Sorry

för dåligt bloggande
 
Kollar på Berg & Meltzer i Amerika (bra program av fler anledningar än att de är kvinnor och har ett program)

kabuum

NÄÄÄÄÄÄÄ, jag VILL INTE lämna London!!!!
 
Jag tänker inte lämna tillbaka lägenheten till agenturen, jag tänker inte lämna tillbaka mina londonmusikanter till varandra och jag tänker framför allt inte lämna tillbaka Tina och Savannah till tiden innan vi kände varandra. Jag vägrar faktiskt flytta på mig. 
 
 
Och så kan väl HON ta sitt pick och pack och komma tillbaka också för vem fan vill bo i Stockholm?!!!
Ahh...

Hey

Asså aahhh, kan jag sluta lägga ut UTESLUTANDE sånahär bilder??! Det verkar så jävla dystert och ensamt hemma hos mig! Det är verkligen inte sant! Jag har ett sjukt välutvecklat umgänge.
 
Här är jag till exempel med min tomboy-flatmate som jag älskar för att hon är en av de smartaste och bästa människorna jag har träffat och som jag fortfarande inte kan komma underfund med hur jag lyckades hitta i denna oändliga värld av märkliga typer.
 
Och här är jag med två andra kompisar som jag av olyckliga anledningar har fått leva utan i en månad och som just ramlade in i mitt kök och började laga middag till mig. Helt fantastiskt!
 
Nu ska vi äta och umgås och va TILLSAMMANS, puss!

☂ ☂ ☂ ☂ ☂ ☂

 
Jaha. Här borta regnar det och är mörkt och jäkligt. Tina och Savannah är på bio. Jag stannade hemma för att göra musik, men inte blev det några nya låtar inte. Ikväll triggas kräkreflexen av blotta ljudet av min synt och när jag försöker sjunga kommer bara samma toner ut gång på gång. I stället blev det en middag i tystnad och en massiv öl som enda sällskap. Och så spelade jag in en gammal låt och lade upp på Soundcloud. Här har ni den om ni vill lyssna:
 

waltz

 
Hallå. Just kommit hem från husvärmningspartaj i Shoreditch och känner mig rätt trött men ändå nöjd, förväntansfull och lite försvarslös inför livets orkan som bultar hänsynslöst mot sovrumsfönstret. Aja, åtminstone gör den natten lite mindre ensam. De senaste dagarna har varit najs. De allra flesta dagar här i London är nog väldigt najs ändå - vilket har tvingat mig att ta en extra funderare på varför i helvete jag skulle flytta härifrån nu igen. I alla fall:
 
Stadens två fantastiska nytillskott Isa och Jessica har haft besök av Vanja och därmed fått tillfälle att visa mig ett nytt smultronställe på Chalk Farm Road - The Enterprise!

Min Hackney-polare Hevin har visat mig runt i sina hoods och fått mig att seriöst överväga en redig London-sommar. Tänk er de myllrande uteserveringarna på dagarna, de fullproppade bargatorna på nätterna, de gröna parkerna med gitarrer och öl och festivalvibbar studsandes mellan filtar och människor och kanotturer längs kanalen för en pund i timmen - wow!!!
 
Och så har jag giggat med mina fina londonmusikanter The Blueprints som levererade i vanlig ordning!
 
När det kommer till att leva livet är det alldeles för lätt att gömma sig i de mörka hörnen. Det gäller att kliva ut i solskenet.
Det är ju oftast där festen är!

God natt <3 <3 <3

till BEHÖVER HJÄLP

Lugna puckar baby, jag och nutellan är här för att hjälpa dig!
 
Hur fixade du jobb och lägenhet? 
 
Det som är så trevligt med UK är att det finns en sajt som kan lösa i princip vartenda problem man har. Vare sig man är ute efter en dammsugare, ett gig, en lägenhet eller ett jobb - Gumtree. Knappa in vad du vill ha och var du vill ha det och så får du upp en miljon förslag.
 
Vad kostar det och hur mycket pengar hade du i fickan när du åkte? 
 
Jag hade ungefär inga pengar alls när jag åkte. Detta resulterade dock i att jag och Fanny (som redan hade ett jobb när jag kom) hamnade i ekonomisk obalans. Typ Fanny ville köpa en massagestol och jag ba: "Alltså är det helt säkert att vi behöver toapapper..?" Hursomhelst så fick jag ett jobb efter att ha skickat ett mail, svarat i telefonen och gått på en intervju och därefter hade jag åtminstone 6,40 pund i timmen till mitt förfogande. Vår fantastiska lägenhet (som vi tvingas flytta ut ur om lite mer än en månad) ligger på 350 pund i veckan. Det delar vi på fyra så det blir runt 3500 kronor var i månaden. 

och sedan undrar jag också hur svårt det är med engelskan(hihihih)
 
Alltså haha, jag minns första dagen när Fanny räckte mig sin telefon och bad mig ringa nån lägenhetsagentur. Jag ba:
- Visst, vad ska jag säga?
- Nej men säg bara att du har sett lägenheten på Gumtree och...
- Nej men alltså vad ska jag säga på ENGELSKA?!
Men tro mig, det tar 2 dagar och 3 telefonsamtal och sen tänker man inte mer på det. Man lär sig att acceptera att man aldrig kommer förstå the northern accent och man hittar nya sätt att nicka och mhm:a på så att man verkar som att man är med i leken.

Lycka till och hoppas detta hjälpte!

RSS 2.0