Je Veux (Zaz)

lyssna, lyssna, lyssna Det är såhär musik ska vara! enkelt och freedom och impro och NAJS. Ball ball ball

why is everybody so Serious Acting so Damn mysteriousHEJ PÅ ER MINA SÖNDAGSBARN! hur mår ni? 
Här sitter jag och ser på stockholm-båstad ! Tänkte bara skriva en hälsning till er 
eftersom ni brukar titta in runt den här tiden.

asså HAHA den här bloggen är så otroligt oskön haha hej då

plug

hej. Jag har aldrig pluggat såhär mycket någonsin i mitt liv. eller jo, det har jag visst det. ofta jg inte har. Jag försöker bara överdriva stämningen av igenimmade fönster och surrande datorfläktar som tränger igenom mitt huvud i mitt mörka rum en natt som dennna. tror jag ska göra en skagentoast och påbörja min dygning. Kom på att jag dygnar typ minst en gång i veckan nu för tiden. plugga i tid är för n00bs och jag är coolcat. ok men hade


Don't Need Your Silicone I Prefer My Own
Haha såhär på riktigt, varför hänger ni här? världens sämsta blogg
men snart är det sommar1 purrururururr

Wooden Heart (egenkomponerad)

asså ABOOOOOO pallar inte bli förkyld igen1 Varenda mars alltså. Det tillhör basic facts about me. Jag är förkyld i november, december, februari och mars. Helst april också om jag verkligen inte får nog. sådärjajaja, det finns en till låt som inte riktigt är klar men känner inte att ni borde ha något förtroende för mig längre så we'll just leave it there. Enjoy Wooden Heart förresten!

Daydreamer (Adele) Cover

Här är en haha-cover på en liten låt. Upptäckte att jag typ blev irriterad på er när jag märkte att ni hänger på min blogg fastän jag inte har uppdaterat på över en månad. Sen ba, just det det är ju bra. Ehhhm,KAOZ i min hjärna idag, men känner mig kreativ. TÄnker inte lova en ny låt idag men ni kommer få en. såhär jätteotrevlig tjej, hoppas allt är fint med er! ok ni får Hometown Glory också!

RSS 2.0