Jag ger er vår senaste MUSIK

 
Här får ni två nya låtar från oss! Jag har checkat in på västkusten över påskhelgen och kommer tillbaka på måndag. Pussipuss

Så jävla ful anka

 
Nu har jag sagt god natt till mamma och bunkrat upp för en het pluggnatt. Jag och katterna har nedervåningen helt för oss själva, med undantag för den här skitfula ankan som min brorsa gjorde i slöjden. Alltså seriöst, ser ni hur ful den är?
 
 
Så jävla jobbigt det måste vara när ens barn gör fula saker åt en i slöjden och så måste man ställa upp dem så att de syns. Fan ska aldrig skaffa barn. Så jävla ful anka.

plugg!

Hälsning från brasan

Grafisk designer. Jag förstår verkligen inte vem du är, men tack för att du kommenterar hela tiden.
 
Det värmer <3. Tjärlek.

Hos frissan


Vår nya hit + musikvideo

 

Skriver hits

 

Linköping

 
 
Spenderar helg med bror i studenstad. See you monday!

Emilie satte i halsen

 
...men det löste sig!

Mascot @ Emergenza SEMIFINAL

Det har blivit dags igen! 
 
Vad: vi spelar semifinal på Emergenza
Var: Fryshuset, Klubben
När: fredag 12 april, 21:00
 
 
Be there or be fyrkant! PUSS
 

Ska söka jobb

Hej hej.
Sitter och lunchar i skolan och övar på min jobbsökarlook:

 
Först tänkte jag att det bästa nog är att se glad ut och samtidigt försöka utstråla ett harmoniskt lugn. På det här sättet tycker jag mig förmedla ett solklart: "Your restaurant will be safe with me".
 
Men sedan klickar jag runt lite på olika annonser på Arbetsförmedlingen och inser att det mest flitigt brukade uttrycket och alltså den tillsynes mest attraktiva egenskapen hos sökande är "prestigelös". Därav landar jag vid det här uttrycket:På det här sättet tycker jag att jag framstår som en ganska prestigelös person som helt saknar benägenhet att klättra förbi sin arbetsgivare i karriärstegen. Med andra ord en riktig heting på arbetsmarknaden.
 
Se upp, Subway, here I come! 

Mascot

 
I fredags spelade vi in några nya låtar med bandet.
 
Håll ett öga på vår soundcloud!
 

Har jag fula glasögon?

Sitter och pluggar på Espresso House. Okänd man vid bordet mittemot tittar på mig.
 
Mannen: Hej.
Jag: Hej hej.
Mannen: Vad gör du då?
Jag: Jag pluggar.
Mannen: Fan vad fula glasögon.
Jag: Va? Vem då?
Mannen: Du! Så jävla fula. Tycker du själv att de är snygga?
Jag: Eh, nej, jag köpte dem för att jag tyckte att de var fula.
Mannen: Du är inte rolig om du tror det. *går*
 
???!?!?!?!!!
 

Jag som både trodde att jag var rolig och att brillorna var snygga. Det var ju synd.
 

Såhär skulle jag se ut som jag bloggade från mitt hostel i BerlinMen jag sitter hemma i min säng, och därför vore det kanske mer passande med något sånt här:
 
 
Svar på vad ett ljuds-kortis är: Det är min möjlighet att spela in musik hemma och således låta detta återgå till att vara en musikblogg så att ni slipper tampas med egopix ur mitt PhotoBooth.
 
På återseende!

Jag har köpt ett ljudkort!!!


Vi ska åka till Amsterdam i sommar

 
Nu sitter vi och skrattar och återförenas i Fannys kök. I kväll ska jag på skiva med tema yrken... Hinner inte hem och byta om så jag tänkte bara att jag skulle vara grafisk designer för ingen vet vad det är ändå. 
 
Peace!

Igår var vi barbarer

 

Och sen är det morgon

Nu ska jag hålla lektion 

Jag har gjort smoothie

 
Människor av min sort behöver inte simma långt för att hamna ute på djupt vatten när det kommer till matlagning. Vi bränner snabbmakaroner och mikrar snabbmat i kartongen. Vi sätter köket i lågor så att brandlarmet ekar över kvarteret. Livet känns hårt, jättevarmt och elakt. Men just som loppet verkar vara förlorat så reser sig ett mäktigt vapen ur mörkret och man inser att man med det kan förvandlas från en famlande pajas till en drottning i köket. Det rår över vad som helst. Det går inte att misslyckas. Mixerstaven is the key to success. Mixerstav equals victory and self-confidence = livet känns bra igen.
 
Skål!
 
Nu ska jag på barbar-fest i Tensta C.

Robin stjernberg

Ååååh vad glaaaaad

Mello

Här sitter jag och Moa i Friends Arena och väntar på att Carola ska våga sig ut på den stora scenen. Come on Carro-girl, we've got your back!

Besökaren

Sitter på Nillas säng och målar naglarna medan jag väntar på att hon ska komma hem från gymmet. I kväll blir det Café Opera med tjejerna.
 

Sajk! Nilla har ju 2 sköna grabbar hemma som man hellre stannar inne med (Ben och Jerry asså). En Jiddra Inte Med Zohan på det och life är complete. See you bitches!

te-drickare

Sitter på Panini och dricker te. Eller hur, vem köper te på Panini? Det kostar 12 kronor mer än kaffe och det är vatten med en ört! Under hela mitt liv har jag protesterat mot Panini-te-drickare. And yet, här sitter jag med min tea mug. God moves in mysterious ways.
 
Jag och tea mug

En gång var jag rädd för mörkret

Jag älskar verkligen 2:an. Särskilt när det är sol. Jag sitter bara här och mår medan den leende busschauffören brummar mig genom Stockholm. Har precis sjungit på en jättefin begravning och varit ledsen och blivit glad igen. Det är nog vårens och ungdomens värld ändå. Och livet är för kort för att inte äta glass när man känner för det. Jäkla 7-eleven och deras jävla asgoda reklam. Nu köper jag en Daim-strut. Ha en fin dag! Frid!

Obror svanskota

Nu är det vår och snart tänker jag börja cykla till skolan och paja min svanskota igen. Bara för att jag vill mucka med den. Vill verkligen mucka med den för att den muckar med mig. Jävla svanskota. Fan vad jag ska mucka med dig för att du inte healar. Snart ska jag cykla till skolan och döda dig. Prepair for pain, svansen.
 
Oliver och solen på min ride förra året

kamrater

You see what I'm doing?? 2 inlägg på mindre än 24 timmar! Jag är tillbaka och det i turbofart! Jag ska lägga upp en sjukt attraktiv bild också så att ni känner att ni bara vill HA MER:
 
 
Den här fick jag upp när jag googlade attraktiv. Det var det allra mest attraktiva Google kunde tänka sig. Jag känner mig inte manad att ifrågasätta det egentligen. Hon är ju snygg. Vad hade jag väntat mig? Nåt mer sånt här kanske:
 
 
Oj förlåt borde verkligen ha förvarnat er innan jag la upp den där. SEX-ALERT!!! Sitter i alla fall här vid pianot med min Val Thorens-hosta och filar på jazzfraser och nya låtar. Saknar skoli och mina busiga kamrater nästan lika mycket som jag saknar ett intressant bloggämne. Men har man bestämt sig så har man bestämt sig. Bloggen is back och ni får tampas med billiga sexknep tills jag har kommit in i det. Ni vet hur det är. Vägen är lång till Las Vegas, men man kan gå.
 
Simma lugnt så länge!

Konungens återkomst

Här sitter jag och gamear efter 30 timmars bussresa från de franska alperna:
 
När jag kom hem i eftermiddags hade pappa fått ryggskott och mamma hällt nagellim i ögat. OMG, kan folk åtminstone försöka överleva utan mig? Visst, man kan väl förstå att det blir ett hårt slag för mina närstående när jag rycks ur deras liv en hel vecka bara sådär - men ett så destruktivt beteende kan väl knappast vara enda sättet att hantera sin ångest på? Ja ja, nu är jag i alla fall tillbaka och världsordningen återupprättad. Lugn bara lugn, your healer is back. Ska gå ned och kolla på TV med min förlamade pappa och blinda mamma.
 
Vi hörs!
 

RSS 2.0