Alice-chill

Senaste dagarna har jag försökt att keep it cool i höga klackar. Känner verkligen att jag börjar få till det här nu. Aa men sen har jag ju chillat med Alice en del... Är mitt uppe i en diskussion om äldrevård med mormor och morfar så jag har lite svårt att... kanalisera.. mina kloka tankar alltså. Alice!


Taking the risk

Har ni tänkt på att människor har så himla konstiga regler för varandra? Om jag sitter på tunnelbanan med en person jag känner mitt emot så får jag sitta och sjunga rätt ut i luften, skratta åt saker, kan till om med dra några dansmoves (sittande dansmoves asså) Men så fort man är ensam! Så ba inte som att jag kan sitta på tbanan och sjunga utan att folk kollar snett på mig. Segt!! Tar i alla fall risken att bli snedtittad på in the making of this photo:

 


never say never

Tjeeeennnaaa!!! Här i köket är det fest! Nilla bakar och jag och Månkan åker merca. Min merca dårå.. importerad från Deutschland, nya däck och fälgar och grejer. Ruggig kvalité. Behöver egentligen ingen bil men vill visa att jag har råd liksom. Mmmoney is no problem. Det är så jag jobbar. No biggie. Justin Bieber på högsta volym för det är ju så jag gör det. Hare fett! Hejhej
Edit: är fett lik Keira Knightley på den här bilden???

Inga streamingsajttips

Men det är kul att ni är ni! Sitter här på spårvagnen på väg hem till mig där Måns och Nilla väntar med nybakta bullar och dylikt!! Kan man ha det bättre? Ja antagligen, men detta är sjukt najs i alla fall.. Igår kväll, efter en never-ending körskolekurs, blev det en timmes intensivt ölande hos Oliver. This is what it looked like:

Faan, nu blev de såhär "de sköna" och "de osköna"....

 


deep shit

Skojjja, klart jag inte stänger ned bloggish. Behöver ju nånstans att klaga!
Kanske bara ska ändra karaktär på den  lite... Skulle ju i princip kunna kopiera min dagbok rakt av så folk får nåt att roa sig över. Tänk om jag var en sån människa, som bara kunde ge upp allt. Ibland tänker jag att jag har för mycket game. Alldeles för mycket stolthet. Önskar jag bara kunde bli av med skiten. Pallar inte ha nåt att försvara!! Fattar ni? Just nu är jag i alla fall down in the deep shit. Vill nämligen verkligen veerkligen kolla på Glee (TV11 lämnade mig just med värsta cliffhangern och gick över till South Park. South Park som verkligen aldrig kul, inte ens på natten, där av deep shit-photoboothing)
Jag är hur som helst inte bra på det här med streamingsajter utan en sån som fortfarande kör på PirateBay.
Så streamingsajttips uppskattas!!
Hoppas ni lever trevliga nätter ute i hettan. God natt!

Gör slut

Äter frukost hos Oliver, är skittrött o pallar inte blogga längre. Antar att jag gör slut med er, men vi är väl kompisar? Aja, god morgon och på återseende! Tja!


summer house chillinskaone

Jag och brorsan Garage-bandar oss i lägenheten:
Glad påsk!

Megaägg

Jag och Carla drog en äggjakt genom skolan idag med rätt goda resultat! 2 stycken varav ett rätt stort! Så nu sitter jag här på Slussen och mår rätt dåligt.. Att något så bra kan göra så ont. Styr mot Smålands skogar nu i alla fall! Glad påsk!

 

Tjenaaa, chillar med fantastic Cam på Lion bar med öl för 20 kr.. Spelning på Stampen ikväll... Nadjuce.. Lever ett sjukt trevligt liv i trevligt sällskap! hoppas allt ler mot er för det gör det sannerligen mot oss!

Läget

Tjenaaa, chillar med fantastic Cam på Lion bar med öl för 20 kr.. Spelning på Stampen ikväll... Nadjuce.. Lever ett sjukt trevligt liv i trevligt sällskap! hoppas allt ler mot er för det gör det sannerligen mot oss!


Chillar

Lyssnar på the RH Factor... Promenerar på Söder... Med min bohemtröja och min Babel-kånken... Okej måste verkligen sluta generalisera.. Egentligen är jag bara i fett soof t mode, lyssnar på asnajs musik och har fest i Emilies nya BRILLZ!


Radion spelar

Tja grabbar.. Sitter på spårvagnen och lyssnar på Kent. Skulle vanligtvis inte berätta det men nu har jag ju gått och blivit anti-private-session-aktivist så jag tänker nog följa det fullt ut. Jag ska kanske rentav bara berätta om vad jag lyssnar på när det är mainstream eller töntigt. Veronica Maggio atm. Eller neej, det lär ju inte direkt gynna den musikaliska mångfalden. Och så är det ju verkligen bara provokativt och, just det fan, jag är ju emot sånt. Stör mig på folk som tror att de är fett smarta när de provocerar för att tänja på gränserna. Kom fram till att det enda de skapar i gränslandet är en lose-lose-situation. Satt och filosoferade över detta under en av mina morgonresor på spårvagnen men nu har jag glömt varför det var så. Säger ju det, fan i helvete, ska alltid skriva upp allt annars glömmer jag bara bort det direkt. Nu kom Debussy.. Soft variationsbredd... Nina Simone.. Aja ska man ta och göra en kaffe när man kommer hem eller aa fan vad najs see you

Kom hem nu... Vad händer?!!! Asså hur ska jag komma fram till min brevlåda???


det e roadtrip

Jag och Månsa drog en roadtrip
korsar ödesby, classic
hemköp i vagnhärad, tripple-classic
Aa så hoppas ni har det najs! Nu tänkte vi eat some Anna-kex och sen ska jag plugga! Tjarå!

Åker buss

Hej bubisar! Åker buss över halva stan med min banan. Älskar de här bussresorna. Danderyd till Nockeby. Det tar såhär typ 50 minuter och man sitter på samma ställe hela tiden. Så kan man lyssna på musik och äta saker. Och ba hm jag har en banan också... Aja men jag väntar lite med den... Tar den när jag kommer till typ Solna... När jag kommer hem ska jag sätta på kaffemaskinen, gå på toa, dricka kaffe, göra lunch och ringa Eliott. Nadjuceness att göra scheman med toabesöket som den viktigaste aktiviteten. Here's my banana:


RSS 2.0