeling för att hälsa och säga att hon är bra och sådär, men det vågade jag inte. Hatar när jag inte vågar göra saker. Har svårt att skilja på saker som jag inte vågar göra för att jag är feg och saker jag inte vågar göra för att det är fel. Det är därför jag gör så konstiga saker ibland. Men på det stora hela känner jag nog ändå att detta lite är min dag. Allt går galant. Så nu ska jag skriva klart textanalysen jag kom hit för att skriva! Tjingis!

RSS 2.0