Valborgsmässoafton


                               
Outside and inside, there are so many voices 
They know all about me and they all have a plan
So what I'm used to do when there's too many choices
Is driving away in my blue mini-van

Hej mamma & pappa, kul att ni har hittat min blogg! (trots mitt otroligt anonyma namn) Ikväll ska jag; knarka, supa, dansa, gå ensam på stan mitt i natten samt tända eld på ett antal skolor. Puss på er

9E har gjort det igen

Så vad har vi då uträttat idag?
- fått två olika lärare att på två olika lektioner lämna klassrummet i protest
- varav en gråtandes och en med önskemål om en annan klass
- tillbringat en timme tillsammans med rektor, biträdande rektor samt lärare
- redit upp rykten som i och för sig stämt så när som på typ 90% med folk ur andra klasser

Jag blir faktiskt OTROLIGT irriterad på hur lärare och rektorer hanterat den här situationen.
Inte alla lärare, men väldigt många, är jag väldigt väldigt förbannad på. Vi får inte uttrycka våra åsikter över huvud taget. Och så fort någon av oss gör dem lite obekväma (läs: ä g d a) så avslutas diskussionen eftersom vi har "en förbannad attityd". Jag kan känna att jag mer än gärna skulle ta dem där människorna ensam under ett samtal och ta tid på hur långt jag kommer innan någon avbryter mig. För övrigt fick jag mitt första G idag. Fuck fysikprov. Insåg också att jag kommer sänka mig i en massa ämnen och inte komma in på Viktor Rydberg.
                         
Men livet är najs.
Och om det går åt helvete kan man alltid prostituera sig i Thailand.
                                      
Jag gillar faktikst livet lite extra sådana här dagar. Nu ska jag se på How I Met Your Mother istället för att plugga till skolan, för där går det utför. Puzzzzzzzzzzz


jättedreggg. jättebrun. men dit ska jag åka sen när allt skiter sig på
riktigt. fatta noll bekymmer. noll tankar. en bikini och ett par solglasögon.
en gitarr skulle kanske inte sitta helt fel. fan vad grymt. pusspåer


"Klass 9E har skämt ut Adolf Fredriks musikskola & gjort den värsta klassresan i hela AFs historia. Krismöte för alla lärare & föräldrar, IKVÄLL!"

Alltså ahahahahahahaahahhahahahahahaha!
Det här kan ha varit bland det roligaste jag har varit med om.
Körresan till Estland (under en dag och en natt) blev värsta succén, om ni frågar mig. Har inte haft så kul med alla härliga människor i klassen på väldigt vääldigt länge. Kan ju säga så mycket som att trettio personer som har varit vakna i tjugofyra timmar, färdats över hela världen (enda till ESTLAND!) + censurcensurcensur = FESTAFESTA SPÅRASPÅRA! Haha okej nej, men folk drack en del och lyckades väcka lärarna som också bodde på vårt hotell & vi blev mest BUSTED i hela världshistorien. Så mina föräldrar hemma i Sverige fick ett röstmeddelande som lydde följande "det har hänt något under klassresan. Det gäller Matilda. Ring så fort som möjligt" och trodde förstås att jag var död och gav mig 17 missade samtal. Sedan fick de lyssna på lärarnas version av natten: det var slagsmål, sprit, spyor, döende människor! Heheh.. vissa har ju en tendens att blåsa upp saker en aning. Och blev kallade till KRISMÖTE med rektor, biträdande rektor, alla närvarande lärare och eleverna (vi) fick vänta utanför i korridoren! HEhe, så väldigt innehållsrika två dagar. Tack för kommentaren på Concrete Bird (haha, alltså seriöst :)) 
                                               
Ha en mycket trevlig kväll!
PUSSSZSZSZZZSZSZSZZ
                                        

Concrete Bird (egenkomponerad)

SORRYYYYYYYY, jag är så dålig som inte laddar upp mer musik! Men jag har lite brist på inspiration vad gäller låtskriverierna. har fått för mig att nästa låt ska bli ett riktigt lyckopiller, så jag måste komma på lyckliga låtrader. Ni får gärna hjälpa mig och kommentera! (Nu kommer jag bli en sån där sorglig bloggare som frågar sina läsare frågor men inte får några svar) Nej men på riktigt, skriv en rad som gör er glada så hamnar den i min nästa låt!
                                             
Här är den första låten jag skrev (förutom typ: "Jag fatta att du fanns när du stod framför mina ögon, woo-wooow"... hehe) Jag löste problemet med att pianot skallrar genom att sätta det i sängen i stället. Hur Einstein får man bli? Jaja, enjoyze:
                                                
puuuuuzzzzzz

Peaceful Tunes Pointing My Direction

Mitt internet är bajs. Ganska bokstavligt talat.
Så jag lever livet utan dator i stället och ber er att hålla ut med min blogg tills jag har fixat problemet! Vad gäller musiken håller jag på med lite inspelningar nu som kommer upp när de är färdiga :) Tack för era balla kommentarer, det värmer! 
           
Tänkte flytta hit sen när jag har gått ut gymnasiet. Pusssssssss

Gröna Lund

Jag & Måns hade invigning på grönan idag! Men jag ska inte berätta om mitt liv, för då blir min blogg lite för tråkig... (som att den inte redan är det - FÖRLÅT för att jag inte har visat att jag lever på tre dagar) Jessica och jag är trötta klockan tolv på kvällen, och det innebär inte att vi är några tanter eller liknande, det är bara så att våra otroligt hektiska liv ibland kräver en liten paus! Så nu ska vi... TJEJSNACKA.

Jag hoppas ni sköter er där hemma.
Puuzzzzzzz

Without The Sax (egenkomponerad)

Hemma på pluggdag idag = nyyyy låt :)
Titeln är i all hast, likaså inspelningen egentligen, pappa dödar mig när jag lånar hans dator.. hehe. Alltså är den tveksamt långa freestylingen i slutet inte menad att vara där, men så får det bli typ. Enjoyy!
                            

I've been part of evolution since the start of my life

Skriver låtar mer än pluggar, äter jordgubbsglass mer än mat, sjunger mer än tänker. Jag kallar det inte fail, jag kallar det stil. Ganska nice dag. 

I get knocked down, but I get up again, they're never gonna' keep me down

Jag ångrar ingenting som jag har gjort,
för det har liksom gjort mig till allt jag är nu.
Det enda jag ångrar är allt jag inte gjorde.
                                    
Fan, vad man ska tänka på det! 
Nu ska jag leva livet, som man borde leva livet. 
 
Pluzz


en bra tjeeeeeeeeeej (vad gäller el piano)

Moa Arnald är en sån jävla fin människa! Jag älskar henne mest i hela världen. 
Jag vill inte favorisera en av mina vänner, men jag måste faktiskt det. 
Jag är kozzzzzzzzza!
jag peytar mey in min näusa
                                                                                                    
Neyyyy, jag skulle aldrig favorisera mina vänner, så fin människa är 
jag liksom!
                               
Du som frågade vad jag hade för piano (fett cool jag är som får coola bloggfrågor..) Det är ett elpiano, jag tror att modellen heter Casio Privia. För övrigt, vad gäller mitt piano:
Som ni kanske märker är inte gitarr direkt mitt huvudinstrument, jag har spelat i typ drygt en månad. Piano däremot har jag spelat i elva år, men jag kan inte lägga upp videos där jag sjunger till piano för det skallrar & låter allmänt förjävligt. Men.. när jag har löst det så!

Vi Som Aldrig Skulle Bli Som Dem (egenkomponerad)

Alltså det är någonting med mig och att plugga. Det finns liksom en spärr. Så eftersom jag tyckte att jag i alla fall borde göra något av kvällen så skrev jag klart en ny låt istället. Och detta är min debut på seriös, svensk sång.
Så don't mess. Vad gäller gitarren: jag är varken vänsterhänt (kameran är spegelvänd) eller särskilt bra på gitarr, men det går framåt!
                                       

Time for school

  
Alltid lika peppad. Puuuzzzzz

38 timmars vakenhet

Nu: Ännu ett dygn.
Vi har ett dygna-crew på Fanny, Matilda (jag), Theo och Samuel.
Nu tänkte jag slå mitt eget rekord. Ha det bra. I know where I'll be.
      

Moppmoppmoppe

Jag har sovit cirka en minut inatt. Nu tänkte jag sätta mig på en moppe och köra till Jessica. Sen tänkte jag att jag och Moa skulle göra aerobics. Utropstecken.
Fett kul att jag loggar in och ni har kommenterat en massa, blir asglad :D Jag ska lägga upp en till låt under dagen eller kvällen i alla fall, vet inte vilken det blir.. 
           
Jaja ha en trevlig dag i ask-regnet. 
PUUUUZZZZZZZ

Barefoot on that summernight

                            
Jag ska hitta ett hippieband & åka runt i en buss med en gitarr,
göra lite vad jag känner för. 

I am a highway man

Nu har jag suttit bak på en moped i typ en och en halv timme och har typ en rumpa och en tank bensin mindre än tidigare (inte att förglömma att föraren hade hjärnskakning!), men det är najs liksom. 
                                    
Gymnasieintagningens resultat har visat aaaatt... jag kommer in på alla mina val! DET ÄR SÅÅÅÅ NAJS. Fast nu blev ju liksom valet av skola väldigt mycket mer aktuellt... Men jag gör som jag alltid gör, skjuter upp det! Ashärligt.
                             
Jag, Fanny & Jessica ska sörja nu i alla fall. Jag vet inte riktigt varför, kände mig bara allmänt jättenere utan anledning. Så nu ska vi gråta!
SÖRJELISTAN
  • Brokeback Mountain
  • Ben & Jerrys
  • Fanny och Jessica
  • Soffa, filt, kudde

Jag är fri

Buddhism-fucking-uppsats-vädigt-motherfucking-jätteklar.
Det var liksom nästan varning på ny kategori där ett tag.. Men nu behöver jag aldrig mer tänka på den igen. NADJUCE. Nu - matte! Hahahhahahahahahha ojojoj vad jag skojade där.... oj oj oj. Fast jag har nationella prov imorrn. Men nej jag tänker inte börja plugga nu.

Det som jag finner en aning irriterande är att just ikväll har jag mer plugg än ever never ever, och imorgon (bitti, förhoppningsvis) får jag veta om jag någonsin ens behöver plugga igen. Det handlar nämligen om... preliminära intagningennnnn, på Södra Latin, Rytmus, Viktor Rydberg Jarlaplan. Så imorrn hade jag tänkt bestämma mig på riktigt vart jag vill gå också. Men nu ska jag åka moppe fast det är kolsvart ute. För jag hörde någon susa förbi utanför mitt fönster, och lite mopperace med ej utforskad person har aldrig suttit fel förut, så varför inte.


don't wait up

Carte d'OR White Chocolate & Red Fruits

Okej, jag pluggat i en halvtimme, nu räcker det.
Måste skaffa mig lite distans och flyga iväg på moppen någonstans.
Kanske gasa ned till vattnet och bara andas lite.. Livet är annars väldigt najs
just nu, sitter vid datorn och pluggar med en stor skål av vad som kan vara världens 
godaste glass. FAST fortfarande - luffffffftttttttt.
                                      
Gräddglass med strimmor av röda bär och 
vita chokladflan utströdda på... Ät den nu, 
era liv kommer att förändras.

Jessica Bley. Är Busig.

Jag kan inte blogga idag för jag har plugg så jag dör.
Jessica tycker om att använda bananer till privata saker...

Pluggar ni allihopa eller?

Varför ni inte läsa blogg på veckan?
Min mopppppeeeeee fungeeraaaaarrrrr (seriöst, ska jag göra en moppe-kategori?)
Och jag har gjoooortt klaaarrrttt halvaaaa buddhauppsatsen..! (ja, den enkla delen)
Nu har jag bara andra delen, matten och spela in låten kvar sen kan jag SOVA.
Okej ni får faktiskt ingen låt, för jag orkar inte. Men visst är Edward Sharpe & The Magnetic Zeros grymma?! Tips de mi amigo Samuelo. Okej jag hinner inte blogga och det här är ändå inte ens kul att läsa.
TJOCKMEDTREVLIGKVÄLL
                                                               
hohouuu, thailand... 

Chocolate candy, Jesus Christ, ain't nothing please me more than you

Förlåt för väldigt tråkig bloggning, men jag har faktiskt för mycket plugg för att inte låtsas om det. Det kanske kommer upp en sång ikväll, men det beror på hur duktig jag är på buddhism.
                                        
Så länge kan ni få en av världens bästa låtar. 

Dagens

Hej Kära snyggast användare 

På grunda säkerhetsskäl så måste vi registrera er via era mobiler.
Vi måste anpassa sidan så här på grund av klagomål från våra besökare.

Har ni ännu inte registrerat er, skicka SNYGGAST START till 72464 för att ta emot lösenordet via sms. Det kostar 30 kr i månaden att vara medlem i snyggast. 

My mama would rock me in the cradle In them old cotton fields back home

Åååååhååå vad jag är najs. Sitter här i min säng med öppna fönster och coola Edward Sharpe & The Magnetic Zeros i lurarna och skriver ("skriver") min buddishmuppsats. Imorrn har jag och Chi hippiedag. Känner mig allmänt hög på livet just nu. 
                             
mina nya tuffa solglasögon. PEACE OUT liksom

Paper Moon Over Pancake Bay (egenkomponerad)

Ikväll tänkte jag plugga buddhism och hinduism, men jag skrev en låt i stället, hehe. Okej det är förresten ingen låt, det är en visa. Mer som ett typ "sov gott".
Sov gott!
                     

Min fina vän Chi har dukat fika


Hon är busig

There's A Paper Moon Over Pancake Bay

Hemkommen från jättemysig fika med jättemysiga människor,
på ett ganska gosigt ställe för att vara Café 60. Nightie night

Okej nu tänker jag powerwalka till Jessica och Anna

Även fast jag är för lat för att gå och hade föredragit min moppe (ska vi börja räkna hur många gånger per dag jag skriver det ordet?) Här kan jag inte sitta hela dagen.

PEACE OUT

RABIES

                                                            
Alltså ser ni hur fridfullt den står där och väntar eller? Inte kan man tro att denna vackra skapelse innerst inne hatar mig? För er nya läsare, förresten: denna blogg är inte menad att vara dedikerad åt mina moppemeckerier (ja, det är ett riktigt ord) men det är ungefär vad mitt liv handlar om just nu så det finns inte mycket att göra åt det. Ååååååååååhh, jag får panik när saker inte fungerar, får verkligen ångest, JAG HATAR DET, faaaaaaaaan KAN DEN BARA FUNKA?! AAAHHHH HELVETESFUCK FUCKFUCKFUCK SKIT.
.......okej nu känns det bättre.

Tradera är min mammas bästa vän

Jag vet inte om vi äger något i det här huset längre, typ allt ligger på tradera! Mamma däremot har tjänat runt åttatusen på det senaste månaden, så det är en bra buissnes! Jag tänkte i alla fall logga in och kolla runt lite utan att falla (annars är second hand liksom min grej). Och det finns huuuur mycket som helst! Varför hänger vi inte där oftare?
Utsåld i butik, men på Tradera - 500 kr, budgivningen slut om 2 timmar

Röd triwa-klocka, 74 kr än så länge, budgivningen slut 15 april


Vännerbox á 50 kronor!

Alltså, titta in säger jag bara. Inget fel på second hand!

Alltså om han fanns på Madagaskar så skulle jag vara på Madagaskar just nu


Kvällens tanke: Varför fungerar inte provrörsvbefruktning två killar emellan?
Deras son skulle bli fantastisk.

Peace and Love 2010Kan. Inte. Vänta.

HÅHÅÅÅ

Hej, detta är ett inlägg utan mening som helt och hållet, rätt och slätt ger kategorin "Lall" en egen dimension. Jag skriver framför allt för att skjuta ned pianoinlägget som blir dåligare och dåligare (jaja sämre och sämre) för varje gång jag hör det. Jag SKALL göra en riktig inspelning någon gång i livet, snart i livet kanske till och med. Men nu ska jag få igång moppen och färdas mot en hemlig plats.
Have a nice evening nya läsare (shit var kommer ni ifrån?)
PLUUUZZZZ

Concrete Bird Was Here

Men nej, ni får vänta på en bättre inspelning

Inte ett moln så långt ögat kan nå, inte en droppe regn på flera dar

... okej snart skiter jag i att det regnar och går ut och meck-meck-meckar med min moppe ändå!

DAGENS SHOULD WILL DO's
  • Ladda upp Concrete Bird (egenkomponerad) på bloggggen!
  • T R Ä N A
  • Fixa moppemaskinen
  • Börja med buddhismuppsatsen som jag inte har en endaste aning om när den ska vara klar
  • Köpaaa ny mobil (eftersom Fanny kastade den i toaletten)
Jag har faktiskt kollat på en iPhone, men som jag förstår det går det bara att köpa den operatörlåst till typ Telenor eller Telia.. Asså? Jag kommer förlora alla mina vänner om jag byter från Tele2 Comviq... Hehe. Så jag kollade upp om det gick att köpa den EJ LÅST och det går tydligen, Prispress.se har den, men där kostar den 7620 kr! Kanske är bättre att köpa den operatörlåst och sen fixa någon såndär jailbreak och låsa upp den, eller?

Nu ska jag äta fruuuukkkeee.

The Orphan

Åååhhhhhhhhhhhh, det här är den jobbigaste filmen jag någonsin har sett.
Jag menar ser. Ni vet inte hur frustrerande det är att sitta och kolla på den.
Eller just det, det är caps lock day. AAAAAAHHHHH, MEN OKEJ SE DEN,
DEN ÄR HEMSK, BLIR SÅÅÅÅ FRUSTRERAD

Hahahahha, alltså jag kan inte få nog av den här tjejenhttp://anagina.blogg.se

Min moppe är sönder igen, det regnar, min mobil är sönder igen och jag har sovit bort hela dagen


Är det inte lite irriterande med Facebook-status som ingen gillar?

Hur som helst. Jag ska dra mig iväg till Rice på födelsedagslunch nu, eftersom min snygga kompis Moa fyller år! Och fan nu missade jag precis min spårvagn... Frågan är om jag åker in till stan eller om jag helt enkelt tar moppen (som är lagad :D) och bara sätter den på brumbrum utanför Jessicas hus? Shit, vad påsklov har gjort mig lat. Rice/Moppe, Rice/Moppe? Okej nu får jag skärpa mig. HEJ DÅ!


snygga moa & snygga chi. PUSS

That October (egenkomponerad)

Oooohhh no, min moppe gick sönder! Är det någon som vet vad som är fel om den låter som en trimmad gräsklippare och motorn vägrar starta..? Hur som helst, jag musiserar tills jag löst problemet! :) Här är en ny låt som uppkommit under veckan, så den är inte riktigt klar & jag kan inte spela gitarr!! men ändå:
              

Didn't You Hear The Stars Are Gone

Excuse me madame
Didn't they tell you
The stars are gone
I just wonder what they would do
If they all knew
The stars are gone

Yes, a man came along
Just this morning
And he took'em all away
Now all that's left above us
Is an empty, deep blue highway

He is a warrior, the man
Who took the stars away
I want to spit at and hit that man
Who took the stars away

But I thought, it must have been heavy
To carry all those stars
And I thougt, maybe I don't know him
The man with all the stars

And then I stoped thinking
'cuz what the hell do I really know?
Is there anything to depend on
When all the stars are goneMeet Me HalfwayFanny är en ond varelse (som bilden visar) och lade min telefon i toaletten,
så det går inte att nå mig tills jag får en ny. Det kommer aldrig hända eftersom
jag tidigare idag rymde hemifrån efter ett bråk med min mamma. FML. s

Hahahaha

Heeej! I min familj har det på senare tid fötts en idé 
om att flytta till Borneo. 
 
       
Och jag tänker lite - varför inte? Vi får se var vinden för mig! 
              
Idag chillar jag.
Åker moppe, spelar gitarr, skriver sånger, facebookar i trädgården
och suktar efter den iPhone som kan bli min i morgon :) 
Och nu ska jag ge mina grannar den där fundersamma minen igen genom
att fortsätta sjunga i min ensamhet på balkongen, tills Fanni kommer hit! 
Ha det väl.... chai!

Dansa, Matilda, kom och dansa med mig

Åhhhh, oftast fattar jag inte mig själv. Som just nu till exempel. Jag fattar inte mig själv! Men en sak är säker och det är att jag älskar en massa människor. På vilket sätt är en annan fråga, men det är lite för sent för den just nu. Och det här är inte min dagbok, hur få ni läsare än tycks vara! :)

Jag har aldrig tänkt på att jag tycker om romantiker. Men tydligen.
Shutter Island är för övrigt en väldigt bra film,  Leonardo DiCaprio
är väldigt cool.. och med det - god natt!

One Second

Jahaaaaa, någonting blev lite fel här kanske? Ni kanske inte har fattat det men det är april, det är vår, inte slaskig vinter.Estocolmo

Hemma! Min blogg äger.
       


VIKTOR RYDBERG JARLAPLAN

Jag vet tre bokstäver som kommer stå på mitt studentflak... 19/20 på sång! & 18/20 på piano, och det gick ju ändå skit!
Glad påsk liksom :D
aitor aitor aitor. jäte ball

RSS 2.0