phuket

Skepp och hoj! Sitter i Auglers lägenhet i Linköping. Lyssnar på Riltons vänner och väcklar ut bäddsoffan och lagar taklampan i hallen. Eller asså jag ska.. Så snart jag utforskat Macbook Pros nya PhotoBooth-effekter. Check this out:
Min favorit är "ekorren":

Chachacha 👊

Sitter på tåget till Linköping! Baklänges! Varför gör folk säten baklänges? Det är såhär helt onödigt när man lika gärna kan sätta dem framlänges? Så liten detalj som bara skulle göra allt mycket fräschare. Here we are:


Niggas in paris

Sitter runt köksbordet på Liiidingö med bröderna Weilands!! Den här veckan fyller Måns 20 o Felix 18. Själv tänkte jag göra detsamma om typ elva månader så de e ju soft. Slår dem ändå med hästlängder i Vuxenpoäng. Säkrade vinsten när jag svarade på frågan "har du någonsin kokat en disktrasa?" Keeping it cool. Aa men after-skia med måtta mina damer! Seeya!
image description

******

*
Tjena grabbar! Har ni kul i Alperna? Berlin? Norge? Åre? Sälen? Italien? Thailand? Rätt najs i Stockholm också i och för sig. Man kan ha kul för nästan inga pengar alls! (Bildbevis ovan) Igår såg jag Mission Impossible med Oscar, Edvin och Lilian. Har tänkt lite på det där... Hur blir man spion egentligen? Säg att man verkligen skulle vilja bli spion. Det är ju inte som att det finns spion-auditions? Edvin tror att man måste bli värvad. Typ gå med i Försvaret och äga sönder eller bli framstående data-hacker. Är ju rätt smidig annars, räcker inte det? I dag fyller Månsa 20 år! TJOHO!
*
Look what a darling i found at PhotoBooth! GRATTIS MÅNS!!!!
Nu ska jag..eh .. spela piano? förbättra mina agent-skills? plugga lite matte typ.. Svårt att hänga med i det heta sportlovsklimatet! Men hare fint gubbar! Tja!

Valerie

Hello mates! Eter att ha spelat kattsås och avnjutit en frukost hos Remmers sitter jag nu med Amy viskandes ord i mig o flirtar med solen genom spårvagnsfönstret. Läckert! Är otroligt kissnödig men sånt brukar lösa sig. Fan så himla classic att det kom en upptempo-låt när jag gick av spårvagnen, nu måste jag ju springa hem. Ödet lackar på att jag inte har tränat på en vecka. Bara ätit Cookie Dough o druckit öl. Mysig girl. See you later!

Ain't No Sunshine - vrg musiktvåor

Alice och jag kör ain't no sunshine med bandet (Oscar Nilsmo på saxofon mina damer och herrar!!), på begäran av alla mina läsare (hanna). Var uppmärksamma i början så att ni inte missar min storslagna replik!

crazy stupid love

Tjenna, har huset för mig själv i kväll så jag bestämde mig för att spåra. Tog mig en öl, en jordnötsskål och en burk B&J Cookie Dough och satte mig i soffan! Movienight!!!!! Känner nu att jag fått tillräckligt med love drama för en fredagskväll så tänkte därför gå och upp och lägga mig. Med Göran. Katten alltså. Mest för att få uppleva kontrasten mellan att sova bredvid Göran och att sova bredvid Ryan Gosling. Men hon är najs. Göran alltså. För Göran är en tjej. faaaaan.. kan inte ens döpa mina katter till riktiga namn... i'm never gonna find love....fml... Äsch, jag är fan priceless. Going to sleep. Här är jag looking cool med den första ölen jag dricker on my own:
skål sov gott

från konserten igår!!!

Sorry då för att det tog så lång tid, mitt internet har typ 0.2KB!!!(man räknar inte så??) Ni fattar att det är slow i alla fall. Här är första låten! Jag med Nilla och the band and the blue hair:

lyssnar på avicii och dricker c-vitamin

Tjena!!!
Jag tror jag har tappat bort mitt carmex och sen är det rätt jobbigt med hosta.. därför såg jag ut såhär (rätt ihopsjunken) när jag satte på PhotoBooth. Brukar ha roligare när jag sätter på en spegelkamera eftersom jag ofta är två (=jag och min haka) men nu har jag haft konsert och har smink så jag såg liksom rätt najs ut? Detta var i alla fall uttrycket i mitt ansikte. Purken skulle jag nog säga men ordet i sig är rätt äckligt så jag vill inte säga det. Dessutom är jag inte purken(DAMN i said it again) utan glad eftersom vi haft konsert och sånt är alltid FETT! Tänkte lägga upp första låten lite senare för er som missade för mamma säger att det ändå ska ut på youtube, så man får väl göra som morsan säger... :P Hoppas allt är K med er! (särskilt med dig som vill viska ord i mig! Sånt gillas!!) Här är jag efter några omtagningar på photobooth iaf:
Glad! Push it push it sov så gott

badjuce

Tjena bini, har inget att skriva utom att jag äter makaroner och går o lägger mig tidigt på kvällen för att jag är bajstrött. Me and ma tofflis:
Skall äta! Imorrn ere Motown performance så idag har det repats om man säger så!!! Hoppas det står härliga till!

spread a little happiness

SÅ HIMLA GLAD!!!! Så himla känslig!!! Haha shit, jag är verkligen en hallonsoda-tjej i kväll! Fattar ni hur länge jag har velat vara det eller? Just det, för er som inte vet, en hallonsoda-tjej.. det är en sån tjej som ligger på mage i sin säng och dricker hallonsoda och lyssnar på Joshua Radin och på helgerna ligger i soffan och pussar på sin pojkvän. Nu har ju inte jag nån pojkvän att pussa på, utan pussar på Göran (japp, min katt) och så lyssnar jag inte på Joshua Radin utan Marvin Gaye (japp, Let's Get It On), men känner mig ändå väldigt hallonsoda. Kanske främst med tanke på att jag började gråta GLÄDJETÅRAR (händer faktiskt ibland att jag känner känslor) när jag läste kommentarer om saker som gjort folk glada under den senaste tiden på det här inlägget. Jag brukar verkligen inte läsa bloggar, men detta gjorde min kväll. Insåg nånting som fick mig att kolla igenom mina egna taggade bilder på facebook och tänka "fan vad najs att vara den där tjejen, hon verkar ha ett så himla bra liv". Så jag är nöjd och stolt och trött och glad att jag inte är en hubbot. Nu ska jag sova! Mer hallonsoda åt folket!

r e s p e c t

Tjennnnaaaaa!!! Har världens najsaste vecka och är så SJUKt GLAD! (sjuk + glad = SJUKt GLAD) Fokusvecka! Bara går runt i sockor och sjunger och repar och dricker kaffe hela dagarna. Har idag förtärt 2 C-vitamin-brustabletter, mineralpiller, 2 alvedon, 1 ipren, halstabletter, sinooova(singing it), en apelsin och inte mindre än 8 Koppar Kaffe! Kan ärligt säga att min mage inte tagit någon skit vilket brukar vara fallet har jag hört! Antagligen pga. de 5 pannkakor with jam and CREAM jag åt på lunchen. Otroligt episk dag faktiskt. Är taggad och livet går bra!


drinking coffee +/= making music <3 Kom på vår konsert! Jarlaplan! Café Blond! Motown-tema! Torsdag! 15.00 eller 18.00! 


farfars melodi


Sitter här i sängen med ljus från alla möjliga håll och lyssnar på vals med Ms. Z och äter yoghurt med björnbär i. så himla casual. Shit, jag tror aldrig att jag har varit såhär sjuk förut! Jag blir liksom inte sjuk, what is this shit ?! Tror jag ska gå ned och kolla på Family Guy nu och sova i soffan. Sova middag, fan vad klent. Det är sånadär omtåliga människor som är allergiska mot allt som sover middag. Joining the club. Family Guy <3

Jag pissa på

I dag pissar jag på: folk som inte ler på t-banan, folk som tycker jag är konstig när jag ler på t-banan, killen bredvid mig som ser ut som zac efron men inte raggar på mig även fast jag ler på t-banan, spårvagnen som går 2 gånger i timmen, att denna låt jag lyssnar på just nu började suga sönder (OM IGEN: kontrabassolon - NEJ! Det är bara ljud!!! Som det kommer ljud när man diskar eller duschar! Inte ute efter det när jag sätter på en bra låt!) pissar dessutom på alla människor i världen som inte är jag. Detta är en jag-dag. Onepiece and Family Guy-kind-of-thing, top of the swag-attack, ska bara ligga och re-laxa. Och ta hand om min skitförkylning som är rätt oswag. Igår var kul och imorse också! Här är jag:
image description

I gbg-regn

Vilken jävla kväll vi har alltså! Det är så ogenomträngligt mörkt att jag knappt ser om det snöar eller regnar. Känner bara iskalla spottloskor i ansiktet med jämna mellanrum. Kan ju vara så det ligger till också. Så ogenomträngligt att man verkligen fattar att mörker inte är något annat än frånvaro av ljus. Japp, det känns uppenbart att vandra runt här på alviksperrongen bland slask och spottloskor i en enda stor frånvaro. Så ska det ju också va ibland, särskilt om det ska kunna bli vår nån gång. Livnär mig på Håkan under resan och hoppas på ett obehagligt ljust och varmt party-mode när jag kommer fram. Tänk ljusa tankar! Tjohej!


en enkel tulipan på bemärkelsedan

Morgonen började med en tidig uppvaktning av en vindbiten man som fyllde gammal men ändå så ung. Grattis på födelsedagen älskade papput för att du är den bästa killen man kan ha i sitt liv!!! I kväll är det Cam och Olivia som fyller unga men ändå så gamla, så det ska firas med öl och dans och damer! Ska in till stan och fixa lite grejer så vi hörs framåt natten!

Super Nintendo

Sitter hos Eliott o spelar Donkey Kong. Edward är sur för att han förlorar ((bilden nedan)). Egentligen är jag sämst men jag är kvinna så därför kan jag inte erkänna att jag är sämst för då blir jag "dålig för att jag är tjej" och jag aspirerar ju mer för att alla människor är individer och inte bättre/sämre pga. kön! (tjejer är ju i och för sig sämre på allting) (skojjaa) (säger att jag skojar för att vara PK men gör inte det egentligen) Skojar jag äger ju dem på Donkey Kong. Kolla bara på bilden. Uppenbart att de låter sina känslor och fula ord gå ut över spelet. I don't. LOL i do :P Dags för ett till parti PLUMP!! See you soon

 


testar olika leenden

det finns till exempel leendet där man visar båda tandraderna:
och så finns det leendet där man placerar tungan mot den övre tandraden så att det ser ut som att man skrattar:
det finns det gosiga leendet:
och så finns det ju... ok så vad gör jag egentligen? såhär försöker verkligen bara hitta anledningar till att lägga upp bilder på mig själv som inte är tagna underifrån. jo men så att ska gå och lägga mig tror jag! fan vad soft! här är en till bild för att markera min fullkomliga självdistans (asså omg denna bjuder jag verkligen på, dö inte okej?!) ler helt vanligt:
rätt hot eller? så detta är stelt. mennnee... sov gott! tjarå..

and i am telling you i'm not going

Totally my song^
Skoja... Men nån gång ska jag lära mig behärska den. Är fantastiskt glad! Sitter här i köket och har verkligen FATTAT det här med belting (alltså sjunga i högt register).  Har gått runt och skrikit medan mamma och pappa successivt sjunkit nedåt i huset till källaren där de nu stängt båda dörrarna och vridit på MTV på högsta volym. Wonder what they're really doing... Omg jag skämtar herregud, hänger ut folk på nätet... Vidrigt barn.. I alla fall! Förstår det här med belting och känner att jag har det på känn, om man säger så! det kommer gå bra, detta. Är så himla sötsugen och samtidigt mättare än jag ser ut. Ser såhär mätt ut:
Oj titta vem som kommit upp från källaren! With a smile on his face... Hmm....
Aa nämen hoppas allt e kul och så! Tja pappa, kul att du läser min blogg!
Ha en trevlig torsdagskväll!

Slepiej Korze Ziarno Sie Trafi

Sitter här med Carla... Hon är så vacker när hon faller bakåt i ett handlöst skratt åt något av mina oemotståndliga skämt. När ögonfransarna lockar sig och läpparna kröker sig över ett bländande vitt leende. Carla, vackra, polska Carla. Du bär mitt hjärta i dina händer. Du är gryningssolen, du är glassen efter badet, du är den blinda hönan som hittar kornet. Gullis-Carla. Pussi pussi pussi puss-Carla. całować całować.

Skelettis och Carla:

 


nu jevvlarrrr blir det kultur- och idéhistoria!!!

Sjungit, spinnat, ätit middag, kollat på Homeland... Men nu alltså, nu är det äntligen dags att plugga till KuHi-examinationen!!! Men jag behöver inte oroa mig för det är inte förrän om nio timmar och dessutom har jag världens godaste juice vid min sida!



Bravo Tropisk Frukt. Man tror såhär inte att Bravo-juice är god men denna är så jävla bra! Vi möts i gryningen!

Nuit

Yess, klockan är sex, skolan stänger och här sitter jag i en massagestol på andra våningen. Min spinning börjar om en halvtimme typ, skulle verkligen kunna gå bort till Sveavägen nu... Fast sen är ju massage rätt najs... Är hungrig men vill inte äta för då kommer jag bara få håll sen. It's a tough life. Äsch, svimmar jag på spinningen är ju det också en erfarenhet. Så hungrig ska man väl också va nån gång. Allt gör en visare! See you tonight! (planerar dygning så det blir nog en del blogginlägg xD) Puss


Jingle-jangle morning

Skulle kunna vända till spegelkamera.... eller asså... gjorde det.... insåg att.. det vill jag inte göra! Kan man ha morgonrock i skolan? Det är en sån dag idag. Morgonrock och glassfrukost. Glassfrukost!!!! Vi har fan glass jag ska fan äta glassfrukost!!!
¡Hasta lavista!

(who am i kidding måste springa till spårvagnen om 5 minuter...glassfrukost.... om man ändå levde i en sån värld)


låt varje dag bli en alla hjärtans dag

Kärleksandakt hos Cam ikväll, för alla oss singlar... (Cams pojkvän kom sen iof, så då fick vi gå). Jag har i alla fall insett att jag har världens bästa vänner. Eller asså, insåg det för rätt länge sen och har levat på vetskapen om det ett bra tag nu. Kan kolla på bilder jag tagit på dem och ba: AHHHH, NICE ASS!!! Skoja.. (nej) mer ba: ahhhh, nice spirit!!! Det är en stående komplimang att få vara deras vän. Nu ska jag lära mig ett tal och plugga matte tänkte jag.. så vi ses till gryningen!!! Hoppas ni får ligga i natt då! Här är det jag och matteboken!!! Puss puss och GLAD alla hjärtans dag!






pluggar...


Förstår förresten inte riktigt alla dessa pikar om att mina bilder är redigerade? Visst okej tänker inte precis låtsas att all min skönhet är naturlig men ser heller inget fel i att framhäva det jag har?(ex: googles, bild ovan^) Avundsjuka kan göra märkliga ting med människor... Time for lunch och sen börja plugga retorik (herre !! alltid jobbigast att komma igång, därefter brukar det flyta på rätt bra har jag erfarenhet av) (EX: konstverk ovan^) Pussipuss!

sjukanmäld

...men äter egentligen mer chokladbollar och skriver handlingstal. Fuck the system. Got one silent word for you, skolverkis: 


Make them turn their heads

Ligger och försöker bestämma mig för om jag ska satsa på att bli någon ändå. Skita i spirituellt hippietjafs och gå in 100% på att träna på saker, knyta kontakter och göra karriär. Kämpa för glittret och glamouren och allt det där jag brukade se som överflödigt. Shit, jag har för många sidor och de är alldeles för olika. Finna själslig harmoni, sova i en kartong, live on the edge eller kvävas i goodiebags och få betalt för att bära märkeskläder? Vilket är najsast??? (går inte att kommentera detta inlägg så se det mer som en punchline än som en fråga) G od natt så länge! Somnar med fundersamt uttryck:

 


gröna små äpplen

Tjena! Jag och Göran sitter i vardagsrummet och äter chokladbollar och lyssnar på Monica Zetterlund. Riktigt soft eftermiddag sådär. Ska gå på Dirty Dancing halv åtta också. Otrolig supertagg! Jag känner mig som en himla oberäknelig och svår människa nu för tiden. Ni vet en sån där person som man ba "asså hon är rätt svår att umgås med för man vet liksom inte var man har henne" (superspecial girl (give me attention)) (skoja det är faktiskt så). Hänger nog ihop med att jag har slutat prata så mycket. Jag menar innan när jag betedde mig konstigt så kunde jag ju alltid förklara för alla runt omkring varför jag betedde mig konstigt. Men nu känns allt jag säger liksom överflödigt.. ni fattar? Tror att jag borde skaffa mig en plan och hålla mig till den. Ska sluta exprimentera med min person, är faktiskt snart vuxen och borde kunna hantera vardagliga situationer vid det här laget. Aja nu börjar chokladbollarna göra sig påminda om man säger så..!! Here I am:
otroligt stor
alla mina chokladbollar (förutom de jag redan ätit xD)
(..och de som tjockis-Göran ätit :p)

in my bed

Massa tankar ikväll om hur najs det kan vara att gå i gymnasiet och få gratis käk (introducing södertugget) och varma nätter. Man kan känna sig hur tvungen som helst, kan behöva hålla tal på retoriken på onsdag hur mycket som helst, gymnasiet äger ändå. Dessutom håller det ju bara ett tag till... Förr eller senare kommer jag ju ändå behöva göra vad jag vill. Som att sätta mig ensam på ett flygplan och åka nånstans och inte veta vad jag ska göra där eller när jag kommer hem. När jag drömmer om saker jag vill göra så tänker jag ofta i bakhuvudet typ "..not like it's gonna happen but whatever" (fast med södertugg) Men när det kommer till den där resan så är det mer som att det är tvärt om. Jag blir nervös när jag kommer hem klockan 3 på natten och mamma sitter och väntar i vardagsrummet för att jag tänker på hur orolig hon kommer vara när jag är borta. Tänker ibland att det kanske skulle vara najs att inte resa, fastna igen, hitta ett jobb eller börja plugga direkt, men där kommer den vanliga tankegången in; "...noot like it's gonna happen but whatever" Jag kommer ju åka härifrån förr eller senare. Därför är det lika bra att inse hur najs allt är just nu. Mega-super-trouper-najs:


och våren är här snart och då kan jag sätta upp hängmattorna i trädgården.. softisofti. God natt!

Klippte av mig håret!

Woopsidays! Hade inte klippt mig på ett och ett halvt år så kände att det var dags! Idag är det sol överallt och snart ska jag göra pasta pesto och sen ska jag spinna. Average söndag, in other words! Fan just det, jag får inte använda tjecka engelska uttryck längre. Eliott och Lisa har infört ett nytt krav på enbart södertugg i vårt gäng och absolut inga tjecka engelska uttryck... Svenska språket kommer uppenbarligen inte till sin rätt. Så att jag tänkte krubba nu! Lol, fatta coolare om jag kunde säga att jag tänkte grab something to eat. Vanesak, antar jag... Aja, hoppas det är sol där ni är! Vi synes!

sherlock holmes/om nashi me





vardagsrummet fyllt av sherlock holmes och kaffe och jag har hittat världens bästa mapp med världens bästa bilder och världens bästa vänner i världen. Hoppas alla har det riksknas ute i lördagshettan. Själv myser man framför brasan ;-) Ett himla ståhej. Pussipuss

Cool cool river

Känner mig lite som en cool cool river. Instängd mellan dunjackor och snedluggar i hörnet av en fyra på tubish. Har precis repat i skolan och är nu på väg hem för att ha absolut ingenting att göra hela natten. Så det kan ju bli kul. Det finns gånger då jag inte fattar nånting och ba inget av det jag håller på med just nu har någon som helst betydelse för mig. Såhär varför skulle jag nånsin göra det här? Saker som utgör solsidan vid såna tillfällen och som alltid får mig tillbaka på banan igen: flygbiljetter, Edward Sharpe and the magnetic zeros, när det är sol, när det är stjärnklart, när man kan se månen, när folk som bryter på ett annat språk pratar med mig på stan, Loland, buddha lounge-musik och spela gitarr med pappa T. EX! Yess men ikväll är det ju mello OMG night is saved! Bild jag hittade från natt som också var kul:


Festifesti

This is some mothafucking fest at cams plaze! Softisofti dancing to some music and such!!!!!!!!!!! Spå att eliott glider, like. Gliding octipus. Pussipusspusspussipuss


Who's gonna love you when your looks are gone

Bäst att börja knyta äkta kärleksband redan innan my looks are gone ;-) jävligt jobbigt att jag är så snygg. Det är därför jag alltid tar dubbelhaksbilder på mig själv underifrån, för att jämna ut liksom. Min snygghet i förhållande till andras. Aa ni vet hur det är. Eller det gör ni ju inte... Aja, från en snygging till er andra i alla fall - sov så gott!


Roadtrip

Befinner mig för tillfället i en bil i Riala. Himla vacker by! Ska försöka ta mig tillbaka till Stockholm innan 18 då jag o Emilie ska dansa zumba..... We wish you very nice evening!


Dying


kultur- och idéhistoria

Jaaa men hallå, hur är läget? är på besök hos matilda på hennes blogg, går under namnet edward. Här är jag:


tycker jag e rätt snygg på denna. 
/ R edward

Living just enough

Man måste ju göra nya saker hela tiden, om man vill utvecklas. Men det är jobbigt att ta intiativ, jobbigt att få saker att hända, det går liksom rätt mycket psykisk para på att verkligen ta tag i något och skjutsa iväg det. Men så finns det perioder i mitt liv då någon har bestämt sig för att det ska hända nåt, att jag ska inse nåt. Någon langar möjlighet på möjlighet, ger mig nya chanser varenda minut och det enda jag egentligen behöver göra är liksom att fånga dem. Skriva "ok" och trycka på skicka och bara dyka upp. Ska det vara så jävla svårt egentligen? Minns sommaren 2010 när jag, Moa och Fanny körde Yes Ma'm vilket innebar att vi inte fick tacka nej till nånting. Fan vad kul jag hade när jag bara gjorde allt. Ska sluta tacka nej och börja skicka "ok" Himla mycket roligare.

Har pimpat hemliga insidan på min garderobsdörr med grekiska hunks och Alices hafftips ;-) ^^ God natt!


Near, far, WHEREEEEEVER you are

My heart will..go on... Så jävla najs låt att sjunga. Jag kan verkligen sjunga den. Den är verkligen precis i min tonart. Så jävla najs låt att sjunga. Jag kan verkligen sjunga den. Jag kan verkligen sjunga den. Jag kan. Det går. Det kommer att gå. Det kommer gå. Fan vad najs. Att jag kan sjunga. Så jävla soft sångläxa. Så kan ju jag chilla nu. För jag kan ju redan den. Soft
(((())))

strålar solen

Hej! Skall sova tills jag vaknar imorrn och sjunga My Heart Will Go On och göra mat med pepparrot i. and so I will be glad. Men kommer inte kunna hänga med dessa (= I will be sad) fast ändå glad för pepparrotsmaten. Har dampat hela kvällen men det gör ingenting för min familj är så bra. Nu har jag telefonat med bror och bokat roadtrip med Måns och tänkt på Asien med pappa, så jag dampar inte längre.
har ni det bra så har jag det bra som mamma brukar säga! Toodles

platser jag hellre skulle va på

Fan är så jävla trött på att inte ha pengar och att inte kunna åka iväg när jag vill åka iväg. Jag ger upp mina hippiedrömmar, det går inte utan pengar och speciellt inte just nu. Idag när jag satt på tunnelbanan började jag hyperventilera (tänkte live-blogga men mobilfan funkade ju inte) Det var iskallt och liksom överhettande på samma gång och så fanns det ingen luft. KAN INTE VARA HÄR LÄNGRE!!! Liksom bara småsaker som att min hud går sönder, att det kliar överallt, att mitt hår ramlar av, att jag är trött hela tiden, att jag stör mig på alla. Jag får feber av te och jag kan inte kontrollera min kropp, bara skakar okontrollerat. Jag går sönder i det här klimatet och jag hatar att bubbelbada. Och så kommer jag inte härifrån av den enkla anledningen att det inte finns några pengar eller semesterveckor. Vad är det för skitanledning. Jag tänker inte spendera mitt liv på att jobba året ut för fem veckors semester. Kommer inte ens på fråga! Dör jag då? Om jag inte jobbar som alla andra? Ser fram emot nästa år efter studenten med skräckblandad förtjusning. Fanimej vad jag ska resa. Genom Europa och genom Asien - Thailand, Laos, Vietnam... Australien, Amerika (såhär säger Amerika istället för USA för att det ska låta coolare), Marocko, Mellanöstern.. Överallt ska jag, över över över över över över överallt, jag ska fan överallt utan pengar och bevisa för alla jävla handelsstudenter att det går. För egentligen är det nog inte pengarna som lyckas förstöra allt i sin frånvaro, det är nog snarare tiden. Och efter studenten har jag så mycket tid att jag nog skulle kunna dränka mig i den om jag ville. Platser jag hellre befinner mig på just nu än på golvet framför brasan:

chim chim cher-ee

Åhhhhhhhh, NAJS! sitter och kollar på Mary Poppins och bara älskar liksom. Jag har aldrig sett den på engelska förut (bara dubbad på svenska, casual) så det är en ny upplevelse. men najs. Som ni förstår är det svårt att koncentrera sig på skrivandet när man tittar på Mary Poppins. Fast hon har inte entrat än, Mary alltså. Snart så fort den sura barnvakten sagt upp sig. Såhär typisk person som man ba: men kan du ba LEAVE ALREADY and make place for Mary!!!
aja hoppas ni haft en fin dag! Det har jag! Tjingeling!

Stånk å stön /brunkas och lökas

Tja! Lisa och eliott här! Idag har det åkts skider (fast vi åker bräda ofc) så det står härliga till! Nu är lill-kinden rosig och kropparna ångar i lill-bussen. Vad har ni gjort idag? Mega kram


Moves like jagger

Sitter på bussen till kungsberget - skidorna i bagageutrymmet, abba i iphonehögtalarna, nötterna i rosten, stämningen på topp!!! Rätt najs att sitta bakom Carla. Hon har rätt lätt att bli rastlös och då åtar hon sig alla möjliga uppgifter (får fotmassage atm). Live:


family guy



Sitter här i Fannys lägenhet och kollar på family guy och äter kexchoklad med hallonsmak (det är alltså själva kexen som smakar hallon inte fyllningen så de är rätt äckliga) sitter och diskuterar tjejer med stora, platta rumpor (liksom vad är grejen med det? Det är ju inte som att det är najs med big asses som inte är fylliga. Och sen är det ändå de tjejerna som haffar mest på fester för att de raggar på alla killar) Fanny äter nutella men jag avstår (samma burk som stod här öppnad förra gången jag var här) (i know its the one för att det är samma sked i den som förra gången) Skepp och hoj!

Fikar med baby :-*

Pussinussisar! Hej! Sitter på espresso house och planerar tågluff med Emilie darling. Gosigos! Pussipuss


Dino-Alice

Tjena m88s!! jag o Alice har hängt med the man hela kvällen,, suttit på verandan o spelat gitarr, haffat (o så) och druckit öl i bastun. Det var fett soft men nu är vi rätt trötta och imorrn ska jag spinna 10.30 (like the man's gonna let me leave the bed xD) Sattt javenne men sift kväll med Alice o the man, de är rätt sköna Men så ha re kult!! Gonatt


batman begins

kollar på batman begins och somnar i soffan så på så sätt är det ganska najs. vill inte vara här längre bara och orkar inte blogga längre heller, har gjort det alldeles för länge för att det fortfarande ska vara lite kul
pappa i thailand:


Saknar att inte frysa ihjäl och saknar att göra saker som jag inte vet hur man gör. mellanperiod i mitt liv som är rätt onödig känns det som. äsch what to do, kollar på batman begins och är nöjd


Satan i gatan

Har tänkt lite på det här med dagar och sånt. Sitter här och är så jävla arg liksom. Funderar lite över den här dagen och vad jag gjort med den och blir således ännu argare. Jag tror jag ska välja att fokusera på en bra händelse och skita i allting annat. Eller tänka "amen fankan fyller ju faktiskt år" och skita i allting annat. Förstår inte varför jag är så jävla arg hela tiden. Otroligt arg. Emoinlägg najs amen ringer sen tjarå!


FÖDELSEDAG

Fankis fyller 18!!!!!!!!!!!!!!


move to paris shoot some heroin and fuck with the stars

Asså fan, jag har satt fingret på det!!! Anledningen till all min rastlöshet, osalighet, irritation, osäkerhet etc; jag har inte spårat på alldeles för länge! Jag saknar att ligga på rygg i sängen i skrattkramper och skrika "hahahahahahhaha varför i helvete gjorde jag det där hahaha såhär vem gör så" Man kan ju tycka att det är jobbigt med ångest, men jag kan ju bara säga att mina allra värdaste minnen nog är de som jag någon gång ångrat att jag skaffat mig. Så man borde fortsätta göra sjuka saker som man vet att man kommer ångra, för det är så jävla kul. Gillar inte vintern, den gör en så fin i kanten. Det är ju för kallt för att ens gå ut och går man inte ut kan man ju inte smutsa ned sig! ..asså i kanten.. för jag sa "fin i kanten"... aamen duvet... Här är Alice!


skype-Alice. Idag gav alice mig världens bästa försenade födelsedagspresent; en ihopklippt film av videor vi skickat till varandra. Den fick mitt hjärta att födas om på nytt och åter börja bulta för ungdomen och kärleken... If you know what I mean...

Cat sauce

Hej idag tycker jag att det inte ska vara några krig eller sjukdomar och att alla ska vara snälla mot varandra och hjälpa varandra och vara kompisar. Kom Igen Lena slår alltså på direkt när jag kliver av spårvagnen, flyyyyt. Ska spurta hem och halka och slå mig och äta middag!!!


good morning good morning

Tjena kings! Up and awake i see! Nyss när jag borstade tänderna så såg jag igenom mitt ansikte. Och då tänker ni att nej, man kan inte vara så blek så att man ser igenom sitt eget ansikte, men då kan jag berätta för er att det kan man!!! Så jag funderar på att åka någonstans. Haha, inte bara för att bli brun of course. Mest för att jag fryser. Annars känner jag mig rätt stadgad i mitt Sverige-liv just nu. Brukar alltid få komma-iväg-hets när jag inte gillar mönster jag fastnat i, men just nu känns det ganska flytande och coolcat. Ni fattar? Så rent psykologiskt - ej i behov av resa, på alla andra plan - i behov av resa. Pengar - har inte. Men det är chill.. På påsklovet ska jag hit:


Etiopien. SEE YA

RSS 2.0