hei kompisar

 
Lever det knasiga London-livet framfor datorn medans Will forsoker fa ihop logistik mellan kvallens 3 gig i olika stadsdelar. Fan vad hetsigt det ar att fa ihop allt med alla olika musiker och instrument som ska runt till olika platser och fa olika mycket betalt och vara skona mot varandra. Jag vill ju bara ata choklad och kolla pa 21 Jump Street. Och nan gang mellan kvallens 3 gig ska jag aven forsoka aka och hitta min mamma vid nan flygbuss. Tagg!!!!!!!!!

fredags

 

carpar sista stockholmskvällen

 
Hallå kära vänner! Sitter i soffan med en kopp kaffe som min söta fina gosiga London-trummis har fixat åt mig och är SÅ bekväm. Alltså SJUKT bekväm. Alltså så bekväm att jag inte ens märkte att jag gick runt med det här ansiktsuttrycket förrän jag klickade upp PhotoBooth. Jag borde verkligen börja blogga mer. Jag ska fan göra det. Blogga är fan skitkul. Och jag har fan världens tappraste bloggläsare. Puss och kram och kaffe och bananer i massor. På återseende!
 
TILL LINNEA: Ja, jag fick ditt brev och du ar typ min nya idol??? Och vem har ens sadar perfekt handstil?!?! Erkann du hade ett randigt papper under for att det skulle bli rakt. Fotade av det och redigerade bilden sa att den blev sahar lite robust och nice men visste inte riktigt hur jag skulle ge dig ett tecken utan att hanga ut dig pa internet. Underbart brev. Klistrade in i min dagbok. Wow <3

RSS 2.0