Bröder


Påväg hem i natten efter att ha sålt drinkar för 10000 kr, dansat med förvånansvärt många skandinavier och skvallrat o ätit choklad med 
fantastisk kollega på bussen från Shoreditch hem till Camden. Nu ska jag gosa ner mig bredvid Tina för min säng har de senaste nätterna ockupperats av två andra Grattar. Titta vad söta:


Nu måste jag sova för imorrn har jag lovat att ledsaga dem till en pub som visar OS så vi kan dricka Guiness och kolla på hockey. Puss!!!

Home

 
Jag tycker att det är svårt att veta om man ska följa sin magkänsla eller om man ska trotsa den. Hur skiljer man intuition från typ rädsla, missmod eller lathet? Idag vill jag inte gå på möte och imorrn vill jag inte jobba. Jag vill bara ta min jacka och mina skor och gå skitlångt. Helst enda till Skåne. Enda till sommaren. Där vill jag ta av mig jackan och skorna och lägga mig apatiskt i sanden. Låta himlen och havet jaga ut tröttheten.
 
 
 
Det glädjer mig när jag hamnar i situationer som tydligt visar på att jag har utvecklats här. Det glädjer mig att jag kan se en enorm, skräckinjagande människa i ögonen medan han skäller ut mig utan att det så mycket som sprätter till i magen av oro eller rädsla. Det glädjer mig att mina kollegor aldrig skulle kunna gissa att jag bara är 19. Men jag vill inte glömma att jag bara är 19.
 
 
Jag älskar den här stan ändå. Man får bara hålla koll på vad den gör med en. Vi fick precis reda på att vi måste flytta ut ur lägenheten i april om vi inte vill skriva på för 6 månader till. Det vill vi inte, och så länge jag inte vill dela lägenhet med 9 italienare igen så måste jag åka härifrån då. NEJ!

I DO BELIEVE IN MAGIC

Ibland blir jag så trött på den här stan. Tycker så synd om mig själv och alla andra människor som armbågar sig förbi varandra på trottoarerna. Riskerar livet påväg till jobbet, kryssandes över gator och spår för att tillfredsställa nån bipolär chef för nån organisation vi inte stödjer. Våra ögon är tomma och obarmhärtigt målinriktade och våra sinnen stängda för intryck. Alltså, det är inte människornas fel. Det är staden. Den är full av drömmare. Alla har kommit hit med själen full av visioner. Många har lyckats och många har hittat andra vägar, men sirenerna skriker över taken och håller oss vakna, till och med på natten. Vakna drömmare är farliga. De tror att de är medvetna så de reflekterar inte. De tätar inte i kanterna så mörkret och likgiltigheten pyser in genom springorna. Fan för likgiltighet alltså.
 
Jag vill bara:

tina säger att jag har 6-pack

HEJJJJ

Ikväll har vi varit på uni-party. Det var kul och värt. Nu sitter vi i soffan, äter mat och funderar på att laga mer mat. Klockan är 02.52. Hoppas allt är bra med er. Puss! Såhär såg vi ut ikv:


SKoja. Sådär såg vi ut imorse. Ville bara demonstrera kontrasten i skönhet mellan oss. Såhär ser vi egentligen ut just nu:
 
 
Åh nej, ångrar genast val av bild... Äsch, my blog = my life..... Liksom - varej själv, alla andra e redan upptagna...... Ahhh, SCREW YOU GUYS, I'M AWESOME! OJ, hävdelsebehov??!?!?! grov prestationsångest??!???! dåligt självförtroende!???! Eh, god natt iaf!!!

12 BAR

Jaha, här sitter jag och trycker i mig pizza igen. Hatar när det blir så. Här är i alla fall ett klipp från förra helgens gig på 12 Bar Club tillsammans med fantastiska Blueprints:
 

Hejdå Fanny

Imorrn flyttar Fanny tillbaka till Stockholm och jag blir alldeles ensam i stora sängen. Så imorse kom våra Hackney-kompisar Hevin, Ahmet och Martin hem till oss för en avskedspicknick på vardagsrumsgolvet:
JA, jag vet hur ful den här filten är men ni ska veta att den är väldigt varm och hjärtlig när det blåser orkan rakt igenom lägenheten.

Savannah och Hevin

Nu sitter jag på My Village igen och skriver dagbok. Jag är väldigt glad, faktiskt. Eller jag är ju nästan alltid glad när jag tänker efter. Men speciellt just nu. Och så känns det som att jag fick till min outfit också:
Haha okej, confession: Det där är inte idag, det var igår. Jag ville bara lägga upp bilden eftersom den är het. Det här är jag nu:

Inte lika genomtänkt outfit men kanske vackrare själ. Nu ska jag sluta blogga för jag ska snart till jobbet!

X

Såhär ska Londonlivet levas

Utvärdering av mina handattribut 2nd edition:
Kolla najs naglar?! Jag köpte en skål med glittriga korn för 1 pund och doppade fingrarna i den efter att ha målat naglarna. Världens fräschaste uppfinning?!
 
De senaste dagarna har jag: repat och giggat i Soho,
 
spelat alldeles för mycket schack och druckit alldeles för mycket spicy mocha på My Village Café,
 
samt tagit en Guiness och kollat på Fulham-Manchester United med Tina på kvarterspuben:
 
Nu ska jag åka till Shoreditch och träffa min kompis Niklas som nyligen flyttade hit.

Ni har väl förresten hört the full version of Skyline by Felix Gratte featuring Matilda Gratte????
 
 
Enjoy life my people!!!!!!! Peace

Jag i hissen

 
 
Och nu senast imorse:

Livet på Bakersfield


Hejsan hejsan! Hur är läget med er? Jag och Tina sitter i soffan och har precis kollat klart på "Vi Måste Prata Om Kevin". Usch och fy och tjosan faderullan vad ångestladdat. Roligare är att Tina har en massa fina bilder i sin dator så därför ska jag ladda upp några åt er. Såhär har livet hemma hos oss sett ut den senaste tiden:
 
Puss!

RSS 2.0