i've got my pride but deep down inside i'm yours alone

Känner att det har varit lite för mycket hat och lite för lite love idag. Försöker mig på lite soulig nedvarvning här vid fönstret under stjärnhimlen för att rensa ut negativ energi ur mitt system. Sömn brukar ju annars vara svaret på det allra mesta så det lutar åt det hållet just nu! 


så från min säng hälsar jag god natt och sov så gott, (även till den otrevliga läsaren som jag bortsett från natthälsningen inleder konflikt med) Puss!

i want to kill everybody in the world

seriöst om du ska korrigera stavfel men inte kommentera min enastående humor och intelligens så kan du get the fuck out


grey. quite and tired and mean

Det är så jävla meningslöst att åka tunnelbana. Folk bara sitter där i sina fula täckjackor och tighta mössor som de fått med i Happy Mealen och skruvar på sig obekvämt när jag tittar på dem. Och här sitter jag och luktar klor. Och så går alla in i mig hela tiden. Jäkligt målinriktat också, med armbågen först, som att man ens går med armbågen först i vanliga fall? Vem gör det liksom? MOAHHA, jag har fortfarande baddräkten på mig. You bitch.. nu blev du helt blöt för att du satte dig på min plats. KARMA TAKES YOU! Nej asså i vanliga fall när jag sitter på tunnelbanan så brukar jag fundera över hur jag kan sitta och älska människor som jag inte känner. Men just idag känns det lite som att ondskan klär mig. Blöt minkduffel, sucks to be you, käringjävel... Längtar tills det blir varmt så jag kan börja cykla igen. Åh, jag ska köpa en cykel. Najs.najsnajs. Snart hemma. Ha det!


gör tummen upp fast i tröjan, casual


fannyHär är Fanny. Fannys blogg har 70 läsare som alla skrattar och gosar sig åt hennes skämt och lämnar kommentarer på alla hennes inlägg där de skriver att hon är deras idol sen de såg henne i Tusen Gånger Starkare, att de tapetserat sin sovrumsvägg med bilder på henne, att hennes blogg är deras ljus i slutet av tunneln, att hon är så otroligt hilArious OSV. Känner ni igen er??? Är detta kanske något ni brukar ägna er åt på min blogg? Hm, ni kan ju ta er en liten funderare. Så länge kan ju jag dra en liten jämförelse. Fannys blogg handlar om följande:

- Urinvägsinfektion
- Mensverk
- Grått hår
- Humörsvängningar
- Samuel
- Toalettbesök
SAMT ett nytillskott - mystisk bebis, så kallad "Antonio", som hon ibland har i knät, alternativt lämnar/hämtar på dagis

Låter det som världens roligaste blogg? Ja men det låter ju jätteskoj! Men icke ska jag väl klandra er om ni tvekar. Därför ska jag ge er ett alternativ: Min blogg. Min blogg handlar om:

- Awesomeness
- Hur awesomeness anpassas i vardagen
- Hur jag lyckas vara så awesome
- Hur awesome man känner sig efter att man läst min blogg
och för att kontra Fannys nytillskott - Episk användning av awesome ord och en nyanserad kombination av awesome bilder

Valet är inte svårt, men framför allt är det ert. Välj rätt, välj mig


man that ain't oil that's blood

Whadduppp? Jag sitter ensam i mitt hus och har mig. Här är bilder på mig när jag dricker te på olika sätt..
japp! Så kan man dricka te på olika sätt. Alltså jag har egentligen bättre saker för mig. Eller bättre vet jag inte.. mer nödvändiga borde man väl kunna kalla dem i alla fall. Hoppas att er kväll är bra. Följande klipp kommer hursomhaver att uppgradera den till purely epic, lyssna och lär:

4 and 20 (cover) ft. Eliott

Ska kolla på Äkta Människor och äta onödig chipsskål så jag orkar inte skriva ett episkt söndagsinlägg. (har alltid flest läsare på söndagar för då finns det ingen som har något annat att göra än att läsa min blogg because it's the best and i'm awesome) here is music från salongen förra helgen:


storm

Halt i galoppen, Bill här! I går var jag i Djursholm hela natten och i morse skulle jag gått på yoga men det var fullbokat så jag åkte hem och lade mig i soffan och åt pannkakor i stället. Soft! Jag förstår inte riktigt det här med människor som tränar varje dag, måste inte ni tvätta håret då varje dag också? Det är ju rätt jobbigt. Jag har gjort så gott jag kunnat i alla fall. Ligger här i soffan med mitt hår som nu är ofönat. Result:

med håret strängt uppsatt och ändå (vet inte om ni ser???) så står det ut lite på sidorna
.
Idag ska jag i alla fall hyra skidor och skriva tal. och typ skriva en ny låt, det är lite på tiden. TIDSLINJEN har penetrerat min facebook förresten! What is UP with THAT!? När jag loggar in på facebook nu så grips jag lite av samma känsla som när man spelar TP och inte kan svaret (feber, skakningar, yrsel etc.) Otroligt oklart och förvirrande. 0/5 stars from Bill
.
have a pleasant sunday!
KRAMIZZ

Represent life

På tunnelbanan på tunnelbanan på väg hem efter spinningen, lyssnar på Tracy Chapman, andas fritt och känner mig jävligt tillfredställd. Som att jag är 100% jag ungefär. Skulle antagligen fatta bra beslut om jag blev utmanad just nu. Är rätt hungrig i och för sig. En frukt typ sen är jag king. See you later!


i know i know i know i know i know i know i know i know i know i know i know i know i know where he's gone

HELLO! Sitter i köket med mina birds! Här är vi:
vi
Nu ska vi åka till friskis, här är en rolig grej:

Lyssna till ditt hjärta som vet vad du känner

Hej! Nilla har rätt i mycket men en särskild sak har hon väldigt rätt i: exercise is solution. Ni vet när man kännet sig osalig? Asså osalig. Det är något man inte gjorde som man borde ha gjort, och så är ögonblicket redan förbi och otroligt långt out of reach. Och man tänker "men bitch get over it" men i stället så går man runt och är irriterad och rastlös. Inte trött, men osalig. Dagens nödlösning var i alla fall ett boxningspass med Nilla, så nu är jag lite saligare men fortfarande tveksam. Venne vad jag ska göra ikväll, hänger här i köket med Nilla och Camilla.. Men aja det är najs och det finns så himla många människor som är så himla najs så det är också najs! Ha det!


you touch me i hear the sound of mandolins

Asså AAHHHHHH jag är så TRÖTT och det är så SJUKT jobbigt att hänga med mig då. Och av någon anledning så blir folk i min omgivning så fruktansvärt gosiga och tussinussiga just då och jag blir bara såhär AHHHHHHHHHHHHH SLÄPP MIG GÅ HEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eller när mamma ska säga god natt och håller på och pratar och jag liksom bryter av meningar hela tiden med typ "ah", "OKEJ", "MEN JA" eller "GOD NATT". Det är liksom rätt otrevligt när man tänker efter men jag blir bara så jävla ARG när jag är trött jag orkar liksom inte ens hålla på man ba K! I GET THE POINT! GET THE HELL OUT OF MY SIGHT! ahhhhh.. tänkte sova nu IAF! alla bilder i den här datorn är utspridda i olika mappar men här är en som går att klicka på:


Fanny och pappa vid okänt bord på okänd ort. Det var ju förvånansvärt kul och relevant! God natt!

Guess where i'm at


vrg snyggingar

Hej hej, håller på o ta bilder att skicka in till VRG snyggingar. Tänkte skicka några från olika vinklar. Bland annat denna tycker jag är rätt hot:


Puss puss

Har förresten upptäckt att det inte går att kommentera på de inlägg jag skriver med mobilen. Tänkte väl det! 0 comments, yeah right... Later!


Better call tyrone

Tjena mates! I like feelings. Jag har tänkt på det, och tänkte på det ännu mer efter att ha pratat i telefon och boostat feelings åt andra, att man borde nog alltid boosta feelings. Man förtrycker så himla mycket, eller jag gör det i alla fall. Ignorerar liksom saker innan de ens får komma upp till ytan. MIS-TAKE! Känslor är till för att kännas! Känn era känslor! Tummen upp för känslor!

otroligt obehaglig tummen upp men i do hope that you get the picture. Boost your feelings!


Good morning

Tjena! Asså det är ju inte så att det går att gå upp på morgonen, så man hinner ju aldrig äta frukost och man kommer ju alltid för sent. Ja, känner ni igen er..? :-/ Kunde tänka mig det! Frukta icke - I got the solution: LISTOR! Nu t ex, ligger jag i min säng och känner mig rätt taggad på att gå upp eftersom jag vet i vilken ordning jag ska göra allting. DAGENS LISTA:
- Sätta på mig den skitstora munktröjan
- Gå ned och göra kaffe och äta frukost
- Duscha och borsta tänderna
- Gå upp och byta om
- Gå till spårvagnen
Dagen blir enklare! Testa livet - testa listor!


Wild is the wind

Hej! Nilla sa idag att allt jag skriver på min blogg nu för tiden är ungefär "Tjena, sitter på spårvagnen. Läget?" Det är ju relativt sant. Och dessutom antydde hon att min blogg hade ett tydligare djup innan, då jag mellan spårvagnsinläggen ibland förklarade för mina läsare hur viktigt det var att de andades och förstod varför de gjorde det och kände att de gjorde det. Jag vet inte asså, jag andas kanske inte lika mycket nu för tiden. Tänker åtminstone inte så mycket på det och det var väl det som var hela meningen. Men jag tror att vissa perioder i livet borde man använda till att inte tänka så mycket alls. Bara sitta på spårvagnen och säga tja läget och så är allt najs. Allt är najs!

 


spilling over into all i do

Tjena! Läget? Ligger i min säng för ovanlighetens skull och ser ut såhär:

cool confident person with headphones and average shit

Ska kolla film nu tänkte jag för jag börjar inte förrän halv elva imorrn. Standing In The Shadows of Motown! Are you tagged? Cuz I'm tagged! Fan skulle kokat te också, fatta episkt det skulle vara. Idag råkade jag säga att epik var ett verb. Mina dagar som grammatik-kungen är räknade. Nej men börjar på riktigt förlora greppet om svenska språket... Det brukade ju definera mig.. Jag får komma på nåt nytt... Det var typ ingen som kommenterade låten jag la upp? Liksom är ni seriösa?! Klaga inte om ni inte kommenterar, jävla bönder! Vill ni att jag ska lägga ut en till låt så finns det en i alla fall. Bara att hojta till! 

Sov så gott, pussipussi!

You're gonna love me

Testar rött läppstift, vad tycker ni?

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1030109/images/2012/pic_185824112.jpg" class="image">

 


Pieces of a Broken Body (egenkomponerad)

Här är en låt som jag skrev för några veckor sen. Klipp från spelningen igår på Skeppar Karls Salong. (Me and Eliott) Now - dinner! See you!

swagness

sitter här med min bass..ister (=boyfriend??!?!)
pretty tired
åker bergochdalbana
not scared
ehhhh...asså dont think we should be here man....
seriously....dude.. we should totally leave
just chillin (=swag-mode) on the moon
och i thailand
tröttnade
Hoppas allt e FINE!(finito/nadjuce) ehhh och idag ska jag, min onepiece, skitmycket glass och typ MOVIES chilla rätt mycket tror jag! spelningen igår gick bra förresten, lägger upp en låt här snart!

Cruising the country road

Tjena, over here at eliott's place just cruising the country road you know with the ukulele and stuff. Spelning ikväll i gamla stan med det är ju bara average shit för oss ni vet så vi är väl mer lite trötta och halvtaggade! Men det blir nog kul! När vi ätit och repat klart och sovit(?)! Hoppas allt e K med er ETC. Puss!


Nueva estocolmo

Hej babies, how yall doin? Jag ligger i matkoma och kollar på sällskapsresan. Smarta de är som tvättar svarta pengar genom Wasa sport-förpackningar. Skulle jag också göra om jag var magnus härenstam. Det enda jag gör nu för tiden är att kolla på film, läsa böcker och repa. Jag håller verkligen på att levla upp till nåt slags kulturell stålman (kommer inte kalla mig själv kulturkäring känns lite lamt) Asså jag kan inte hålla koll på vad jag skriver samtidigt som jag kollar på stig-helmer så i see you later


It's a love story baby just say yes oh ho cuz we were both young when i first saw you

Har fått en hel del frågor angående mina inläggs-titlar, bl. a. en från "gelé-gullan" där hon undrade om inlägget "hungry all the time" (nedan) hade något att göra med en ny låt. - Ja, gullan, det är faktiskt så att just den textraden kommer från en egen låt, men vanligtvis är det andra musiker (musiker i världen exklusive jag själv) som står för rubrikerna. Jag brukar nämligen bara döpa inlägg till den textrad jag har på hjärnan - oftast lösrycks den från en låt! Hoppas du fick någon typ av svar, gelé-gullan, alltid lika kul med läsarfrågor! Puss!


hungry all the time

Tjena, läget? Såhär bra är nuläget: har spelat två föreställningar i skolan idag och haft fett kul hela dagen, har från panikångest över att mobben var på rymmen övergått i cool-person-chillin vilket känns som en sjukt skön kontrast, har ätit sushi vilket var gott, har riggat för film vilket kommer bli NAJS och NAJS.. och imorrn ska jag bara kolla på teater och dricka kaffe hela dan och det känns ju också rätt SOFT! men så att, jag hoppas att ni har det lika NAJS som jag! Tänkte lägga ut en bild på Lisa nu (/curry-astrid/kubbe/tinamodel) men insåg att jag inte har nån! Så det får helt enkelt bli så att jag tar en från facebook! SKOJA lol ofta jag skulle.. Ni får en med mig i stället, as usual ;-)
                          

jag och brudzen häromdagen! God kväll!

VARFÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

Tjena...Okej, ska jag berätta grejen? seriöst? hittar najs modellbild på mig från modell-för-en-dag-shoot som jag gjorde i nian. jag tänker wow, najs, denna ska jag lägga upp på bilddagboken så att random män skriver till mig (=egoboost) (jag gör det ganska ofta, tycker det är kul) Så jag lägger upp den på bloggen EN SEKUND med rubriken "lol" för att jag ska kunna skärmdumpa med min iphone och på så sätt få över den till mobilen - skärmdumpar med mobilen - raderar från bloggen - ........... - försvinner inte!!! raderar igen... OMG försvinner inte! skriver spam-inlägg så den ska åka ned - postas inte!!! Så att nu är det en jätteseriös bild med rubriken "lol" av vilket jag skulle dra slutsatsen att detta är en rätt onajs tjej som hittar en gammal bild på sig själv som hon tycker är najs och ba "åh, jag vill verkligen lägga ut den här... vad ska jag göra? JA let's post it on the blog med rubriken "lol" så att jag framstår som skön och oseriös och så fattar ingen att jag egentligen tycker den är fett het!" ahhhh FML...
här är i alla fall en tydlig bild av min klädstil fram till ungefär nian som jag lägger upp för att bevisa att jag egentligen inte bryr mig om vad folk tycker om mig (failar när man redan har skrivit ett försvarstal om att man inte är oskön...)

modellbild

tjena, läget, spammar lite för min blogg laggar... såatttehh.. går inte att radera mitt töntiga inlägg...HELVET

repar

Tjena, whaddup? Själv sitter jag på altanen i min fashion-hoodie och klinkar på gitarren medan kvällsbrisen silar terser genom trädkronorna. Rätt soft. Har pasta på spisen i och för sig så jag borde nog dra in nu och kolla den.. men ses sen! Tjarå!

Frank to the hank

Tjena ladies! Idag har jag repat och ätit sushibuffé. Det var lisa som skrev förra inlägget.. Tänkte inte säga nåt men det var väl ändå rätt uppenbart (never would i ever stava buffe utan apostrof på e:t) Jag och eliott sitter i alla fall på fridhemsplan och väntar på tåget. Såhär ser vi ut just nu:

 

 

 


Sunday update

Tja!!! Sitter här me lite polers o så har käkat sushi och buffe n all that shit. Tänkte mest bara säga hej o att jag lever liksom slänga upp en hälsning!

Annars händer inte så mycke

En bild på mig efter buffen


Vill lägga upp en snygg bild på mig

Det finns vissa saker som jag vill göra ibland men som jag inte kan göra eftersom jag tycker att det är så himla töntigt av no particular reason. Som nu till exempel så ser jag att jag bara lagt upp bilder på mig underifrån på bloggen och jag tänker att när Robert Pattinson/Walter Perez alternativt Justin Bieber ska gå in och läsa så blir de avskräckta och i det fallet skulle det ju verkligen vara najs om det fanns en snygg bild på mig på bloggen. Bara det att jag inte vågar lägga upp en! Det känns sjukt jobbigt att jag kan förlora en hunk för varje minut som går... Men ändå något jag föredrar framför att lägga upp bilden. Hoppas allt är najs med er!


Du ljuger du ljuger du ljuger om du saknar mig nån gång

Hej hej läget då med mig är det rätt najs! Alltså!!! Jag brukade alltid vara så irriterad på oklara människor. Ni vet, som medvetet skriver utan skiljetecken eller dröjer innan de svarar på sms eller motsäger sig själva utan att de tänker på det. Själv brukade jag verkligen inte fatta grejen och lovade mig själv att aldrig bli en oklar tonåring. Så vad har hänt med mina skiljetecken? I detta nu på denna tunnelbanevagn vaknar jag upp och ger er ett löfte om fullständig klarhet i framtiden. Ska göra ett ärligt försök. Ha en bra dag! Hej då!


Found your love, found your weakness

Hello! Mitt liv har på senaste tiden börjat fästa sig i detaljerade mönster. Det hade nog stört mig i vanliga fall men just nu känns det rätt najs. Jag vaknar klockan åtta, duschar, rostar bröd, äter bröd, åker till skolan, samlas i en ring, hör hur alla mår, skriver lite musikalmanus, äter lite kakor, dansar bollywood, repar med eliott, kommer hem sju, äter middag, ser en film, sover. I kväll tänkte jag se Memento. Eller Kick Ass för den är så jävla KICKASS! Aja, hoppas allt är najs med er.

Jag just nu. Glittrar på spårvagnen:


Lättnad

Det är den bästa känslan i hela världen. För att den är så himla mycket bättre än oro. Man måste vara rädd och man måste slå sig för livet handlar om kontraster. Och det är mycket lättare att bli än att vara. Bli glad är gladare än vara glad. Idag har jag dansat bollywooddans och hängt ut smöret i en plastpåse utanför fönstret, som man brukar göra när man flyttar in någonstans och inte har något kylskåp. I kväll ska jag se catch me if you can. Hoppas allt e NAJS


what would my daddy do

Tjohej! sorry för att jag aldrig uppdaterar (kul hur begreppet aldrig i min blogg har förflyttats från att definiera ett faktiskt "aldrig" till "inte på två dar") Hoppas allt är fint med er! Jag sitter i min källare, i soffan, har ont i benet för att jag gjorde tre och en halv benböj idag (indirekt: och ej börjat använda mitt friskis-kort än) och är allmänt hypokondrisk för dödliga sjukdomar etc. Men såatt.. vi har projekt i skolan, det är kul, kommer bli bra! kul! detta säger inte er nånting! Men texten flyter på rätt bra ändå! Kul att läsa! Rutinerat! Ha en trevlig kväll! Jag ska kolla på lite filmer och ha julgransplundring med min familj (alltså på riktigt vem bryr sig?) jaja, jag tar ställning i Israel-/Palestinakonflikten i nästa inlägg eller nåt. Dröm sött! Tjarå!
       

jag (tampong) med Eliott och Joel när vi chillade i en loge på NK... Ha det!

Cry me a river

Nej men ärligt, mitt liv känns rätt tomt just nu. Jag misstänker att det är för att jag slutat med DragonVale. Har liksom levlat upp alla mina drakar till level 10 och det går inte att komma längre! Skitspel. Måste skaffa en ny hang-up, eller göra något jag inte borde, eller kanske bara klippa mig? Eller chilla EN DAG för att man behöver göra det också? Bajsdragonvale.....


me here at last on the ground and you in midair

Hej, är trött, i går låg jag i min säng vid fönstret och tittade på månen och lyssnade på Frank Sinatra hela natten, precis som jag gjorde en natt i Grekland, fast då var det nån annan som sjöng. Min omgivning hatear på mesvintern men jag märker inte av den så mycket när jag är inomhus. Känner mig emotionellt instabil så jag tänkte stanna här inne idag för säkerhets skull.... Hoppas ni har det fint! Puss!


äter godis på ett flygplan (godis!!!)


Only ourselves can free our minds

Let the sunshine on your face and don't let your life go to waste! jag och bobban sitter på tunnelbanan. Är på topp på det där sättet som man bara kan vara när man har varit on the bottom (FYRARUMMAREN) (scroll down). Är på väg hem till Fanny på brunch, ska bli mys <3 Lol kommer nog inte bli så mys mer party och american pancakes-koma. Sen ska jag repa! Så ni vet var ni har mig! Living ma life! Hade!


Polo presents

Nu ska jag HEM! Känns najs. Idag har jag repat i fem timmar och hängt hemma hos Edward. Har börjat acceptera faktumet att det faktiskt inte finns någon som tycker om vårt bandnamn (=därför vi bara har 17 likes på vår fb-page). Personligen tycker jag att Polo låter najs i munnen. Men det tyckte tydligen Ralph Laurent också så nu måste vi ha ett nytt namn. Skulle tycka att det var kul om vi hette typ Hujanbaba och om folk undrade varför så skulle man kunna säga att det var azerbajdzjanska och betyder typ "den som står gränslös inför soluppgången"... Är inte det övernajs??? Ska dra nu men ni får ha det soft!
                                                              


Drömmer om pojken med guldbyxorna

Hej! Sitter på mörby och krymper i regnet. Kalla svarta regndroppar kastas handlöst runt i luften och blandas med tungt och färglöst bluesblås. Classic. Tror att jag försöker lite för mycket för att bli nere på riktigt i och för sig. Har insett hur lycklig jag brukar vara efter att ha varit ledsen (därför jag lyssnar på blues i regnet = planterar lycka). Dessutom har jag hittat vetenskapligt bevis för det positiva i humörsvängningar (BILD)
Toodles!


Easy to love

God eftermiddag ärade undersåtar! Hoppas allt är bra (filur lol) med er. Jag känner för närvarande på ljuvligheten i att leva i kollektiv hemma hos Nilla (där jag tänkte stanna i typ en vecka så ni vet att jag inte kommer kunna läsa de idolbrev ni skickar hem till mig). Känner mig cool när jag går och handlar typ jäst eller mjölk och när jag äter frukost och bäddar med mina kompisar. Himla läckert! I kväll ska jag på bio innan jag åker hem till djursholm... Hoppas julen lyser! Puss!!!!!
                                

                                         


Gott nytt år

Gottnytt allihopa!!!!!hoppas ni mår filur, i know i do ;) i år är det ett nytt år med nothing 2 regret(resonerar som så att vi ändå dör om 11 månader och 21dagar så WHO THE FUCK CARES!!!!! Who the fuck cares i vanliga fall.... PUSS GOTT NYTT!!! Alice said hello


RSS 2.0