Oskar linnros

På riktigt, blir så jävla irriterad på mig själv! Sitter helt fridfullt och lyssnar på min freedom boat-lista och så kommer en oskar linnros-låt och helt plötsligt har jag ställt om spotify på private session!!! What is this shit! Som att det är mindre okej att lyssna på Ack Sundbyberg än på Buddha Bar? Dessa jävla bohemiska meditationsrytmer som jag spelar om och om igen för att de ska hamna på mina toptracks.. Seriöst! Jag är både Buddha Bar och Oskar Linnros! Ska sluta ställa in på private när jag lyssnar på Justin Bieber och Taylor Swift också. This is who I am, take it or leave it. Skoja, brukar faktiskt inte ställa om på Taylor Swift... Våga vägra private session!


soooooof t


Party!!!!!!!!!!!!!!

Tjena! Inlägget igår! Försök inte förstå sammanhanget för det finns inget! Märkligt blogginlägg, mycket märkligt... Men idag är det inte vilken dag som helst utan det är Moes to the Hoes to the Birth to the Day! 18 ÅR!!!!! Inte illa bubi! Jag och Fanny var självklart uppe och spexade på morgonkvisten:


Detta lär bli osammanhängande

Känner mig konstig. Man vill ju tro att man är övermänsklig men så blir man tonåring precis som alla andra. Lever under romantikpendeln just nu. Fast det är inte hela sanningen. Tror inte på pendlar egentligen. Kugghjul och sånt. Det flyter nog snarare.. sprudlar. Den största attraktionskraften i Disney-filmer är nog att alla vet vad de vill och vart de är på väg och vad som är rätt och fel. Till och med de onda karaktärerna vet ju om att de är onda. Kanske bara handlar om att jag tycker gräset verkar grönare på andra sidan. En varg som ylar under månen är väl precis samma sak som en tunnelbana som passerar Odenplan. Stör mig på genomgångarna i skolan om hur folk dog hit och emigrerade dit och förökade sig och försvann. vill bara skrika: men herregud, det handlar inte om det!!! Men har inget att kontra med. Vi räknar livslängder hit och dit, och inuti vet vi väl alla att det är mer än så, att det är magiskt. Och vad som gör mig ledsen är tanken på att människor dör innan de inser det. Jag har inte insett det. Och jag har fått ett nytt problem, som de kanske var meningen att jag skulle få för att det inte är meningen att jag ska kunna förstå. Jag har ett väldigt dåligt minne och en otroligt svag förmåga att upprätthålla ett sammanhang samtidigt som jag tänker. Mina tankar fungerar som drömmar ungefär. De rör sig lite som de vill och är svåra att återge. Tänker hela tiden att det är så för alla men ska försöka eliminera den tanken. Den genererar ingen individuell grogrund alls. Önskar jag var bättre på att hålla koll på vem jag är och kunna visa det. Önskar jag kunde bestämma mig för hur stor plats i mitt liv jag egentligen ska låta mig själv ha. Kanske ska överlämna den åt andra människor i stället. Jobbigt med tangentbord, hittar inte min dagbok... Långt inlägg! Aja, min blogg så who cares! (möjligen mina 8 läsare! Tough shit!) Ska sova! Tja!


Hitta mig

Har varit på massaaage, är helt mörbultad och tillfredställd ;-) Lyssnar på Billie Holiday på spårvagnen och skapar blicktävlingar med mina medresenärer. Skojade förresten igår när jag sa att jag aldrig har misslyckats med nånting. Har jag visst det, skitmånga gånger säkert. Tror att poängen mer var att det inte är världens undergång. Det är faktiskt rent av kul ibland när man verkligen försöker så himla mycket och allt bara går åt helvete. Åh, jag låter som en såndär obehaglig tant som ler medan hon mördar små barn. Och nu är det alltså jag som är obehaglig. Ska dra nu i alla fall! Imorrn är en stor dag!


Vad jag bryr mig om nu

Tjena! Hos mig är det rätt soft fastän jag inte kan sitta ner. Tycker det är najs att klaga så ni lär få höra en del om min svanskota ett tag framöver. Lyssnar på håkan och promenerar i ösregnet. Vattenskador på ippen. Jobbigt. Fast jag kan fixa det. Jag tror aldrig jag har misslyckats med någonting jag gått in för i hela mitt liv. Men både Håkan och Emilie tycker att man måste dö några gånger innan man kan leva. Och jag som inte dött en enda gång. Det vore väl svanskotan då. Så det är väl inte hela världen att dö nån gång. Det vore ju kul att få leva. Entrar lägenheten atm:


om någon som du fann mig

Tjena!!!
Fick Rut att slänga kameran en blick! Jag är ju å andra sidan röd och obehaglig men vem bryr sig om mig. Det är helt otroligt vilken makt jag har över er förresten. Jag ber er sluta läsa min blogg och ni ba slutar! Fan va.. shysst! Bra jobbat! Börja läsa igen!
Saknar er här där jag ligger i min säng och sjunger musikal och pluggar retorik och börjar tänka på refrängen. Inte i låten asså :P Jag ska göra en ytterst obehaglig undersökning imorrn så jag laddar mentalt för den nu... Tänker ljusa tankar... chakra-healar... 9gagar.... aa men hoppas ni har det najs! Ringer er!

Frukost i fönstret

Tjena! Jag o Rut (katten) sitter och äter frukost i fönstret. I natt drömde jag att jag var vilse i London och åkte nattbuss med Emma Watson och Whitney Port. Watson var rätt otrevlig men vi kom fram till att vi innerst inne var väldigt lika som personer. Nu ska jag ut i trädgården! Farsan jammar i solen:

p.s. loolll hur många googlade Whitney Port??!?! svara ärligt


Update från köket:

Flixibubi posar i sin nya jacka
Kontrasten mellan hudfärger av olika slag
Jag petar på mamma in the making of the Sej á la Piccata Milanese

tired in the summertime

Tjena! Här sitter jag och är trött i sommartiden fastän klockan bara är halv tio i min hjärna. Eller det är den ju för er också. Bortsett från för er internationella läsare som läser min blogg via google translate. Aja, man kan ju inte alltid rätta sig efter er på andra sidan jorden. Andra sidan jorden... Åh. Nej men nu är det ju vår här i Sverige. Inte tid att längta bort till fjärran länder när det nästan är 12 grader ute! Man kan ju praktiskt taget gå naken! Dagen har jag i alla fall avnjutit i sällskap av Moa (at Espresso House = gratis påtår on the bryggkaffe = casual zupernadjuceness) Sluta snälla läsa min blogg, den är så himla ointressant och grammatiskt inkorrekt. Here I am with my mother:
Folk har förresten antytt att de tycker att det är lite töntigt när jag varvar inläggen med engelska meningar. Vill bara klargöra att detta självklart är för att underlätta läsningen för de internationella läsarna (som jag nämnde ovan). På det sättet får ju även de en helhetsbild av vad som händer, om fallet skulle vara så att de bara skummade igenom texten. Och ni är ju alla så bra på engelska så det är ju inget problem för er lokala läsare heller! Ska dra! Tja!

Djungeln

Tjena gubbar! Snart ska jag äta och lösa upp det negativa filtret som gör att jag inte eiktigt kan uppskatta att det är ljust fastän klockan är tio i sju. Hoppas ni har det soft! Fikade med min modellkompis idag:

 


i can get my satisfaction

Jag är i djungeln!! Kom precis innanför dörren och sitter nu med laptopen i köksfönstret med fötterna på trädstammen utanför. Mitt i natten är klockan! (Antingen två eller tre, fattar inte riktigt detta med sommartid men mitt i natten är det i alla fall) Och när jag ser ut över mitt lilla Bromma så kvittrar det från alla väderstreck. Fågelkvitter på natten! På riktigt! Så med det, med sommartid, med våffeldagen imorrn, med Eliott-spelning på Skeppar Karls Salong ikväll, med efterhäng hemma hos Edward och med brorsan hemma från Linköping så säger jag:
God natt världen!

Swagi

Saker jag gillar nu(för det är nuet som räknas):
Lyssnar på jessie J! I vanliga fall skulle jag ställa in min spotify på private session för att inte förstöra mitt musician-rykte men FAN VAD JAG STÖR MIG på folk som lyssnar på cool musik! DANSA för i helvete Jazz i all ära men MAN KAN INTE DANSA TILL MUSIK SOM LÅTER SOM EN DISKMASKIN SÄTT PÅ AVICII FUCKTARD
Gillar också: hann med spårvagnen hem ska sova i min egen säng och dricka mitt eget morgonkaffe och har spelning imorrn. Stör mig på att alla mina top tracks är coola, önskar de var high school musical. Aa men det är nu man ska vara, sa emilie idag. Känner inte ens personen jag kommer vara sen. Tänker prioritera nu-jag alltid och skita i eventuell framtid. Handla på impulser, fixa sen i nya impulser. Skall sova nu tjarå! Om du inte hälsar på mig när du ser mig fastän du har addat mig på facebook så kommer jag förresten radera dig på facebook för att du är för töntig för att vara min fbvän. Here's ma Mary:


Life through eliott-glasses

 

 


disco-kaffe

Så, min kaffemaskin gick ju sönder... Köpt! en! ny! You know what: DISCO-KAFFEMASKIN!!! Den skiftar i olika färger. Like a boss. Ni skulle dö om ni kom hit. Eller åtminstone hosta till liksom. Imagine this: disco-kaffe. Whenever. You want.
(venne om ni skymtar ett kex eller typ en kaka på den sista bilden..? asgod)
Så ikväll hade jag tänkt spela fotboll och dricka öl i stan med Lisa och Eliott. Men jag.. vad gör jag alltså istället... spelar piano? Pluggar? Skriver låtar? Skojar skriver inte alls låtar, kan inte sånt längre. Försöker fixa lite vocals till brorsans nya house-låt. Så långt sträcker sig kreativiteten. Aja men nu är det disco i köket! Sväng förbi om ni får feeling! Tjarå!

Idag:

Dagen började

Bra

Och fortsatte

Bra

Klev ut ur skolbyggnaden nu för fem minuter sen (klockan är sex!) och skojar de hur varmt det är ute!!! (Har aldrig vetat vilka jag syftar på när jag säger "de" så jag tänker FRI TOLKNING) Så najs!!! Så najs att jag Eliott inte kunde kväva en springtur:

Springtur


eliott

Tjennaaa!!!! How are you? Kom precis hem och är NÄSTAN på toppen av sockerkicken, lite efter typ där kurvan har börjat gå nedåt ni vet? (oroväckande) men det kommer nog lösa sig alltsammans för snart är det middag! Idag har jag pussats med K-G, repat Shakespeare och haft mjukisbyxor hela dagen!

och jag och Edvin var i Västermalmsgallerian och hittade en asgod glass som vi aldrig smakat förut. Mitt nya tips: Häagen Dasz Macadamia Nut Brittle... Ska äta den när jag har skrivit klart min uppsats. Aa men så heter ju inlägget Eliott också.. och jag tänkte att han inte har fått vara med på så länge... så jag slänger in en bild på honom också:

Elli äter chips i köket. Så ni vet ni hur han har det! Hoppas ni har det också! Tjarå!


nytorget by night

Tjennnna!! Sitter på golvet:
och skriver en uppsats, om Nytorget.. by night... Kidding.. Skriver om urbanisering tror jag. Försöker få det till att Nytorget håller på att bli urbaniserat (bortsett från att det ligger mitt i stan!!) Aa asså, tveksam vinkel.. men det kommer nog funka! Känner mig för första gången på lite för länge sjukt tillfredställd med att vara jag och ingen annan. Brukade ofta tänka så när jag var liten och såg med förakt ned på alla andra barn.. Skoja, jätteoskön cynisk bebis... Men jag brukade i alla fall kolla ned på min hand lite då och då och tänka "Fan vilken najs hand, tur att jag inte har någon annan hand". Lite den känslan som genomsyrar mig just nu! För många koppar kaffe antagligen... Sitter för tillfället och PhotoBoothar mig själv medan jag snackar i tele med Alice:
Tycker denna blev rätt babeig så jag lägger upp den för att höja min snyggstatus. Het konkurrens här i snygg-Sverige. Har ni tänkt på hur snygga alla människor är eller? Man ba sitter på tunnelbanan och kollar på folk och ba: herrregud, lägg ner vad snygga ni är!! En särskilt snygg gammal dam kommenterade på mina Dr. Martens idag på spårvagnen. Det gjorde mig varm inombords då jag tycker mig bli spårvagnsuppraggad alldeles för sällan. Aja, skall fortsätta på min Nytorget-uppsats! See you soon! Lev det goda livet, ärade undersåtar. Peace

Vill ha dig i mörket hos mig

Fan asså.. Har inte haft min telefon på hela dagen. Så kommer jag upp till mitt rum och är fett taggad på mobilen.. och.. så ba... ingenting! Inga sms från hotta boys, inga missade samtal, inga häftiga facebook-händelser.. Jo förresten! Blev puffad av en Niltz kredelbach från tyskland med uppknäppt skjorta och latexbyxor, så jag tänkte att jag satsar på honom!!! Nej ska nog nöja mig med min grek faktiskt. Han hänger här vid mitt fönster. Min säng är annars rätt bra belägen om man skulle få feeling för att kasta kottar på mitt fönster nån natt och jag venne sjunga en serenad för mig under stjärnorna... Men asså det beror ju på vad ni känner!

Jag och min grek


jag och fankan genom åren

Hittade lite bilder! Jag vet inte om det var nån som liksom lade märke till den här perioden när jag hade rött hår?? Fattar inte varför man inte ba Tjena matte! Varför har du rött hår! Du är asful! Sluta genast! Nej, allt ska man inse själv. Fast det fanns ju faktiskt värre perioder. till exempel......
Ska plugga nu! Allt gott!

när det blåser på vår jord

Hej Moe!
Jag saknar dig så himla mycket och våndas över att du inte har Skype! Call me when you get this secret message och så kan vi ses och snacka lite och up-"date":a <- jag är fan bäst, inte som att den rebusen var att leka med liksom. JAG SKA FUCKING PLUGGA!!!! OMFGGG, NU ska jag plugga. Nog om Moa, riktar mig nu till resten av min väldiga läsarskara: Min kaffemaskin är SÖNDER för i HELVETE och fucking ANNA-KEXEN är SLUT! Vad händer?!?!!?! Ser ut såhär
fast är egentligen argare. Aja men ska väl gå och fälla en hjort eller nåt (brukar inte uppmuntra slakt men har hört att det är ett soft sätt att avreagera sig på) Allt gott!

Hyprrr

Hello ensam at ömalm bland funny people i sånadär mini-version-fjällrävenjackor ni vet som ska va tighta typ. Vet int vilket märke det är eftersom jag är estet. Önskar jag visste vad som är värt min tid och vad som slösar den men vet ej. Sitter på tunnelbanan med främlingar och folk som hälsar på mig överallt. Kvällen:


take the box

Gueeeeesss what am eatin...
SURPRISE!!!!!!!
Ni har kanske märkt hur min blogg från att vara en härlig och frisk fläkt i det heta vardagsklimatet har gått över i ett marknadsförings-projekt (för Annas Lantkakor, om ni inte har ätit dem så vill jag bara passa på att tipsa!) och jag tänkte faktiskt säga sanningen.. De sponsrar mig. Jag får hur mycket Anna-kex jag vill om jag skriver om dem i min blogg. Skoja. Om man ändå fick leva i en sån värld. Jag måste som alla andra betala 15.90 kr för varje paket (fast rätt bra pris eller hur!). Nej men här sitter jag och snackar en massa skit alltså. Borde börja på mitt reportage... Här har ni en länk:
http://www.annas.se/filarkiv/pdf/20100128%20klassiska%20lantkakor%20lifestyle.pdf
Puss puss, ha en trevlig kväll!

gör det bästa av morgonen

Hej! Idag är det kallt för det är bara 3.8 grader i skuggan och igår var det 11. Jag försov mig och missade viktiga saker. SJUKT onödigt!! Fy! Men vad kan man göra liksom... Skoja det är assoft. Behöver inte vara i skolan förrän halv två nu egentligen. Så här står jag med en kopp kaffe och ett Anna-kex:
Använde kanske en effekt för att få det att se längre och med attraktivt ut. Men asså ni måste verkligen börja äta dem. Jag är rädd att eftersom förpackningen är så ful så struntar folk i att köpa dem och om ingen köper dem kanske de slutar sälja dem. Åh herre, i vilken skruvad värld händer det...
Jag sitter i alla fall och chillar i mitt kök och spelar lite piano. Älskar när jag är ensam hemma för då kan jag sjunga Celine Dion utan att folk kastas åt sidan av ljudvibrationerna. eller asså katterna gör ju fortfarande det.. Aja men ska man ta och dra in till skolan då i alla fall. Har ändå ingen lunch hemma. Så får det bli. Ha en bra dag!

Annas klassiska lantkakor

Hett tips från mig:
Asså på paketet ser det verkligen inte ut som att detta skulle vara goda kex. men asså dessa kex.... herrrrrregud, vad bra. Lägg på minnet: ANNAS Klassiska LANTKAKOR, finns att köpa i de flesta Ica-butiker. Smakar ungefär som kolakakor fast lite mer laid-back/"cool breeze". Och eftersmaken sen! Fantastiskt. Nu ska jag kolla Äkta Människor på SVT Play. Ha en bra kväll!

Avatar

Ligger i sängen och kan inte sova så tar lite bilder i stället. Kolla stor skillnad om man har lampan tänd:

Och om den är släckt:

Jag blir en avatar! Så att peace out och sov så gott

tjeeeennnaaaaa

Hopp i galoppen!! Asså idag cyklade jag till skolan, och jag kan bara säga så mycket som att det säkraste vårtecknet i hela världen.. det är när jag cyklar till skolan. Så till alla er därute med en annorlunda världsbild (läs: lär er min, solen cirkulerar runt mig) när jag cyklar till skolan, då vet man att våren är här. Skoja ska inte vara oskön. Våren handlar om fler saker än om mig. Typ.. glass? ... äsch who am i kidding den handlar om mig. Det var i alla fall vår idag och jag är super-duper happy number one. Vissa tog tillfället i akt och njöt lite extra mycket av det vackra vädret:
andra njöt inte lika mycket:
Imorrn är det matte c-prov och sen ska jag sluta prata om det. Men nu ska jag i alla fall plugga matte c! Hoppas ni har det bra och äter mycket glass! Glad vår!!!

Tung

Fenomenal halv åtta-middag helt i buffe-tema i kväll! Tack Nilla och Lisa!!! Ett minus att de kommunala förbindelserna mellan djursan o brommis är en aning utvecklingsstörda så här virrar jag runt på nattpromenad för att ta mig hem. Men det är rätt soft iof. Lyssnar på min starlist och no raindrops are falling on my head. Och mätt och glad är man ju! Se bara här:

 

 


catsauce

it is spring go outside

ont i ryggen

försöker dämpa med en spikmatta, zonterapeutiska sulor, goda vänner, tråkig bok och alldeles för mjuk säng. men loreen vann och det var bra.

Äntligen är det dags!

Såhär glad är jag:

ekorrfasen

Jag har genomgått många olika faser i mitt liv. Det har handlat om fjortisfasen, gangsterfasen, snobbfasen, blattefasen, baggyfasen, emofasen, provokationsfasen... De har alla bidragit med mycket svett och tårar genom åren, men det är inte förrän nu (när jag hittat den person jag kommer att förbli för resten av mitt liv och håller mig helt neutral och cool breeze utefter denna) som jag funnit den fantastiska fas som jag genomgick för bara några ynka år sedan. Jag har valt att kalla den för ekorrfasen. Nedan följer ett URVAL av bilder som jag just fann i mitt bloggarkiv och som jag tycker friskt och starkt representerar den:
Alla ifrån samma vinkel, med samma glöd i ögonen. Det finns faktiskt en video på mig på facebook där jag lyckas upprätthålla detta uttryck igenom hela filmen. Åh ja. Om man blev mer intresserad av de andra faserna jag rabblade upp så skulle jag omdirigera er till min bilddagbok. Skulle kanske kunna göra en tidslinje här annars. Det skulle nog vara rätt najs! För min egen skull, menar jag. Aja, just nu är det i alla fall snabba ryck. Ska åka med pappa till Ålstensgatan och köpa räkor och sen är det BACK TO MATH om man säger så. Ursäktar om jag är arg i telefon förresten.. för er som blivit drabbade.. är lite stressad... Upprättade en plan om 10 mattesidor per dag och kan säga så mycket som att jag ligger efter i planeringen!!!! Aja men detta orkar man inte läsa om, ha det så fint och hälsa Bo! tjohej!

not forgetting internationella kvinnodagen

Making the dinner, därav gaffeln. Ägnar en liten extra tanke åt mig själv idag, trots att jag inte gjort allt det där som bekräftar att man är en äkta kvinna. Jag har:
- aldrig fött barn
- inte ett jobb
- inte upplevt klimakteriet
- aldrig handlat cider, vin, etc. på systemet (läs: tjejer dricker ju inte öl!)
- inte diskat 14 000 timmar av mitt liv (for those of you who read today's DN)
- aldrig gjort mammografi (eller cystoskopi heller för den delen) (till skillnad från vissa andra i min ålder)
- aldrig velat flytta ut på landet
- aldrig bakat till barnbarnen
- inte rensat bland gamla kläder och börjat gråta lite när minnena kom tillbaka
- inte smyg-tyckt att feminister är lite jobbiga (kan vi inte bara ha det som vi har det?) fast man vet att de har rätt (kanske denna lite ok)
- inte fått ryggskott pga. att ha burit runt på le hylla så himla länge
Några punkter som målar upp en rätt klar bild av vad en kvinna är för mig: mormor <3
Så, grattis mormor, grattis jag själv (trots allt) och grattis alla ni andra arbetande klimakteriekvinnor på er stora dag!

shut up wanna try

Tjenna.. Here I am back on track and down on the road and home in the bed. Har under dagen gjort halvhjärtade försök att logaritmera lite olika grejer men är inte sådär väldigt intresserad. Egentligen skulle jag nog bara vilja duscha, men då borde jag verkligen träna först. Have to. Min kropp har gått sönder för att jag inte har tränat på så länge. Jävla Friskis.. dra in mitt kort...fettflottfläskmongofriskis

Här är i alla fall jag o min bästis at the top of our game :P

Somliga tycker att den här bilden är "oskön" men jag kan liksom inte hjälpa att tycka att den är lite cool?? tycker det ser ut som att Fanny och jag är de coola tjejerna i Grease som hänger på parkerings-biografer och party hard och die young. Fun shit asså. Aa men ska man ta och göra något av denna fantastiska dag kanske. Vill duscha men finns inte spinning förrän 17. Ska kanske äta igen? Vad tycker ni? Retorisk fråga. till er med invändningar:

bilden säger allt §§§

Have a nice day! 
See you later!

dolt nummer

Asså är det någon som vet hur man spårar dolt nummer? Om så är fallet kan ni ju höra av er! Sitter här i fotöljen och kollar på fotboll och hela jag ba.. dunkar... Ska vara hemma imorrn och plugga, otherwise I will die an unemployed death. Driiiiver, vem behöver en utbildning. Finns massa annat kul att göra. Som att
och
Time for Simpsons!! Hoppas ni kommer underfund med vad som betyder något för er för hemma hos mig så svajar det fram och tillbaka en del alltså! Njut av er kväll!!

Hårdare på mig

I kväll har jag o Alice pluggat matte c och ätit vaniljfyllda chokladmuffins och rullat berra-cigaretter i vårnatten. Nu blir det ljusare och ljusare och kärleken sprudlar och i livet leker allt det braiga som är mycket viktigare än matte c-prov!


Är så himla mycket gladare än vad det ser ut som på den här bilden men den är ju lite smyghet (börjat babea mig lite på bloggen om ni märkt det) och vi tog den back at stadsbiblioteket när första prio var att inge lugn casualness i matteklimatet!


gonna be a rockstar


Skypear med Fanny och glädjs åt livets frukter! I stället för att plugga matte c! För mig är det liksom en rätt stor grej att jag gör roliga saker i stället för att plugga, men egentligen är det ju det allra mainstreamaste jag kan göra. Nu kom brorsan förbi med en ny blank Porsche och ställde på garageuppfarten! Vissa är framgångsrika asså!! Ska bjuda hem mina vänner och låtsas som att den är vår. Eller min. Tidig 18 års-present. Japp, spikat, så får det bli. Porsche-fest i helgen asså! Välkomna allihopa!

Claud thats me

Hatar att åka hem klockan halv tre när alla är fulla och jag vill sova och plugga matte c imorrn. Idag; druckit kaffe, ätit korv, promenerat i stan, ätit korvstroganoff, pratat skånska, spelat sällskapsspel, lyssnat på avicii och åkt på roadtrip i värtahamnen. På odenplan luktar det bajs och tåget är sent och vi ska gåf rån abrahamsberg

 


looking casual at coffeehouse

Tja bloggish. HEJ! Har inte uppdaterat min egen blogg på ett tag så jag får väl bidra lite med mitt överskott på bloggande åt Mats istället. Kul för henne, läsarstatistiken bara går i TOPP!
Nej men här är det trevligt jag ska snart göra en videoblogg på min egen blogg där jag ska demonstrera irriterande människor på tunnelbanan. Inte för att det tjänar så mycket att göra reklam för MIN blogg på Matildas blogg. Tre personer här likosm och jag antar att ni tre även läser min blogg????
Jaja om ni inte har förstått det så är det blogg-Fanny som skriver.
Ne venne kanske inte gör en videoblogg. Får se.
Nu vill Mats äta korv så nu ska jag sluta skriva.

mitt rum på morgonen

Min säng och min taknock. Idag skypear jag med Fanny och äter våfflor hos mormor. Ut och gå, det är typ 11 grader ute! På återseende!

lätt att man blir haffad

Hej kamrater! Ligger i min säng, enjoying the stjärnhimmel right outside my window och dör åt http://swedishproblems.tumblr.com/ På riktigt typ dör åt vissa grejer. Himla tur att min lillebror spelar ashög house inifrån sitt rum, annars skulle pappa komma in och döda mig för att jag väckte honom (nu dödar han brorsan i stället, softisofti). Aa men i stundens hetta av LMTD (=laughing myself to death) så hinner man ju tänka en och annan tanke. Här är några av dem:
  • Fortfarande hungrig trots middag + en del småätande under kvällen. Således: ner och baka fler chokladbollar? (de jag bakade tidigare ikväll = slut)
  • Är det verkligen stjärnklart ute eller är mitt fönster bara smutsigt? Genom de rationella glasögonen: båda alternativen lika trovärdiga
  • Det här med att mobilen ligger och strålar om man inte stänger av den på natten - är det bullshit? För jag stänger i alla fall alltid av den/ställer den i flight mode ENDAST av den anledningen och det börjar bli rätt osmidigt. Nån som kan trycka på knappen och länka en dn-artikel (helst ej aftonbladet/expressen, vill bli övertygad) där det klargörs att det är bullshit? Thank you
  • Idag när jag inte hade nånting att göra så tog jag en öl by myself igen och det var den bästa ölen nånsin, bättre än den första ölen jag drack by myself.
Aa men så var det. Undrar om man kan posta inlägg utan bild! Interesting.

hormoner

Hej! Är hemma och på det här humöret:
Bara sitter här och utnyttjar inte den roliga PhotoBooth-effekten och tillför ingenting till världen. Som en fästing. Fästingar har verkligen ingen som helst funktion. De äter ingen och ingen äter dem. Jag är inte deprimerad egentligen. Mest är jag irriterad på att det enda spinningpasset som Friskis har idag är klockan 19.30. Vem har ett pass då? Då kan jag ju varken äta innan eller efter om jag ska vara där en timme innan och boka?! Skit-friskis. Ska göra chokladbollar istället VAD SÄGER DU DÅ, MONGO-FRISKIS!!! Najs att bara gå ner sig och kolla på en till How I Met Your Mother-säsong. Pappa säger att man måste vara i rastlöshetens rum också om man vill ta sig nånstans i livet. Han tycker jag ska bli diplomat också. Så om det är "nånstans" så vet jag inte hur mycket den här rastlösheten egentligen tillför. Nu blev det sol i 2 sekunder men jag missade den. Synd! Chokladbollar!

How i met your mother

Today: springtime and pleanty of sun-related activities outside, like walking all the way from t-c in Stockholm City to my home in Bromma. Atm: watching how i met your mother and wishing you a pleasant night. See you!image description

RSS 2.0