Har ni saknat mig?


Hej. Jag avnjuter arbetslösa dagar i min lilla huvudstad. Typ sjunger, promenerar, dricker förmiddagscocktails på hemliga källarhak, städar, shoppar - stryper helt enkelt mina sista tillgångar. Dansar mig igenom denna nedåtgående spiral som bara kan sluta upp på ett sätt; i fattigdom, hemlöshet och antagligen även svält och uttorkning. Men just nu har jag det väldigt trevligt.
 
Ännu trevligare är att pappa har ramlat in på övervåningen! Min pappa är en skön lirare på 64 vintrar som gillar god mat och att gå på musikaler:
 
Kolla vad snäll han är! Imorrn åker han och jag till Stockholm för att fira min födelsedag och julafton.
 
Vad roligt det är att få vara människa.
 
<3<3<3<3<3<3

Morgonångestinlägg


Trodde aldrig att det skulle gå såhär långt. Jag har verkligen sylt på bröd. Vem är jag? England is getting to me...

Jular oss

Igår drack jag och Happy rödvin under ljusslingorna på en liten restaurang i Soho och avslutade natten över en cigg med killarna i Coldplay.
 
På morgonen låg vi och åt fruktsallad och kollade julkalendern i hennes rum på Oxford Street tills Tina ropade nedifrån gatan och lockade ut oss i solen. 
 
Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska återvända om cirka 6 timmar. Ups and downs. Men det har blivit december och Londonlivet är värt att leva. Och bättre ska det bli nästa vecka när jag är FRI! (ARBETSLÖS <3)
 
Kanske tittar in igen om några timmar och skriver ett morgonångestinlägg. Det är ju bevisligen dem ni tycker bäst om. Sadistiska jävlar.

Christmas


Sååå. Vad som hänt under de senaste dagarna är bland annat:

- Emilie har varit här och injicerat visdom och insikt i tillvaron

- Således har jag slutat på mitt jobb och är numera precis som vilken arbetslös Londonbo som helst

- Jag har vidrört Jude Law och Harry Styles har frågat om Fannys telefonnummer (varpå hon i stundens hetta svarade "I don't have a phone". Hon har legat orörlig i sängen ever since och vårt sovrum osar av chips, tsatsiki och ångest)

- De har börjat sälja julgranar i Camden Town och jag har bakat pepparkakor till Mary J. Bliges julskiva (som typ inte är så bra?! Besviken) Nåt som däremot är bra: julkalendern! Kulkalendern! Följer den slaviskt.

Det är väl typ det. Och så har jag bestämt mig för att spendera julen i Stockholm och flyga tillbaka till London precis innan nyår när det är som allra dyrast. Jävligt smart med tanke på min tillfälliga avsaknad av inkomst i någon form.

Tycker ni att vi ska köpa en julgran även fast vi får barr i heltäckningsmattan? Är det värt eller bara asjobbigt?

RSS 2.0