Valtho

På fredag åker jag till Val Thoréns och gliiider! När jag kommer hem ska vi recorda ny musik med bandet och jag ska upload it here on this very page! Här i dagarna kan ni förresten höra min låt i trailern för Spårlöst på 7:an! 
 
hoppas allt e finis!

Kommentarer
Postat av: Joy Malou

Jag och mamma hörde din låt idag på reklamen! Vi blev sålda. Jag letade som fan efter den. Vi är helt sålda på din sångröst.

Vi sjunger också och åker runt med bandet samt en gospelkör vi är med i. Det bästa som finns. Du är grym! Vi är big fans :D Haha. Kram på dig! Lycka till med allt.

2013-02-23 @ 14:37:56
URL: http://nicolinda.blogg.se/
Postat av: nicole

Alltså åh. Jag satt i soffan och höll på mobilen, sedan helt plötsligt hörde jag i bakgrunden från tv:n en röst som jag kände igen. Sen ba "Det är Matilda Gratte!! Det måste vara hon" Så var tvungen att gå in och kika på din blogg, och så var det så, haha. Tänkte bara höra ifall du har någon eller några låtar som man kan lyssna på? Du är så sinnessjukt duktig och din röst är typ den finaste som finns. :)

2013-02-23 @ 23:38:51
URL: http://imnicole.blogg.se
Postat av: Joy Malou

Svar; JA! Du är fantastisk. Helt sjukt. Du är verkligen unik, Matilda. Din röst är så inspirerande och imponerande. Fantastiskt. Tack! Kram

2013-03-05 @ 09:37:57
URL: http://nicolinda.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
I'm awesome

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0